Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 188 189 190 191 192 193 194 195 196 [197] 198 199 200 201 202 203 204 205 206 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2008 - 05:24:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hahahah, Enya: te gjithe ne meshkujve nuk na plas se si na duken shoket, mire apo keq, kurse ju gocat gjithmone (me dashje) i gjeni shoqet me te shemtuara se veten

tjeta kurt. faktikisht gjithmon me ka qellu qe shoqet i kam pas ma t`bukura se veten, mbase jam modeste dhe se lavderoj veten kurre; po ama e ke gabim. nuk jam xheloze ne shoqni, perkundrazi, ndihem krenare nese shoqet e mia jan te bukra si ne tru, ashtu dhe mu pa.

ama, ke ka fal zoti te shemtut mu pa, asht i shemtut edhe ne shpirt, me thot gjithmone babi jem, sa ma lerg shemtinave- se skan shpirt.

sa per komente fotosh, sja them fort. me vjen keq qe roken e kam lendu padashje, ama nuk asht i shemtut jo.

sa per ty, je djal king, shume hot mashkull. pashim.

Postuar nga lezhjani-82 datë 13 Tetor 2008 - 12:47:

Enya se mos na ke ngatrru ne foto....faleminderit anyway:p...

Edhe shoket me vjen keq me mi shan:p......po sido te jete nuk ash se asht foto qe kam dal aq mir po hajt ma kajher duhet te japesh ate qe duket!

Postuar nga briseide datë 13 Tetor 2008 - 15:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

ama, ke ka fal zoti te shemtut mu pa, asht i shemtut edhe ne shpirt, me thot gjithmone babi jem, sa ma lerg shemtinave- se skan shpirt.

Enya aman vertet ka raste qe jep keshilla te lezetshme po si mund ta besosh edhe ti dicka te tille,me respekt per babin tend,nga momenti qe bukuria eshte subjektive?
Te shemtuarit mbase kane komplekse po nga ketu te thuash qe kane shpirt te keq eshte e guximshme.

Lezhjani mos u bej modest se shume bukur ke dale :p

Kurti(me duket se kemi edhe temen per buzet me te bukura te forumit :p :p), une i kam shoqet yje,si i bie te jem?

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 14 Tetor 2008 - 00:17:

"Zgjuarsia e femres qendron tek bukuria e saj " Kurse bukuria e mashkullit qendron tek zgjuarsia e tij....

Mashkulli duhet te jet i cik me i bukur se majmuni kurse ju femrat duhet te jeni miss...........

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Tetor 2008 - 01:37:

gjergji, gjergji.....keshtu me thione te gjith, bile bile shume me pyesin si e kam vellain(per kyt), edhe une i them "mir e kam" se u lodha u ju a shpjegu te gjithve qe jemi vetem shoke!

Keshtu po te them edhe ty, qe e kam vella, shok apo kushuri po kam frike ta them

muuuuuuuuuuuuuuuuu

Postuar nga roke datë 14 Tetor 2008 - 20:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

[sa per komente fotosh, sja them fort. me vjen keq qe roken e kam lendu padashje, ama nuk asht i shemtut jo.

sme ke lenduar fare,se une su vura ne radhe per te marre opinione,por thjeshte ti ke mungese te shprehuri....ne shqip.

Postuar nga amor alucius datë 14 Tetor 2008 - 22:22:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
:p buzeqeshi shpeshehere, por nuk mund te jap nje fake laugh kur s'e ndjej, as per hater te kameres.
nje nate erdha ne shpi dhe rruajta koken, e mora une ket foton dy minuta mbas stilit te te ri:p
ky ishte shoku im me i ngushte per 3 muaj dhe nje dite m'u desh t'ja jap dikujt se duhet shume pune te mbash nje qen ne apartment ku jetoja, i guess i just dont like commitment yet:p... was the best dog though!

Hahahaha, o Kurt, rrofsh se kam qeshur. Mesa shoh s'qenkam e vetmja une me deshira te papritura per t'ju futur briskun flokeve (edhepse s'kam pasur aq byce deri tani sa t'a bej efektivisht) Hahahaha!

Hahahaha,commitment, poor dog!

Postuar nga kurt datë 15 Tetor 2008 - 08:41:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Hahahaha, o Kurt, rrofsh se kam qeshur. Mesa shoh s'qenkam e vetmja une me deshira te papritura per t'ju futur briskun flokeve (edhepse s'kam pasur aq byce deri tani sa t'a bej efektivisht) Hahahaha!

Hahahaha,commitment, poor dog!

good to see you!

Postuar nga Iyua datë 27 Tetor 2008 - 04:18:

Lezhjani si binjake dukesh me shokun e ngushte sikur jeni vellezer :p

Postuar nga buzeqeshja datë 11 Nëntor 2008 - 01:45:

lezhjani je shum i carinshem si ti dhe shoku yt kinga te dy

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 188 189 190 191 192 193 194 195 196 [197] 198 199 200 201 202 203 204 205 206 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.