| Forumi Horizont | Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 » Trego 1191 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Vota juaj kushton, mendimi juaj vleresohet. Have fun then... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16859)
Piktor-Eria 
Piktoro 12
..Ne vend te pare,pa hile 
Korcari thenkju
...
Hahahahaha ky Korcari 1 here ne vit hyn e shtin ne sherr dyrnjane...LOOL
Eria te kom inat...

ueee bre lalke po ce mo si dhe 3 vota ..... e mo mja .....

Citim:Flm The_AnSwEr.
Po citoj ato që tha THe_AnSwEr
Piktor-Eria![]()
Citim:Kat mbete pa gje keshtu si ja ke nis se po fitojme me forcat tona ne
Po citoj ato që tha Eria
Piktoro 12![]()
![]()
..Ne vend te pare,pa hile
Korcari thenkju...

U pa puna po i nxjerr edhe une shalet si Anxhja se mos fitoj noj gjo....hahahahahahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
U pa puna po i nxjerr edhe une shalet si Anxhja se mos fitoj noj gjo....hahahahahahahaha
lool

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
tu mbush mendja me ne fundlool
mi piac ... jo keq .... mgjate kembet e mija jane me seksi![]()
![]()

Citim:
S'ka problem , nuk jam inatcore per shalet lool...![]()
lool
Hahahahaha sidomos per votata e Erias lool...
LOOL
une hic .... arrita 10ten si dhe "partner te sigurt virtual" etj etj

Sa zili po ta kam kete pjesen etj etj etj 
Ika une se erdhi ora me going @ gym
Te fala Fajes...
Citim:
Ika une se erdhi ora me going @ gym
Dhe te mendosh qe Eria s'i ka treguar akoma vetite e veta fizike ........................
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Dhe te mendosh qe Eria s'i ka treguar akoma vetite e veta fizike ........................![]()
![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Prandaj te kete fituar thua ?
![]()
![]()
Citim:Dei me tani, deri me tani.
Pse ka fituar????????

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Dei me tani, deri me tani.![]()
![]()
![]()
Kush e le ne mediokritet pa 
prit se kam pune me Salen nashti kur te vij nga darka do kemi 12 vota se sben 
lool
Vota mie shkon per te pazevendesueshmen Angeldevil,
Qenka goxha konkurrence! Me pelqen keshtu kur rezultatet jane shume te peraferta dhe nga momenti ne moment mund te ndryshoje.
Citim:
Eria te kom inat...![]()
Une jo,,, nuk do te votoj ,,, nje vote kam pse ta shperdoroj.
Citim:
Po citoj ato që tha Anteu
Vota mie shkon per te pazevendesueshmen Angeldevil,![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Cedrusi
Une jo,,, nuk do te votoj ,,, nje vote kam pse ta shperdoroj.
Citim:

Faje me jep lejen te nxjerr noj gje tjeter.... duhet me ndryshu strategji u lli muhabeti i shaleve hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
Citim:
Po citoj ato që tha Anteu
Vota mie shkon per te pazevendesueshmen Angeldevil,![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Faje me jep lejen te nxjerr noj gje tjeter.... duhet me ndryshu strategji u lli muhabeti i shaleve hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ky/kjo qenka katil fare.
Mire qe ta jap per gru, po e ben dhe te pazevendesueshme. Po pse mor/moj, ne tjeret kush na zevendeson. Ku do gjeje tjeter Angel te diskutoje mes 25-shit e 30-shit Angel. Dynjaja po ben feste per 18.
lool
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahahaha o Zot qyqa po ja moj se te jap votot e mia vetem mo nxirr gjo se do na bllokosh pc ....
) pa do e nxjerr ne shesh do e nxjerr

Po me duket sikur Biondia me pyt "Dimmi chi sono quelli con la barba". Dhe komentator Anteu po me voton grun.
Ahhh, po, le miserie di signor Travet:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4oTvY1vC6r8&hl=en_US&fs=1&start=70"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4oTvY1vC6r8&hl=en_US&fs=1&start=70" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Po druided kush jane? Do jete Glaku me Piktorin.
Citim:
i nxorra ne une o kati po se di se efekt do kete![]()

Citim:
HAhahahahaha e beme teme shalesh o Bionde..![]()
<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ifu4Pf_Jfug"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/Ifu4Pf_Jfug" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>
Citim:
Eria te kom inat...![]()
....

Citim:
po sa i vuni shejtonja 10 vota prej here ...i vune ti mbreme te lash me 9 sot te gjeta me 12 thashe ta provoj ne une njeher ....
..Pa vene shale fare e vajtem 12 ne..imagjino ti vija 

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Me demek u dashka te ve dhe une..Pa vene shale fare e vajtem 12 ne..imagjino ti vija
![]()
Citim:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Citim:
Megjithese .......... lene fare ........ se do ishte lufte e pandershme me konkurrencen ..............................![]()
![]()
![]()
Vdekshaaaaaaaaa sa te ndershme e kena kyt mesiper.
Citim:
Vdekshaaaaaaaaa sa te ndershme e kena kyt mesiper.![]()
....nxirr dhe ti ndonje pjese shtrige
...dhe e kthen permbys sondazhin ketu 

ky eshte sondazh ciftesh ..................... ju femrat e denegjeruat fare .......... e kthyet ne sondazh shalesh ............ por per t'ju plotesuar qejfin ....... kur te kem nge do hap dhe nje sondazh per shalet tuaja ............ :aha :aha :aha ..................... dhe me e mira le te fitoje ............... ![]()
Citim:
ky eshte sondazh ciftesh ..................... ju femrat e denegjeruat fare .......... e kthyet ne sondazh shalesh ............ por per t'ju plotesuar qejfin ....... kur te kem nge do hap dhe nje sondazh per shalet tuaja ............ :aha :aha :aha ..................... dhe me e mira le te fitoje ...............![]()
..disa fitojne keshtu,disa ashtu 

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Vdekshaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...do na kerkoje Glaku te drejten e autorit....nxirr dhe ti ndonje pjese shtrige
...dhe e kthen permbys sondazhin ketu
Ps.Te ktheva pergjigje andej![]()
Mos te therras ata takije-blute e mi une
..(citim
)
Hera e pare qe e shoh 10-ten me dhembje...lool
Une i kam lene supizat per diten e fundit e sondazhit...hahahaha
Plasen strategjite ketej 
Kishe gjo ti Eria??
No Comment 
| Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 » Trego 1191 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.