Forumi Horizont Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12355)

Postuar nga BIONDIA datë 13 Maj 2008 - 22:28:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Une nuk di gjo per Une jam ,,, dhe gazetat i lexova sot sikurse tha turll , se mos ka vajt nga piceria ai???,, ehe ehe ha pica ai dhe kur kthehet ne shpi ,,,, ne vrasim trunin c'ka cuni qe nuk ha???

U be corba??

hahah car pizerie moj goce ai ka shku tek ..... konvikti
ah se ai ngeli sa me i mehjohe ne tjetren po Lulja erdhi moj nga Kosova ?

Postuar nga ESHI datë 13 Maj 2008 - 22:35:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Kish ngaterru stacion , ne vend qe te ndalej ne Elbason kish perfundu ne Lushnje. Tani do kthehet dhe nje here.

jo sa zi akoma corba se mbaroi bombola e gazit se ka prure akoma lal Meti

Ishalla solli ky noj qiri qe te perfundojme zierjen e corbes , se na grine zorret.

Postuar nga Vizioner datë 13 Maj 2008 - 22:37:

Citim:

...Cer mihone thu ti o BIONDIA????!!! S'jam asoj cuni une!!!! Mos e ndigjoni BIONDEN ju goca! Ku jeni?! Mos me lini vetem se ma mori shpirtrin kjo mu! Ke Krasta sot kemi gjithe diten dhe ....nuk donte goca qe te "zbriste" , ngeli lart, sa me doli fryma mu!!!!!

................ Me zor e kam zbrit nga Krasta, se me ato rruge mali atje, te merret fryma!!! Donte goca ten niste qiri ke veni mire!!!!eeeeeehhhhhhhh!

Postuar nga ESHI datë 13 Maj 2008 - 22:40:

[

................ Me zor e kam zbrit nga Krasta, se me ato rruge mali atje, te merret fryma!!! Donte goca ten niste qiri ke veni mire!!!!eeeeeehhhhhhhh!

S'je aspak rromantik dhe ti. Imagjino si do dukej Krasta gjithe qirinj, mire qe u mbaru bombula se do ndizshit dhe bombulen atje ,, te keqen e rromancitetit pastaj.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Maj 2008 - 22:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

...Cer mihone thu ti o BIONDIA????!!! S'jam asoj cuni une!!!! Mos e ndigjoni BIONDEN ju goca! Ku jeni?! Mos me lini vetem se ma mori shpirtrin kjo mu! Ke Krasta sot kemi gjithe diten dhe ....nuk donte goca qe te "zbriste" , ngeli lart, sa me doli fryma mu!!!!!

na bane lamsh ti cun me keto lart e poshte e poshte e lart fol mire se do fleme jashte sonte me duket po na merr ne qafe hhahahhaah

i dashur ...mos degjo car thote Une jam se e ban nga inati qe te na ndaje qafsha macet e lagjes kam qene gjithe diten ne shtepi hahah kam lare kam hekuros ja kam zemren-g qe konfirmon :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Postuar nga Vizioner datë 13 Maj 2008 - 22:57:

Citim:

na bane lamsh ti cun me keto lart e poshte e poshte e lart fol mire se do fleme jashte sonte me duket po na merr ne qafe hhahahhaah

i dashur ...mos degjo car thote Une jam se e ban nga inati qe te na ndaje qafsha macet e lagjes kam qene gjithe diten ne shtepi hahah kam lare kam hekuros ja kam zemren-g qe konfirmon :p :p :p :p :p :p :p :p :p

....Ooooohhhhhh, mo lal cpo mdhemb kurrizi mu!!!! T'i ngjitesh Krastes lart e poshte e poshte e lart e t'i biesh pastaj rrotulll-rrotull...bobo ! S'ka njeriun qef as me qene romantik ma, o ESHI!!!

..... Ok, miq qeflinj....deri tani tani po banim shaka! Une jam, ne Frankfurt e BIONDIA diku ne Itali dhe ne mes te Frankfurtit dhe Italise nuk ka kraste! Prandaj secili eshte ne shtepine e vet!

Hajt , ku jeni ESHI, Lulja_1, zemer-g, diabolic, hajt te kthejme na nji gote :birre ...se BIONDIA do na bej mezen! Apo jo biondi´?

Hajde gezuar :birre

Postuar nga ESHI datë 13 Maj 2008 - 23:07:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Une jam...!!!
[B]

..... Ok, miq qeflinj....deri tani tani po banim shaka! Une jam, ne Frankfurt e BIONDIA diku ne Itali dhe ne mes te Frankfurtit dhe Italise nuk ka kraste! Prandaj secili eshte ne shtepine e vet!

Pse mo shaka ishte e gjithe kjo???? LOooool

Po sikur corba nuk hyn ke mezet , apo e nderrove menyne Biondia ?

Postuar nga BIONDIA datë 13 Maj 2008 - 23:13:

Biondia ka urdher te prere nga Partia mo hy ma tek kjo teme
se do me mbyllin kopjuterin me celsa por ti e di qe ne jemi elbasanllije dhe e jemi ne qe bajme ligjin ne shtepi ne jo burrat (i komandojme ne )

ne une po ju pergatis nje meza qe kur tma hani te shtoni 2 kile
po ju baj qofte zgare ,nje pjate me patate te skuqura ,nje bercolle vici sa e kam blere eshte i fresket po ju skuq ca melci te zeza icik gjise me vaj ulliri ,nje pjate sallate jeshile ca domate turshi ullin jdhe po ju baj nga nje pjate torator me kos qe tju shpelaje zorret e barkut

:cincin :cincin :cincin :cincin :cincin :cincin :cincin :pije :birre

Postuar nga BIONDIA datë 13 Maj 2008 - 23:14:

Po sikur corba nuk hyn ke mezet , apo e nderrove menyne Biondia ?

[/B][/QUOTE]

e nderrova per hir te shoqnise corben e hajme neser ne mengjes hahahah

Postuar nga ESHI datë 13 Maj 2008 - 23:18:

Citim:
Biondia ka urdher te prere nga Partia mo hy ma tek kjo teme
se do me mbyllin kopjuterin me celsa por ti e di qe ne jemi elbasanllije dhe e jemi ne qe bajme ligjin ne shtepi ne jo burrat (i komandojme ne )

ne une po ju pergatis nje meza qe kur tma hani te shtoni 2 kile
po ju baj qofte zgare ,nje pjate me patate te skuqura ,nje bercolle vici sa e kam blere eshte i fresket po ju skuq ca melci te zeza icik gjise me vaj ulliri ,nje pjate sallate jeshile ca domate turshi ullin jdhe po ju baj nga nje pjate torator me kos qe tju shpelaje zorret e barkut

:cincin :cincin :cincin :cincin :cincin :cincin :cincin :pije :birre

Po neser ca do hame ne????
Biondina ty duhet te te nisim nga Gjirokastra ca dite se kshu si bo ti do na nxjerresh deficit.

Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.