| Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
pa ik fli gjum edhe ti , se mezi çohesh neser per n'shkolle 
Po pi cinaren e 1 per dt 4 
Citim:Un sjam ne shpi kam dal sonte per jete nate.
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
pa ik fli gjum edhe ti , se mezi çohesh neser per n'shkolle![]()
vetem po shkruaj ktu
fillova te merzitesha fillova te ndjej mall fillova te ndihem bosh e ashtu per te kalu ket lloj gjendje qe me kapi erlla ktu te flas pak me ju
interesant hym ktu shkruajm as qe njifemi e serish kemi deshir ta lexojm njeri tjetrin
e po harrova tani me shpetuan lot pa dashje si duket shpirti sdihej diku i lenduar e sduronte me donte pak te shprazej
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
vetem po shkruaj ktu
fillova te merzitesha fillova te ndjej mall fillova te ndihem bosh e ashtu per te kalu ket lloj gjendje qe me kapi erlla ktu te flas pak me ju
interesant hym ktu shkruajm as qe njifemi e serish kemi deshir ta lexojm njeri tjetrin![]()
e po harrova tani me shpetuan lot pa dashje si duket shpirti sdihej diku i lenduar e sduronte me donte pak te shprazej
Citim:
Po citoj ato që tha epanjohura
Po pergaditem per gjume dhunshem, pasi me ndalen dritat!![]()
Naten..

si plak qe jam po pi kafen e mengjesit si plak qe jam hahha ket rall me nje cope torte me cokollate cannelle dicka kshu shume e shijshme e natyrisht po lexohem me ju 
Po shoh TV.

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Po shoh TV.
![]()
Citim:
ca po shef
un po nigjoj dulin kengtarin

Po pij caj,dhe po degjoj muzike te leht..
Po i them jetes sime tme bej dicka per te ngrene sa tme dale gjumi mua
Kush do Kaffee?
Une, sapo e bera dhe nje te forte tani 
ckemi
Nami ne rruget e tiranes
ckemi
Tani po clodhem nga kembet se gjithe diten mbi taka.
Po ha pak krem karamel, e po shoh tv, e po lexoj neper forum. 
Po ndiqja Studio e hapur, na nxorren trut gomeret ..s'meren e s'meren vesht per qamet ..
Po bej politike me tim vella 
Po me mbyllen syte vdiqa......
Po humbas kohe neper forum qe pa gdhire.. Ikaaaa!
Sa heret u zgjoke ti o Hey
sikur do nxjerresh bagatite me kullot
Une po pi kafe me nje shokun tim 
Mjesi Cecilia, mjesi forumi.
Ju uroj nje fundjave te bukur.
Tani po pije kafen e pare per sot.
Po lexoja,dhe nderkohe po pi nje kafe...s'me lexohet hic sot...ka nje kohe te pershtatshme per gjume ...
Po vishem se do dal
po degjoja berishen duke folur
ta degjosh berishen me seriozitet duke folur me shume se dy minuta, kualifikohesh psikopat me kartel se patjeter te iken truni.
por ne sensin komik, po te isha aty si ata kamera-man perbadh nuk do ndaloja dot te qeshurit, i think i would love my job
ky berisha kur i flet popullit kshtu ne fjalime me duket sikur ai kujton se eshte duke folur me femij kopshti, dhe ashtu e ben ate mimiken e ftyres qe mu me dhjet gazit lol
nga doli ky zog kurve kaq i zgjuar?
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ta degjosh berishen me seriozitet duke folur me shume se dy minuta, kualifikohesh psikopat me kartel se patjeter te iken truni.
por ne sensin komik, po te isha aty si ata kamera-man perbadh nuk do ndaloja dot te qeshurit, i think i would love my job
ky berisha kur i flet popullit kshtu ne fjalime me duket sikur ai kujton se eshte duke folur me femij kopshti, dhe ashtu e ben ate mimiken e ftyres qe mu me dhjet gazit lol
nga doli ky zog kurve kaq i zgjuar?![]()

He de nga doli, mes atij populli budall, normalisht eshte per tu habit vertet 
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
He de nga doli, mes atij populli budall, normalisht eshte per tu habit vertet![]()

Citim:
nga doli ky zog kurve kaq i zgjuar?![]()

Citim:
hahahaha
isha tu nigju nje dit berishen une po jepte dicka fjalim dhe ja fillon
une thot te isha shkrimtar do shkruaja shum vargje e libra per ulllirin
ulliri thoshte ka shum vlera ,ulliri ehste dicka karakteristike prrallla prrallla sm ekujtohe me gjat hahaha
treten i mjeri me gjysm ndonjeher po serish ok esht mos e shani
Citim:loooooooooooooooooooooooooooooool
Citim:
hahahaha
ulliri thoshte ka shum vlera ,ulliri ehste dicka karakteristike prrallla prrallla sm ekujtohe me gjat hahaha
Tani po lexoj postimet ne forum
Po gerrmoj neper internet...
Citim:
Citim:
hahahaha

Po buzqesh me komentin e kurtit LoL!
E lodhur dhe happy to be back.
Po chit-chat me Erian 
Po pi nje duhan
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Po chit-chat me Erian![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
![]()
![]()
Edhe une me Erian po bej thashetheme
Kat te pershendes me ate kengen![]()

Po degjoj nje kenge dhe po e pershendes Katin per te disajten here sot 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po degjoj nje kenge dhe po e pershendes Katin per te disajten here sot![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Lashami stare![]()
, e ka tekstin keshtu:
Po lexoj postimet e fundit.
ne forum

po kruj gjoksin.. sec po m'ha
Po ha fara kungulli.
po ngaterrohem me brace ne facebook..
Po dal per ajer....mu morr fryma brenda..
Citim:Justifikime. mos u vono.
Po citoj ato që tha Eria
Po dal per ajer....mu morr fryma brenda..
| Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.