Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
floke te reja jete e re, e cuditshme si ndihesh komplet tjeter kur ndryshon kryekeput modelin e flokeve![]()
ne siperfaqe nuk mbytesh...pluskim
s'me punohet fare............
ufaaaaaaa .............. u lodha
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
ufaaaaaaa .............. u lodha
jo ...... ( spo e them ma mire )
po bon gati darken
tromba che ti passa
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ku Biondia????![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ti e di qe eshte champions e jam e zonme me ndeshjet![]()
Te dua ty ...
Ciljeta po i thoja Del Pieros te dua jo ty ...ti don qe te shtype shoferi me duket
Citim:
Ciljeta po i thoja Del Pieros te dua jo ty ...ti don qe te shtype shoferi me duket![]()
hahaha me ty oj goce te gjen belaja ...
M.c skam me mendime casti i kam ditore ...
Heshtja eshte nje nga argumentet me te veshtira per t'u pergenjeshtruar
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Heshtja eshte nje nga argumentet me te veshtira per t'u pergenjeshtruar
naten e mire Bionde Cec Al Vizio .. po iki te bej nani une te rritem
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
naten e mire Bionde Cec Al Vizio .. po iki te bej nani une te rritem![]()
Citim:
Naten angjel gjume te embel ...po me mbyllen syte dhe mua po shkoj te futem ne krevat e te perqafoj e te fle me shpirtin tim te vogel...
qenka nje ndjenje e cuditshme intriuging, te vish ne shqiperi rreth 16 vitesh me vone.
mix of enxiety interesting nervous strange and somewhat... i dont know what, kind of feeling that goes through me.
mileti del dhe duken neper pjac, vishen mire, motra me kritikon se jam i veshur keq, dhe ky eshte komplimenti me i mire, kte e dij for sure.
...
vetem me kaq kishe per te thene per 16 vjet qe ke qene away ... !
Citim:jo, kur te kthehem ne shpi do flas me shume per experjencen ktu, kam takuar njerz qe nuk i kam pare per me shume se 20 vite, qe jam rritur me to.
Po citoj ato që tha SmoKer
vetem me kaq kishe per te thene per 16 vjet qe ke qene away ... !
enjoy it and remember u can not change anything at this moment , it is what it is! u just got to live with it.
Tung
Me lodhin me shume fjalet " cfare ben ...pse e ben ...ke cdo gje ...cfare kerkon qiqra ne hell...kshu jane te gjithe ..ka me keq ...ja filankes kollankes te kishte fatin tend do ishte lule " e fjale tipike shqiptare me te geric ndergjegjen sa me duket vetja sikur kam punuar me kazem per nje 1 vit rrjesht aq e lodhur jam ...kam nevoje per pak liri ...
Dhimbje koke.
MC = Thenia e re personale =
Nacionalizmi është sentiment i nxitur nga politikanët dhe mafiozët e një vendi në menyrë që shtresat injorante të besojnë tek vazhdimësia e atij shteti dhe mafiozë e politikanë të kenë kë të qeverisin.
Nacionalizmi është sublimim i etjes për pushtet, qe realizohet duke ftuar njerezit te ndjekin prototipin e njeriut te rendomte te atij shteti, ne menyre qe mos kete zhvillime te reja por konservim te kultures dhe rangjeve ekzistuese.
Jo me kot nacionalistet me te medhenj jane diktatore, gjakatare dhe mafioze. Jo me kot mafiozet e Siçilise kane kohe qe duan te shkepusin ishullin nga Italia qe ta dominojne me mire.
M.C. Te shkuara
M.C. Pashe fotot e nje udhetimi ne Paris mbreme, ç'kenaqesi.
M.C ...Sa me shume largohem aq me shume ti me terheq ...me mungon...
