Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
o mi shejtone se le nom ty kerku falje... a thu se ca u bo, p.s. Lela ta gjeti ket avatarin...? shof shtremet
Jo jo kjoo eshte shejtonja kur ka qene e re.
rrofsh ylli
paske qen gozha e mire dhe e re ti...
eh si kam qene more noto po cte bejme qe u plakem tani lol lol :p
Sot si kohe e bukur dola shopping qe thoni ju. Bera ne plan te dilja me nje shoqe, por nderrova mendje. Merzitem te rri e pres te tjeret kur duan 5 ore te behen gati dhe kur e ke lene me orar. Me merzisin dhe kur rrine 2 ore para nje veshje dhe s'vendosin dot edhe pasi te kane kerkuar mendim. Keshtu dola vetem fare. Sa dhi e eger jam bere!
Si ka mundesi qe shejtonja duke qene nje anetare e re ka mundesine e shkruan gjithe diten ...... ndersa Roi kur hyri ankohej se duhej te priste shume gjate ....... :dukemendu :dukemendu ......... stafi nuk e ka pare te nevojshme te studioje biografine e saj ???? :dukemendu :dukemendu .......
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Sot si kohe e bukur dola shopping qe thoni ju. Bera ne plan te dilja me nje shoqe, por nderrova mendje. Merzitem te rri e pres te tjeret kur duan 5 ore te behen gati dhe kur e ke lene me orar. Me merzisin dhe kur rrine 2 ore para nje veshje dhe s'vendosin dot edhe pasi te kane kerkuar mendim. Keshtu dola vetem fare. Sa dhi e eger jam bere!![]()
sa mendime pa lidhje pffff po flej me mire gjume
Ata te filozofise jane pushim sot ...........
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Debora ..... edhe ti fotografine tende ke ne avatar???????![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Po me ofendon. Une e mbaj veten me te bukur se aq.![]()
Lodhje mendore e fizike...e neser rifillon prap!
u lodha tu ndenj shyqyr pune neser
lum ju qe punoni... keni per c far jetoni
bej ndonje pune e ti :p
duhet me dit dhe me punu shejtone... mu sme pelqe te mor rrogen kot se me mallkojn, kshuqe
une kot e marr meqe ra fjala :p
- Berlusconi po na u ndaka na gruja ?! të ket patur edhe ai noj dilemë ?! .......
po durohej ai idiot mire ja boni
Veronica... alamet Fige dreqi, sakrifikoj e shkreta nje jete me ket koqevyshkurin... po ja mese fundi i erdh dita...
shume e bukur vertet tani po e shifja te lajmet
Bohhhhhh...kushedi pse mendoj gjithmone se pas fjalet qe me thuhen sjane direkte,por me nenkuptime,me genjeshtra...Ndonjehere e vras mendjen shume..verte shume...
e mire qenija... Shejtone noten e argetim te kendshem... Eria, mos e vrit shum menien se plakesh shpejt...
naten noto gjume te embel
ika e une naten
Do te doja te me kishe njohur ne kushte te tjera.
Do te doja te me kishe njohur ndryshe; egoiste, narcisiste, histerike. Sot ndjehem si nje "larve" qe kerkon kushtet te pershtatura per te mbijetuar e rezistuar ne zemren tende...
Nuk isha programuar per te dashuruar keshtu, jo kaq fort.
kur te vijne mend... s'ti hajne as qent
mendimi i castit te ha mengjesin te ha dreken apo te dyja pernjeheresh lol lol
mar mamane ne tel. per ti uruar ditelindjen... c kemi i them, mire te keqen mami jam me pergjigjet, ja dite e bukur dhe jam dore per dore me burin ne breg te detit... ohh c bukuri ju pergjigja ndjehem shum i lumtur duke ju imagjinuar, e nga ty me tha c kemi...? hic mama ja jetojm, te mora thjeshte per te pyetyr sa vjec u bone sot... pse zemer me tha sa esht data sot...? pyt burin i thash e ja kshu muhabeti, ikin vitet
edhe 100 mamase tende Noto jane vertet per tu admiruar brezi i tyre
po mendoja se si do dukeshin te mite tani ne keto momente
Eh nuk eshte faji yt qe s`te "dashuroi" sot. Bej durim deri neser ose e shumta pasneser dhe ai do te te "dashuroi" perseri, cfaredo qofsh...
eh... kur nuk te dashuroj sot ska per ta bere as sot as mot
Shejtone e re ti? Mire se erdhe,kalofsh sa me mire!
rrofsh eliz
shyqr qe mbaroi kjo dite kaq e gjate .......naten e mire shpirti im
Iku dhe nje dite, nga ato monotonet. Nje dite e ngrysur me shi. Sa me trishtojne ditet me shi! Dhe te mendosh qe tere java do te jete e tille.Ufffffffffffff!
Mahhh ...... dita erdhi ene iku, po ne te shkretet me Ranierin u gdhime e me Ranierin u ngrysem .............
Sa inat i kam keto "power point presantation"; jo per gje por ska qeveri qe gjen nji muzike te pershtatshme per kete temen time. Do ja fus nji kange shqipe, ndoshta del ma mire sepse shqipen nuk e kupton askush ne classroom( pervecse meje)!
nuk na ka mbetur gje tjeter vecse te festojme 5 Majin .............
Ma e sempre un piacere ............
hajde shi hajde
go arsenal!!!
Ma vaffanculo ........ le punen qe ne dy e gjymes ... shkoj ne shtepi ne tre pa pese ........ dhe neshja ka maru ............ shit ........ .te dhjefsha arsenalin ........ .
yep...
Citim:
Ma vaffanculo ........ le punen qe ne dy e gjymes ... shkoj ne shtepi ne tre pa pese ........ dhe neshja ka maru ............ shit ........ .te dhjefsha arsenalin ........ .
ronaldo dha ai koreani...
por ka edhe good news...
dilema mbaroi, dashnorja nuk po e tradhton dhe kjo na gezon...
erdhi koha t'i bejm prezintimin e tij ne forum..
http://www.youtube.com/watch?v=_PIkOwbUqWA
(per ata qe flasin anglisht kuptohet):p
Citim:
nuk na ka mbetur gje tjeter vecse te festojme 5 Majin .............![]()
![]()
Ma e sempre un piacere ............![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deimantè
Po 1 majin e festove?, mgjth s'pres te me kthesh pergjigje se qenke me nerva.
![]()
hahaha, kush lun aty fejumja e Balotelit ato gjona u perkasin interistave
Ka filluar te me jape bezdi shumellojshmeria katunareske.
Sidomos kur katunaret jetojne ne qytet.
Sidomos ne qytete te medha.
dhe mua me acarojne jashte mase katunaret e sidomos katunaret ne politike....
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.