Forumi Horizont Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 187 188 189 190 191 192 193 194 195 [196] 197 198 199 200 201 »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2008 - 18:07:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

french kiss jane ne mode me shume neper evrpope. p,s neper trena n'a merzitnin me ner me thanen shume nganjehere ciftet duke u cartafilosur me njeri-tjetrin perball meje. i urreja sidomos kur une nuk kisha nje goce prane

Te hipen zilia kur je vetem dhe sheh te tjeret duke u puthur perreth teje, he? Hahaha! Dhe mua te te them te drejten... :p S'mund t'i duroj fare ose thjeshte ve kufjet e iPod-it ne vesh dhe mbylli syte

Postuar nga Niqua datë 16 Maj 2008 - 19:23:

Citim:
epo pse ti dreqe don te na prishesh endrrat?! a e ke pare ate filmin Jerry maguire, kur ai thote...

"lie to me Jerry lie to me" pra te na genjeni dhe te thoni se jane per neve eshte me e shendetshme ne ket rast

ehe e kam pare por sme kujtohet... dhe enderr qe relaizohet eshte mos me amoren me nje tjeter.. me mua pshm, por jo puthje ne public.. thjesht e urrej..

Postuar nga diabolic datë 18 Maj 2008 - 14:20:

Mendo sikur te isha ne shtepi tani.
Ndoshta do ta shijoja edhe kete shi...

Postuar nga kurt datë 18 Maj 2008 - 14:53:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Te hipen zilia kur je vetem dhe sheh te tjeret duke u puthur perreth teje, he? Hahaha! Dhe mua te te them te drejten... :p S'mund t'i duroj fare ose thjeshte ve kufjet e iPod-it ne vesh dhe mbylli syte :D

e kam vu re kur je beqar vetem cifte shoh/verej, kurse kur kam girlfriend me duken te gjitha gocat single, kudo qe shkoj, dhe si per inat ma ben zoti kur jam me girlfriend:) me duken se they flirt with me alot more. njehere ja futa kot dhe thashe se jam i fejuar, dhe e fejuara ime eshte shume e bukur gjoja:)! o zot cfar rreagim te ndryshem kishin ndaj meje, flirt flirt flirt, dojn dicka qe s'mund t'a kene m'duket!!!:) kurse kur i thua qe je beqar 31 vjecar behen te dyshimta, pse eshte beqar ky!!?ose ose dojn dicka me serioze, i ruhen opinionit tim, maskohen nje cik me shume, hahahha. nobody understand these creatures!!!...

Postuar nga kurt datë 18 Maj 2008 - 15:08:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ehe e kam pare por sme kujtohet... dhe enderr qe relaizohet eshte mos me amoren me nje tjeter.. me mua pshm, por jo puthje ne public.. thjesht e urrej..

hahahah! so you saying there is a chance?! .....tani  e kam te sigurt se e ke pare dumb&dumber movie, kur jim carry i thote asaj goces ne fund, per shancin 1 ne nje million.

Postuar nga zemer-.... datë 18 Maj 2008 - 17:05:

mendo sikur te mos kisha njohur do ndjehesha bosh dhe vetem ........dhe cdo gje do me dukeshe gri............sdo kishte ardhur pranvera per mua.......

Postuar nga amor alucius datë 18 Maj 2008 - 17:09:

Citim:
e kam vu re kur je beqar vetem cifte shoh/verej, kurse kur kam girlfriend me duken te gjitha gocat single, kudo qe shkoj, dhe si per inat ma ben zoti kur jam me girlfriend me duken se they flirt with me alot more. njehere ja futa kot dhe thashe se jam i fejuar, dhe e fejuara ime eshte shume e bukur gjoja! o zot cfar rreagim te ndryshem kishin ndaj meje, flirt flirt flirt, dojn dicka qe s'mund t'a kene m'duket!!! kurse kur i thua qe je beqar 31 vjecar behen te dyshimta, pse eshte beqar ky!!?ose ose dojn dicka me serioze, i ruhen opinionit tim, maskohen nje cik me shume, hahahha. nobody understand these creatures!!!...

O t'marrte e mira se kam qeshur me lot.

E di c'ju them une shpesh miqeve? Ne nje restaurant bosh, s'ka kush deshire te hyje. Por, pikerisht ne ato restaurantet qe jane plot me njerez, na terheqin sepse ne nje pike i thua vetes"epo s'jane te gjithe te cmendur qe hyne aty, duhet te kete kualitet"

Postuar nga diabolic datë 18 Maj 2008 - 17:11:

Mendo sikur te isha ne restorant tani :p

Postuar nga amor alucius datë 18 Maj 2008 - 17:16:

Kush do qerase?

Postuar nga diabolic datë 18 Maj 2008 - 17:33:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kush do qerase?

Ne meshkujt shqiptar jemi kavalier keshtu qe na takon ne te qerasim.
Nuk te le une te vesh doren ne xhep ti jo :p

Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 187 188 189 190 191 192 193 194 195 [196] 197 198 199 200 201 »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.