Fëmraaaaa, ku jeniiiii????
erdha
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Fëmraaaaa, ku jeniiiii????![]()
Citim:
Fëmraaaaa, ku jeniiiii????![]()
Citim:
Goca na thuj heres tjeter![]()
![]()
Ps: Si t'u dukem?![]()
hahaha meqe jemi ne kete teme harixhinjesh mu kujtua nje e forte para disa vjetesh isha duke punuar ne nje kamp rom dhe vjen im ate me pa vendin e punes imagjino 4 ore rruge i shkreti ishte bo telef ne kur erdhi une gjithe gezim e kenaqur me nje goce te vogel per dore i them "ha babush e shikon sa bukur eshte ketu " ai rrotulloi syte neper kamp e me tha "te keqen babushi ty moj ne erdhem ne itali per mo mire po ta dija se do punoje me harixhijte rrije ne shqiperi te pakten ato ne elbasan kene vila jo kasolle si keto "
Hahahahaha.
Kam pare nje dite dasma arixhinjesh ne youtube, thuaju ça te duash por me dy cironka bejne qejf.
Citim:
Hahahahaha.
Kam pare nje dite dasma arixhinjesh ne youtube, thuaju ça te duash por me dy cironka bejne qejf.![]()
Citim:
Adoleshente mbete tere jeten.Hahahahaha!
Po mashallah mi mashallah, iu rashe syve me dore. Gjynah qe s'kam qene dhe une.
O Bionde, s'ka arixheshka bionde.![]()
Citim:
kam marre pjese ne nje dasem qe kam kercyer aq shume sa nuk besoj se do kercej me ne jeten time ...nuk paske dal me bo jete note ti goce e shtune sonte mire une qe kam shpirtin semure![]()
Citim:
kam marre pjese ne nje dasem qe kam kercyer aq shume sa nuk besoj se do kercej me ne jeten time ...nuk paske dal me bo jete note ti goce e shtune sonte mire une qe kam shpirtin semure![]()
Citim:
Po mire dil e kerce vetem se ka shpirta te tjere atje![]()
S'te le njeri me ra ne toke jo mo me dal ne piste vetem
![]()
![]()
Citim:
Adoleshente mbete tere jeten.Hahahahaha!
Po mashallah mi mashallah, iu rashe syve me dore. Gjynah qe s'kam qene dhe une.
O Bionde, s'ka arixheshka bionde.![]()
Citim:
Kam kalamonin semure moj shoqe se ti e di une desh ma harrove maje kulles te thashe shikoje ti po shihje ate petersonin ...
Citim:
Goca na thuj heres tjeter![]()
![]()
Ps: Si t'u dukem?![]()
Citim:
![]()
marshallah kam bo edhe une
............ po un nuk jam fare gjynah ??!!
p.s. - Ceco . Bionde ( denim ) .... udhetimin tjeter do ma paguni ju
Citim:
p.s. - Ceco . Bionde ( denim ) .... udhetimin tjeter do ma paguni ju [/B]
Cécé, dhe ate pune e paske bo? Harru kalamanin tjetres? Hahahaha.
Glaukus, ca te te paguaje ajo udhetimin? Je mashkull apo cfare? Ne jemi femra, ne "perfitojme dhe i biem qylit" siç do thonin ca meshkuj forumore.
Nga une mire, Cécé, pune. Kam filluar dhe te fle ne pune(apo s'kemi dhe ca krevate qe...baaah).
Citim:
Cécé, dhe ate pune e paske bo? Harru kalamanin tjetres? Hahahaha.
Glaukus, ca te te paguaje ajo udhetimin? Je mashkull apo cfare?Ne jemi femra, ne "perfitojme dhe i biem qylit" siç do thonin ca meshkuj forumore.
![]()
Nga une mire, Cécé, pune. Kam filluar dhe te fle ne pune(apo s'kemi dhe ca krevate qe...baaah).![]()
Ma harroi ma harroi ne maje kulles kur e shof poshte tu bisedu me nje esmer une prit lart ajo rri poshte apo sma mori ne era kapelen hahahah Udhetimi tjeter Amerik ceci per vitin e ri
kush eshte ai si shpirt qe me paska del ke benci amon
Citim:
Ma harroi ma harroi ne maje kulles kur e shof poshte tu bisedu me nje esmer une prit lart ajo rri poshte![]()
Citim:
Me pak diskrete![]()
![]()
Se fillova te numuroj bardhoshat ne metro...![]()
![]()
sboka pun motorri ........ po marrim ket ma mire
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.