Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Udhezime gjate jetes (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10117)

Postuar nga BIONDIA datë 31 Tetor 2009 - 00:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Po kur eshte dhe burri nazemadh ne te ngrene?

e le zgjidh problemin .Debora ..jepi lugen e drujte ne dore ...perparesen perpara ...tenxhere ose tigan (fteren ) ne doren tjeter dhe thuaj... gatuaj vete cfare do se do merrem me ty ...sa mire ajo qe e ka burrin guzhinier ...

Postuar nga Deb* datë 31 Tetor 2009 - 00:44:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

e le zgjidh problemin .Debora ..jepi lugen e drujte ne dore ...perparesen perpara ...tenxhere ose tigan (fteren ) ne doren tjeter dhe thuaj... gatuaj vete cfare do se do merrem me ty ...sa mire ajo qe e ka burrin guzhinier ...

Sa kam qesh kur e lexova. Ai imi gatuan mire. Te miat ne pergjithesi i pelqejne se ha gjithcka, por te tijat as behet fjale mos i pelqejne Nuk e shan kurre po e pati bere vet, une perkundrazi dhe se pelqej dicka qe e kam gatuar vet..

Postuar nga dylan datë 31 Tetor 2009 - 00:50:

Talking

Citim:

hahahahhahah te shkretet burra sa shume i duam hahahah
po jo kam qesh po po mendoja kjo bjondja si ka mundsi qe ka nje mendim me mu

lum ajo q eka nje burre q enuk be naze ushqimit se ta nxin jeten le qe spo e kemi fort pa he le te hane jashte

Postuar nga BIONDIA datë 31 Tetor 2009 - 01:01:

i imi kur ban sikur gatun me ban nje 10 tenxhere pis ...salca nga te gjitha anet ...pjata tepsia e kusia si me pas dasem ..kshuqe evitoj qe te hyje ne guzhine qe te gatuaje se me duhet em bo 3 lavastoliglie

Postuar nga dylan datë 31 Tetor 2009 - 01:04:

Talking

Citim:
i imi kur ban sikur gatun me ban nje 10 tenxhere pis ...salca nga te gjitha anet ...pjata tepsia e kusia si me pas dasem ..kshuqe evitoj qe te hyje ne guzhine qe te gatuaje se me duhet em bo 3 lavastoliglie

i pashe zotin po kush vben pis dhe i pastron vete

une vdes te kem dicka nga ky gangstieri im ca do te jete sbej fjale dembele e tmerrshme per gatu

Postuar nga dylan datë 31 Tetor 2009 - 01:05:

Talking

Citim:

evitoj ehste frengjesht biondia mos i ngatrro gjuhet

Postuar nga BIONDIA datë 31 Tetor 2009 - 01:09:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

evitoj ehste frengjesht biondia mos i ngatrro gjuhet

dylan eshte dhe italisht "evitare "... ceci ku je ?

Postuar nga cecilia datë 31 Tetor 2009 - 01:10:

erdhaaaa...

Postuar nga BIONDIA datë 31 Tetor 2009 - 01:12:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
erdhaaaa...

shyqr se spo te shikoje ke noj udhezim ti me na dhon ...te lutem jo udhesime seksi ...

Postuar nga cecilia datë 31 Tetor 2009 - 01:14:

Citim:

shyqr se spo te shikoje ke noj udhezim ti me na dhon ...te lutem jo udhesime seksi ...

Pse jo sexy?

Udhezime per gjuhen do ti?!

Me thuaj se ndoshta te ndihmoj...

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.