Forumi Horizont Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 182 183 184 185 186 187 188 189 190 [191] 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)

Postuar nga kurt datë 07 Maj 2008 - 04:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Hahahahahahh nuk me cudit fare sjara, se pothuajse gjysmen e durrsit e kam fis

Hahahahahha

po durrsake qenke ti moj dreqe?! kam kaluar cdo sezon vere ne durres kur isha femije.

kam shume njerz prej familjes se nenes aty tek spitali i durrsit. bash atu ku ndahen prafabrikatet me ato me tulla. kaloja 2 muaj te veres atje cdo vit.

ah, currilat e durrsit kurr nuk i harroj, kalonim midis nje lagje magjypesh me cunat e lagjes neper ata kodrat qe te dilnim matane tek currilat. kujtimet me te bukura nga durresi. plazhi madh etj etj, eh! kujtime!! kurr nuk e harroj byrekun qe gatuante nusja e dajes, e qante me lot, oo bo bo ca kujtimesh te bukura me sjelle tani.

kur te kthehem ne shqipei nje dite do i trokas ne dere, dhe do ta puth ne faqe dhe dhe do ta falenderoj shume nusen e dajes. ate grua durrsake qe jo vetem gatuante me mire se askush, por humori i saj me eshte rrenjosur ne kujtesen time deri sa te vdes. sa here qe me kujtohet Fija, nje buzqeshje  me zapton gjithe trupin.

zoti e bekofte ate grua durrsake, ate shpirt njeriu.

Postuar nga Lela_Dr datë 07 Maj 2008 - 04:33:

Sido qe te jete Durresi eshte nje nga qyetet qe te le mbresa te bukura.

Ti Kurti duhet ta kishe kuptuar me kohe qe une jam Durrsake

Postuar nga Glaukus datë 07 Maj 2008 - 04:59:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

ah, currilat e durrsit kurr nuk i harroj, kalonim midis nje lagje magjypesh ......neper ata kodrat qe te dilnim matane tek currilat.

mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Maj 2008 - 06:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj

Mendo sikur Sefer Efendiu te ishte Hollywood ......... hajde mbaji durrcaket pastaj .............

Postuar nga Vizioner datë 07 Maj 2008 - 10:43:

...Mendo sikur......Njerezit te kishin Krahe si Zogjte e te fluturonim!?

:flutur :flutur :flutur

Postuar nga kurt datë 07 Maj 2008 - 11:06:

Citim:

mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj :P :gallate :P

po paska shume durrsak ktu mor aman!!:) zoti ju rujt te gjitheve.

mendo sikur....... ato pushimet e mija verore ne durres te sgjatnin pergjithmon...

mendo sikur.......nje jave para se te fillonte shkolla mos ti hipja trenit per shkoder, dhe mos te merzitesha aq shume duke i thene lamtumire pushimeve verore,,,,,,,, mendo sikur te mbaja mend emrin e asaj bukuroshes durrsake "komshise"qe i dhurova nje kasete te micheal jackson-it ne ate kohe... kur ajo u ulte poshte vetem te me tregonte qe kishte degjuar gjithe naten tek ajo muzika dhe kishte menduar per mu...:)

mendo sikur......... te ishim aq te pafajshem, aq te fresket, aq fillestar ne jete, si ato momente, ku gjera te vogla si kto na jepnin gezim shpirtror aq te madh, ku lamtumira ndoshta krijonte edhe pak lot:)!!

ah! kujtime nga durresi, adoleshenca, ndjenja dashurie qe as nuk dinim cfar jane, thjesht na rrembenin, na gezonin, i jepnin shije, kuptim, botes tone te vogel,,,, kujtime!! traveling back in time just for a moment!! sweet moment...

Postuar nga Lela_Dr datë 07 Maj 2008 - 15:29:

Citim:

Kishe gjo me lagjen ti Glaku
Edhe pse quhet Cezma e ferres, per ne do te jete gjithmone si Florida.

Turlli ne jemi Kaluar Hollivudit mer cun, ca thua ti hollivudi

Mendo sikur te shkoja ne Dr tani dhe te ecja dhe nje here ne ato rrugicat ku kam kaluar femjerine, dhe sic tha Kurti, kur dilnim tek Currilat, sepse kur ishim te vegjel donim me doemos te iknim ne Itali me NOT.

Postuar nga sjara datë 07 Maj 2008 - 16:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Mendo sikur te shkoja ne Dr tani dhe te ecja dhe nje here ne ato rrugicat ku kam kaluar femjerine,

Ah, mendo sikur.

Por une larg shume nuk jam kusho
Ti mendo sikur une po e veproj

Postuar nga devolliu datë 07 Maj 2008 - 17:53:

.....

mendo sikur po i futin nje plumb b..... sali berishes .....
:kallash

Postuar nga BIONDIA datë 07 Maj 2008 - 20:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...Mendo sikur......Njerezit te kishin Krahe si Zogjte e te fluturonim!?

:flutur :flutur :flutur

te fluturonin ne qiellin e kalter dhe te shijonin per disa caste ate liri qe ka vite qe i mungon ....
mendo sikur per nje cast te bie dera dhe te jesh ti ....miku im

Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 182 183 184 185 186 187 188 189 190 [191] 192 193 194 195 196 197 198 199 200 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.