Forumi Horizont Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »
Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Fjalori romantik.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12620)

Postuar nga heathcliff datë 02 Maj 2007 - 22:58:

NUK JAM I VETMUAR

Harkuar

nga frutat e brishta mbi buze,

praruar

nga lulet e dheut pa fund,

dinjitoze

ne krahet e diellit,

kurioze

nga kenga e harabelit,

magjepsur

prej pikes se shiut,

me e bukur

se qiejt e mengjezit,

besnike e njeriut.

Une flas per nje kopesht (perfekt),

enderroj.

Vajza qe dua 

puthjen ma dhuroi.

Ndaj me te drejte dashuroj.. 

Postuar nga Katilesha datë 02 Maj 2007 - 23:21:

Te te puth syte dua,qe me puthjet e mija te te fal ty o engjelli im endrrat me te bukura.
Dua qe lumturia e shpirtit tim "burgosur" ne qenien time te shtroje rugen e arte drejt teje dhe ndjenjat e mija te te mbeshtjellin me krahet e tyre te ngrohte..............

ps;...heathcliff....Emban mend kur te pata thene se do vinte dita qe do i lexoja poezite qe me ke  dedikuar ??... Ja dita erdhi

Postuar nga heathcliff datë 02 Maj 2007 - 23:48:

ja nje nga kohet e shkuara(jo me)

Ne shpatet e shkreta veriore

nje bredh i vetmuar qendron.

Me deget nen brucin prej bore,

te ngjan sikur fle enderron.

Nje palme fillikate i shfaqet,

diku mbi nje hon qe rrenqeth.

E heshtur, e djegur prej vape,

trishtohet nje palme per nje bredh.

flm kat..........

Postuar nga njeni datë 03 Maj 2007 - 14:09:

"Larg ndodhem prej teje e sa afer ne zemer te kam, shprese e shpirtit tim, pike e gjakut tim,do te pres edhe nje dite, do te prese edhe nje ore, cdo cast qe shkon, cdo ore qe kalon, tik-taku i zemres sime per ty nuk pushon, qe te kujtoje me shume me vlen e kaluara, qe te dua me thote zemra, qe te me duash nuk te detyroje, une dua te me duash se e meritoje."

Postuar nga Katilesha datë 03 Maj 2007 - 23:49:

Petalet e brishta te trendafilit qe me dhurove ...u lagen sot nga shiu i veres dhe u struken me njera-tjeteren dhe formuan ne pellemben time nje zemer te vockel .....i mora ere dhe u mbusha me  parfumin e dashurise qe persiper i kishe hedhur........Aty me lindi buzeqeshja ,qe me shoqeroj gjithe diten........Te faleminderit Ty...

Postuar nga heathcliff datë 04 Maj 2007 - 00:20:

........sonte asaj i pelqejne levdatat, ethja e arritjes, ndjesia e te qenit ne qender te vemendjes....... eshte e bukur ...... kete e thone te gjithe..... , por ajo e di se sonte eshte shume e bukur.....as hena nuk guxon te dale perballe bukurise se saj....... qielli e perkedheli me lote....... ajo i ndjeu, i puthi, dhe i la te rreshqasin ne trupine saj......... prandaj .... sonte ajo ndihet kaq e bukur..... tamam.... me te vertete.... e pikuar nga qielli... ne nje dite te ngrohte maji........ 

Postuar nga heathcliff datë 08 Maj 2007 - 03:09:

....tek sodisja gjinjte bujare qe ngriheshin e uleshin ritmikisht, me erdhi ndermend ajo dite vere,,,, kur dielli na perkedhelte, gjumin e mire,,,,,kur ti pushoje me sy mbyllur,,,, e lodhur, por e kenaqur,,,, dhe une qe ndihesha sikur kisha pushtuar gjithe boten,,,,,,te gjitha keta mu kujtuan ,,,,,,,pastaj rreshqita ne lekuren e lemuar,,,,e mbi linjat e lakuara te mbushura e te kendshme,,,,,, qe u bene prehja ime e castit,,,,, ne kete nate te harruar,,,,,, kur dielli nuk na ngroh,,,,,, kur ti flet me henen,,,,, per premtimin qe s'e mbajta,,,,,,, me fal,, por s'i rezistoj dot tundimit,,,,, te dua ty,por kur prane s'te kam,,,,, malli me mbyt,,,, dashuria me deh,,,, ne krahet e tjetres strehohem,,,,e prap te dua vec Ty.......

Postuar nga njeni datë 09 Maj 2007 - 01:36:

me pelqen shikimi yt...syt e tu sa shum shkelqejn
kur me shikojn...me pelqen nje puthje nga ti...sa e embel do jet...me pelqen te me beje te lumtur...me pelqen qe te interesoj...me pelqen kur me thua te dashuroj...me pelqen kur me thua
qe per ty enderroj...me pelqen cdo fjal qe thua...
por me shum me pelqen fjala TE DUA....................

Postuar nga Piktor datë 09 Maj 2007 - 01:43:

Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
........sonte asaj i pelqejne levdatat, ethja e arritjes, ndjesia e te qenit ne qender te vemendjes....... eshte e bukur ...... kete e thone te gjithe..... , por ajo e di se sonte eshte shume e bukur.....as hena nuk guxon te dale perballe bukurise se saj....... qielli e perkedheli me lote....... ajo i ndjeu, i puthi, dhe i la te rreshqasin ne trupine saj......... prandaj .... sonte ajo ndihet kaq e bukur..... tamam.... me te vertete.... e pikuar nga qielli... ne nje dite te ngrohte maji........ 
eh....

...shum romantike per te ken e vertet...

Ps: shum e bukur komplimenti Heathcliff.

Postuar nga Katilesha datë 09 Maj 2007 - 01:47:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
eh....

...shum romantike per te ken e vertet...

Ps: shum e bukur komplimenti Heathcliff.

........

Nje nderhyrje e shkurt krejt puntori ,meqe keto dy djemt i njoh une direkt (live)..

Sic shprehen ketu jane edhe ne jeten e tyre reale....vec t'i shohesh....shikimi.....sjellja me femrat...e deshmojne shpirtin e tyre romantik...........per njenin di pak sepse e kam njohur "vone"....,por per Heathcliff.....di te them qe ai nuk jep asgje ketu ,nga ato Brilante qe ka te shkruara dhe qe ka  akoma perbrenda.....

Gjithsesi une ndihem e lumtur ....,qe djemt kane frymezim romantik dhe mundohen ta shprehin kete me vargje ............

Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »
Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.