| Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 » Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)
lali i zemeruar
Na ishte nje lal qe ishte i fejuar me nje labe.Sa here qe shkonte tek shtepia e te fejuares merzitej prej vjerres , sepse kur hante buke ajo i thoshte : -Ha o bole ha, se po s'ma hengre , ti kush do ma haj mua?
Ose kur pinte ndonje pije ajo prap i thoshte : -Pi o bole pi ,se po s'ma pive ti, kush do ma pi mua?
E keshtu , lali i shkrete vendosi te mos shkonte me tek shtepia e te fejuares , e cila e shqetesuar, e pyeti se pse nuk po vinte me .Ai i zemeruar i thote-: po pse moj une nuk do ha e do pi ato te nenes tende.
hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahha
hahahahaaa
Lala nje dite prej ditesh na vendosi te behej burre. Ndaloi ne nje bar ne ane te rruges duke pi birre po fryhej.
kalon aty nje Tiranas edhe e pyet.
-He mor lal ca je tuj bo?
-Po pres labin ta raf.
Pas pak kalon aty nje Shkodran edhe e pershendet:
-Shka po ban mer naqe,- e pyet Shkodrani?
-Ja po pres Labin ta raf -ja kthen lala.
Na i vete fjala Labit ne vesh edhe nuk i besohej,Megjithate u nis ta shifte vete kete pune se po i vinte turp.
Kalon para barit ku po pinte lala edhe e pyet:
-Ca ben ti te q....a
-Hic rri ketu pi ndonje birre e flas ndonje budallallek -pergjigjet Lala.
po he mo forumi ku jeni se keni humbur fare ............
edi ckemi byrazer ca thote italia?
Ta them dhe une nje se kam kohe pa shkruajtur. Kuptohet eshte e modifikuar qe ti pershatet temes sone.
Fillojme nga barcaleta tani.
Na ishin tre udheheqes te sekteve fetare ne shqiperi. Nje Reverend i sektit protestant, (mbase dhe lale ka qene nuk e di), nje prift katolik nga Lezha ky miku dhe nje hoxhe ma merr mendja lab. Vendosen qe te perhapnin paqe dhe dashuri neper Shqiperine e trazuar. Moren nje makine me qera, nje Land Rover kafshe fare dhe vendosen per tu nisur.
Para se te niseshin vendosen qe te bekonin makinen.
Vete ky protestanti i pari dhe filloi:
Zoti e bekofte kete makine, udhetimin dhe neve .........amen
Vete ky prifti katolik dhe i sperkat uje te bekuar anes makines, hedh ca brenda ne makine dhe ate pak uje qe kishte mbetur ia hedh ca hoxhes e ca Reverendit.
Vete hoxha pastaj dhe merr nje sharre hekuri. Ulet ne gjunje dhe i pret nja 3-4 cm nga marmita (tail pipe.................muffler) e makines.
shpresoj qe ta kuptoni
shendet
LALA PRIFT
Nje prift lal edhe nje murgeshe pak kurve(me falni per fjalorin)Kishin dale per nje weekend me konventin ne mal. Nejse mo na iken autobuzi edhe i le aty i harojne me pak fjale.
Ne mal kishte vetem nje kasolle, nje dhome, nje krevat edhe disa batanie.
Naten bien te flene po murgeshes na i vati mendja per ashtu.........
-Kam ftohte- i thote priftit.
-Ta marr une nje batanie tjeter -ja ktheu urata edhe i merr nje batanie tjeter.
-Kam prape ftohte - i thote murgesha pas pak.
-Po te marr nje batanie tjeter - ja kthen prifti.
Murgesha na vdiqi per ashtu.......... edhe i thote priftit:
-E bejme edhe ne si nje cift i martuar?
-Me gjithe qejf - ja kthen prifti.-Po pate ftohte batanien shko e merre vete- kthehet nga ana tjeter e ja fut gjumit.
hi
lolllllllllll that's funny
RRoke te jene te verteta mo 
Rri mer urte ti. Laluc i dreqit

Mire mire shaj admin ti se nga prapa qafe e ke
, ooo i ziu ti 
Pse ti ishe mo Myzo??? Po jo bre se nuk e kisha me ty. Mos i degjo gojet e keqija se duan te na percajne unitetin Admin-Moderatore

Ja si e shpjegonin lalet ardhjen e gjermanit 
Olele erdhi gjermani
me maqina te medha,
ne u fshehem te kallamat
shyqyr Zotit moj qe s'na pa.
Ja edhe labet 
Ore shoke erdhi gjermani
me maqina te medha
i kish ngjyer me jeshile
qe te mos i njihnim na.
| Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 » Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.