Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashurojme vetem nje here ne jete???? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=173)
Re: Re: Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????
Citim:
Po citoj ato që tha Animal
[QUOTE]Po citoj ato që tha Presidentja
[B]
Per mendimin tim ne jete vetem nje here dashurohet me te vertete dhe ne humbjen e kesaj dashurie mund te mesohesh te respektosh te kesh xhan dhe te kalosh disa caste te kendshme me dike qe te do apo ndjehesh mire por te dashurosh me ate force kurre me !
Ndodh vetem njehere ne jete jo dy
castet zhduken si minjt
rendin ne jete shume shpejt
ndodh vetem per trimat
me te fortet
te vertetet
dhe kur casti troket per ty
mos e ler te te shpetoje
nje pulitje sysh dhe dashuria zhduket
casti tretet
nje tringellime e shurdhet
ne koken tende mbetet
zemra e di kur fati
peshperit ne veshin tend
o kurre mos u tut mik i dashur
ne fund te fundit
ia vlen cdo cmim
pagesa a pasuri e humbur qofte
kur dashuria triumfon
kur dashuria e vertete troket
por vetem njehere !
jam dakort me ty.......
edhe pse do doja te kishim mundesi te dashuronim me shume se nje here...........
Re: Re: Re: Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
................
Animal e kam lexuar kete liber dhe eshte me te vertet i papame....edhe librat e tjere i kam lexuar dhe ato percjellin vetem nje mesazh....se sa here dashuron njeriu ...dashuron vetem nje here ne jete.......
danielle steel (se di si shkruhet tamam )
"vetem nje here ne jete"......esht sh.i bukur....rreth 300 e ca fq..dhe une kur jam ulur ta lexoj e kam lexuar per 4 ore...kam qa sa tdush ......dhe prej ketij libri kam lexu dhe nja 10 libra te tjere te saj....dhe ato te bukur....
njeriu dashuron aq here sa ndihet mire por ka disa qe mbeshteten pas dikujt dhe nuk e harrojne dot ose qe nuk duan ta harrojne..
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
njeriu dashuron aq here sa ndihet mire por ka disa qe mbeshteten pas dikujt dhe nuk e harrojne dot ose qe nuk duan ta harrojne..
Une besoj se ne si njerez kemi potencialin te dashurojme me shume se njehere. Kete e ka treguar jeta, eksperienca jone apo e te tjereve. Por mendoj se duhet te kemi shume kujdes. Kur ne dashurohemi, te pakten po flas per rastin kur dashuria eshte e kthyeshme, jane ne mes ndjenjat jo vetem tonat por dhe te dikujt tjeter. Dashuria nuk eshte vetem ndjenje, eshte vendim, eshte besnikeri, eshte dedikim, vleresim per dike. Une te dashuroj tani dhe vendos ne zemren time dhe ne mendjen time qe do ti perkushtohem kesaj dashurie me te gjitha forcat e mia. Per mendimin tim kjo eshte dashuria e vertete. Pastaj te tjerat nuk e di a quhen tamam dashuri, apo ndjenja dhe pasione te momentit. Zoti na ndihmofte ne dashurite tona, qe te dashurojme me zemer dhe me sinqeritet pa menduar vetem per veten tone, por dhe per tjetrin.
Kur kam qene ne gjimnaz ka qene nje poezi dashurie qe me vjen keq nuk e mbaj e kujt poeti ishte , por mbaj mend disa vargje qe nuk i kam harruar.
"Dhe kur dashurohesh, dashurohu n'flake e n'vale
e jo ne sy te kalter
se behesh det i cmendur pendimi..."
Hope sa mire ishim harruam per nje moment dashurine
dhe nje mendim qe po me vjen tani per momentin
mendoj qe dashurojme deri diten e fundit te jetes sone tani sa do behen nuk kam ide
a mund te kete vetem nje dashuri te paharruar ate nuk jap dot pergjigje ndoshta
C do dite mendoj une njeriu dashuron
Nuk eshte e thene qe nje here dashuron e me pas s dashuron me por c do dite dashuron e c do dite rritet e forcohet kjo dashuri per dike
njeriu dashuron deri ne vdekje deri ne diten e fundit te jetes
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
njeriu dashuron deri ne vdekje deri ne diten e fundit te jetes
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.