Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Greva vazhdon!!!
Ngelem mbas TV-se sonte, harrum Kafen fare!
il popolooooooooo
...
ishe tu bo inventarin andej nga magazina se ka dal keq me llogarit hahahah ( kishin party femnat e lagjes dhe ............ vuuuuu o burra gratis pijet ) ishalla po na e din per nder
cfar don peoplja sonte me pi ..... ofron lokali
Viziono ............ vetem burra kishte andej nga greva .......... keshtu qe mos e caj koken hic , nuk ja vlente me shku e me gjujt hahahah
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ndonje gje nga greva?
Si nuk ka femra ne greve? Epo ne jemi te mencura. Nuk na ka lene trute te gdhihemi tre dite rresht perjashta.
Vizioner, darken se kena ngrene akoma. Drejt asaj rruge jemi. Po presim te kompletohet numri. :p
:lol: :lol:
un .....
....... ato pa tru doja per vete .......... e kishim bo greven tamam ............. e kishim bo dhe mbaru rrevolucionin mrena notes hahahahah :lol: :lol:
Citim:
Si nuk ka femra ne greve? Epo ne jemi te mencura. Nuk na ka lene trute te gdhihemi tre dite rresht perjashta.
Vizioner, darken se kena ngrene akoma. Drejt asaj rruge jemi. Po presim te kompletohet numri. :p
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
un .....
....... ato pa tru doja per vete .......... e kishim bo greven tamam ............. e kishim bo dhe mbaru rrevolucionin mrena notes hahahahah :lol: :lol:
Citim:
un .....
Citim:
Debora, cer ke ba na nji gja te mire? Hudhe na nji pjate ketej!![]()
Shiko se mos del na nji numer teper aty...kontrolloji mire!![]()
Citim:
A e dinin ato per cfare behej greva?![]()
Citim:
Kujtova se do e kishe zgjat Revolucionin na nji jave pastaj!![]()
Kaq shpejt..i mbaroke revolutionet ti re?! hhahahahahaha
Ika une se u plotesua numri. Do hame darken. :p Kush te doje te urdheroje.
Citim:
Hajde Bujrum. Kam gatuar me teprice, sot. Sikur e ndjeja qe do kisha miq per darke...:p
Mirembrema Populli im i "dehur","dashur" desha te them
Ca greve flitet ketu, se spo ju marr vesh?
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Mirembrema Populli im i "dehur","dashur" desha te them
Ca greve flitet ketu, se spo ju marr vesh?
andej nga lagja ku isha un - ishte populli i dehur ( muzik , adrenalina ne kulm dhe ........ autobanda ne tavoline )
.......... nga qendra ishte populli " i dashur " me merushe bazen midis tyre ( tu i honger meraku per atdheun )
Citim:
Ku je ti? Apo Shoping gjithe diten!![]()
Cer greve...ja, greve urie. Ja Debora ka gatu i gja te mire e sna e jep!![]()
![]()
![]()
![]()
Jo vella, une po po mbaroj kete "teacher training " qe as nuk paguhem. Apo skam gjetur dhe nje High School qe te terbuar jane te gjtihe: femra dhe meshkuj. S`e di sesi do ja dal te planifikoj 8 lesson plans deri me date 7 dhjetor!
Nejse muhabete "pordhesh" sic do i quante ai ndjekesi i shkrimeve te mia "Turll-aci"por eshte vetem pjese nga realiteti im.
Hajde pime nganje gje. Qeras une sonte.
ps: Deb, mirembrema, si shege billionere jam,Ti befsh qejf me miqte, sonte e pernate.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
[
ps: Deb, mirembrema, si shege billionere jam,Ti befsh qejf me miqte, sonte e pernate. [/font]
Citim:
Kete shege billionere hera e pare qe degjoj.
Nga ndryshon nga ajo e varfera lol?![]()
Epo une rrjedh leng, mjalt nga goja jam ( kur dua eh), jam shege e lengeshme desha te them,
![]()
![]()
Je si shpirt, lum si ai qe te ka ty, sepse dhe sheges trillioneshe ja kalon ti.
te kam than mos pi shum Enya .......... :lol: ja fillove me muhabete shegesh ti ............
ah cfar na bani ajo Bleta
Citim:
Hajdeni pra. Ftesen ju'a bera. Mos doni t'jua servireqe nga kompjuteri?
Ti enya si je?
Citim:
![]()
te kam than mos pi shum Enya .......... :lol: ja fillove me muhabete shegesh ti ............
ah cfar na bani ajo Bleta
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Jo vella, une po po mbaroj kete "teacher training " qe as nuk paguhem. Apo skam gjetur dhe nje High School qe te terbuar jane te gjtihe: femra dhe meshkuj. S`e di sesi do ja dal te planifikoj 8 lesson plans deri me date 7 dhjetor!
