Forumi Horizont | Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hahahaha,o dreqe,i ka frike hundleshet ai,s'ju afrohet![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Eh car cunash po rriten, ka lezet. Jo mer thote nuk kam pse ta kthej koken hahaahha. Ec te vdeksha.
Sa per pyetjen, do e shikoja aq sa me lejon kendveshtrimi dhe pastaj do i gjeja nje difekt (te paqene kuptohet) dhe ja them te dashures.). Kuptohet fantazia ne mendjen time ne ato momente merr krahe.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Jam femer dhe do e ktheja koken mo,c'te keqe ka?Te bukuren e admiron cdokush!Biles dhe po s'deshi ta ktheje ai koken i them une"amo',shif sa e bukur ajo".![]()
E natyrisht ai do i fuste ndonje koment si puna e Metos mesiper,por bie brenda une ne ate gracke?As qe bohet fjale
Kam forma te tjera per t'u hakmarre: si psh.kur jemi bashke ne xhiro dhe meshkuj te tjere ne vendin e tije fiksojne mua,e une i buzeqeshi djallezisht ketij timit...e ky qe i fut ndonje koment si psh"hey,sot e kishim bere me fjale qe ti te gjuaje brunet e une bjondet,jo e kunderta"
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Avash ju avash se kaq shpejt dolet ne drite ju...per 10 vjet u bene shqipetare qe nuk mbahen me.Kaq donin sa te zgjidheshin nga zinxhiri edhe tani bejne cfare ti doje qefi.Po ajo qe thua ti eshte jete e shthurur...hahah Ti them une te dashures shiko sa e bukur eshte ajo ? hahah
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
Per mendimin tim ska asgje te shthurur ne kete mes.Nese i thua te dashures shiko sa e bukur eshte ajo ,ca te keqe ka ketu kur ti tregon shijet e tua estetike.....
tek e dashura dashuron shpirtin dhe ajo te duket me e bukura ne bote edhe pse ka plot te tjera qe fizikisht jane te bukura....Kjo sdo te thote se e dashura do te ndihet e fyer....per derisa ti e ke ne krahe ajo eshte me e bukura ne bote ....KJo eshte aksiome.
Nese e dashura ime thote shiko sa simpatik ai....Do ta shoh dhe do jap mendimin tim....Kaq.cfare ka ketu per mos tu ashtu......
Ky eshte difekt i njerzve qe vuajne kriza identitetit.....
Personalisht them ate qe mendoj dhe bej......
nuk kam arritur ne ate faze qe ta genjej veten aq bukur sa ta besoj ate qe vete genjej......
eshte e vertete qe jo te gjithe thone keshtu...vertet varet nga njerzit....
Gjithe te mirat.
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
eh, per keto specie ka nevoje mileti yne...![]()
Pse meshkujve iu pelqen e bukura...por do te bejne njeqind komente te kota kur te dashurat/grate e tyre behen vone per dicka vetem qe te behen te bukura per to? :p
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
hahaha plloshtan cilesoje ''njerez'' se me termin specie na fut ne filozofira dhe fantazi te pashtershme..
pershendetje amor dhe plloshtan, ndonese bej pak shaka por me pelqejne mendimet tuaja.![]()
cuna;do ja kontrollonit celularin te dashures suaj?
Jo skam pse e kontrolloj , lira personale ka shume rendesi.......
Edhe kur je cift ka liri personale ......
Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.