| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Jeta eshte instinkt ..dikush ka thene..Mos gabohem lost_soul..Dhe ka te drejte. Nese dy qenie veprojne me te njejtin instinkt atehere s'ja vlen as te meditosh ,te kujtosh ,por te heshtesh dhe ne heshtje te gjesh kthjelljen e ketyre mendimeve..dhe rrjedhen e vazhdueshme te jetes..
Ah dashnia te baka edhe filozofe!
Uroj te gjitheve Gezuar 15-ten.. Bye.. Game Over per sonte..
Eh, mendjelehtesia. Te ben te shikosh qimen tek tjetri dhe harron traret para syve te tu.
Kot nuk thone, injoranca eshte bekim. Le te qeshin injorantet duke mos ja pas idene se per cfare po flitet. Le te qeshin se na argetojne edhe ne te tjereve me idiotsine e tyre...
Sa idjote-injorante mban ne gjirin e saj kjo bote e civilizuar.
I ndjek me shkrimet e tyre dhe me vjen gjynaf se existojne, marrin fryme
kot.
Brenda nje date te caktuar, jane ne gjendje te shpalosin dhembjen e jetes se tyre...Viktima qenkan ne rrealitet, keta qe na hiqen pula te lagura
ketu ne boten e rreme te ketij virtualiteti.
Le te vdesin me mire injorantet.S`i honeps dot.
"Mencuria qesh, sa here ndeshet me injorancen"
, ka thene J.Prevert.
Ndaj dhe une qesh me te tjeret qe me japin kete shans per te qeshur vertet!
E kam fajin une qe lodhem duke u marre me plehrat . A me te vertet ja vlene te zihesh me njerzit qe nuk ja vlejne as te te marrin nje grimce sekonde te jetes tende. Mahhhhhhhhhhhhhhh ky forum po me duket shume i ngusht per lirin time... Me mire te iki se smarr dot fryme ketu.
Mendja shkon larg , mendon vetem nje fytyre nje ze .... Duke me thene
"Te Dua Shpirt" Me Mungon.....
evi per ty
THE MEASURE OF LOVE IS WHEN YOU LOVE WITHOUT MEASURE.
In life there are very rare chances that you'll meet the person you love and loves you in return. So once you have it, don't ever let go, the chance might never come your way again. It's better to lose your pride to the one you love, than to lose the one you love because of pride. We spend too much time looking for the right person to love or finding fault with those we already love, when instead we should be perfecting the love we give.
Sa me pelqejne shprehjet popullore. Fraza qe si prove per vertetesine e tyre kane eksperiencen e mijera njerezve. Ketij casti i pershtatet mjaft mire nje nga shprehjet e mija te preferuara... te marrit leshoi rrugen...
Kur jemi te vegjel shkruajme me laps dhe nese bejme ndonje gabim marrim gomen dhe e fshijme.
Kur rritemi shkruajme me boje. Ate qe shkruajme nuk e fshijme dot.
Pse po mundohesh te fshish gjerat qe une kam shkruar me boje?
Do te ngjaje shemtuar... te betohem.
| Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.