Nejse muhabete "pordhesh" sic do i quante ai ndjekesi i shkrimeve te mia "Turll-aci"por eshte vetem pjese nga realiteti im.
Hajde pime nganje gje. Qeras une sonte.
ps: Deb, mirembrema, si shege billionere jam,Ti befsh qejf me miqte, sonte e pernate.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Glak a ke provu najhere pjeshka te grime me shurup?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa i mrapsht je,
![]()
![]()
![]()
ps: Vizioner, ca don me dit psh realisht? Hajt se pija i nxjerr tetana,![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
![]()
![]()
![]()
sa i mrapsht je,
![]()
![]()
![]()
ps: Vizioner, ca don me dit psh realisht? Hajt se pija i nxjerr tetana,![]()
eeeeeeeeee
ke dopio e katert fillojn e qahen hallet ...........
Citim:
Lene pra pijen t'i nxjerri VETE te tana..........Realisht!![]()
![]()
:aha
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Epo une rrjedh leng, mjalt nga goja jam ( kur dua eh), jam shege e lengeshme desha te them,
![]()
![]()
Je si shpirt, lum si ai qe te ka ty, sepse dhe sheges trillioneshe ja kalon ti.
Citim:
P.S Pse nuk me erdhet per darke? J'ua ruajta racionin, por i hengri burri ne mengjes.![]()
Citim:
prsh![]()
Po per sonte, cer ke gatu?!![]()
Citim:
Si ja kalove ti Vizioner?
Dreken e hongra qe thua ti.Darken akoma se kam vendos, por ndonje gje te lehte se hengrem rende per dreke. Ndonje pershesh me qumesht, ose me kos mbase.
![]()
Citim:
Und mire, si e shtune-Relax!![]()
Futja pra persheshUne jam duke bere Pommes Frites dhe po pjek filets Pule!
Po deshe rende, dil ti ketej sot!
![]()
Iku ne darka ne bark!
Tani nje gote Vere perpara dhe.....i xhiro knej nga "Mejhonja"!
sa do shkonte nji dopio xhek & redbull tani
ka birra kendej?
Citim:
![]()
sa do shkonte nji dopio xhek & redbull tani
si ti dush ereeeeee n'daç me kriko n'daç me shishe ............. zgjidhe vete ..... bujrum
Citim:
![]()
si ti dush ereeeeee n'daç me kriko n'daç me shishe ............. zgjidhe vete ..... bujrum
Sa pini dhe ju o people! Une ngela tuj pi iced tea me limon te shtrydhur brenda.
Mirembrema mejhona! Kenaqesi qe e gjej mejhonen plot, vecanerisht qe gjej biondinen.
Citim:
Sa pini dhe ju o people! Une ngela tuj pi iced tea me limon te shtrydhur brenda.![]()
ç'far te doj qefi ty Bionde ( ti hyn ke klientela VIP ) ...........
kongen magjike ?? ............. knoj vet un mi
hahahahahah se erdhe dhe Debora ......... ( a ta knoj at kongen qe ka qef ajo ?! )
Citim:
![]()
![]()
![]()
ç'far te doj qefi ty Bionde ( ti hyn ke klientela VIP ) ...........![]()
kongen magjike ?? ............. knoj vet un mi![]()
krikell shoku....m'pelqe me i cik shkume...rrofsh! ...
kjo mejhone m'kujto i kongen e 2 kunatave ....mah...
AL ... Debora .......... pini sa te doni , sonte ofron lokali ( kena sebep )
Citim:
Po citoj ato që tha al74
kjo mejhone m'kujto i kongen e 2 kunatave ....mah...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
kam probleme peoplat moj goce ti e ke kryp djathin mileti ngeli pa martua ketu ...pse mi ne ty te kishte marr malli si eriousin![]()
Citim:
si i ka fjalet kjo kenga o al se se kam degjaur ndonjeher ...gla do pime ne o do bejme muhabet me trego icik si je me planin e ke realizuar apo jo![]()
Citim:
...gla do pime ne o do bejme muhabet me trego icik si je me planin e ke realizuar apo jo![]()
Citim:
po paskemi qen komb i vdek per dashni ne mor... cin te shikosh ne e vetem kenge dashnie degjon ...e une mendoja se jam vetem une qe degjoj kenge te tilla ...kjo eshte nje nder tekstet me te bukura qe kam lexuar e adhuroj kete kenge ..
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.