Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 » Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A jeni dakort me hapjen e Kazinove ne Shqiperi?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10313)
Re: Po jete...
Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Po te jete greke te hapet. Sot qe flasim greket me kolaboracionistet shqipatr kontrollojne me shume se 85% te ekonomise shqiptare, akoma nuk ka vajt 100%....
Po te kete pjese Nano ose ndonje pjestar i familjes se tije nuk ka problem. Te hapet dhe po te mos jete greke se mos na ze gje dhembi dhe mua, Petriti, te forumit Horizont...
Juve...
Kot u nxeve me mua kete radhe. Dhe une them te hapen dhe dhashe te dyja rastet.
Per sa i takon fyellit me nje vrime, nuk kam c'te beje ai me ra ne pjese kur u be privatizimi ne Shqiperi. Keshtu qe nje melodi kam. Ti c'fare te kish rene ne pakon tende se si i kenaqur me dukesh?
Nuk jam nxehur e lal jo, se nuk kam kohe te nxehem. Sa per pakon..... me ra fati qe te vij ketu ku jam.
Re: Po jete...
Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Po te jete greke te hapet. Sot qe flasim greket me kolaboracionistet shqipatr kontrollojne me shume se 85% te ekonomise shqiptare, akoma nuk ka vajt 100%....
Po te kete pjese Nano ose ndonje pjestar i familjes se tije nuk ka problem. Te hapet dhe po te mos jete greke se mos na ze gje dhembi dhe mua, Petriti, te forumit Horizont...
Te mos hapen...
Kazinot te mos hapen fare nuk mendoj qe i sjellin ndonje dobi shoqerise.
Po ashtu, feja, Kristianizmi dhe Islami e ndalojn...
Po fete ndalojne dhe shume gjera te tjera , apo jo , dhe megjithate kazinot nuk prishin asnje pune derisa i paguajn te gjitha detyrimet shtetit !
Skam hyre ne kazino ndonjehere , po hajt mo sjam kundra
Ne Las Vegas kam qen dhe Atlantic City po ashtu...
Po te mundesh te kontrollosh vehten eshte mire ti vizitosh njehere, po s'munde i le te gjitha...
Populli yne nuk ka ate eksperinece dhe kultur. Do te lene "qimet e kokes". Them se mileti do bie brenda. Kam parasysh ne Shqiperi, nje njeriu im kishte lojra fati dhe nje person shiti magazinen qe kish marre nga privatizimi dhe i la leket aty... Kam qen prezent...
...
Hajt mo, le ta provojm nje here. S'jam kondra kete radhe.
Plotesisht dakort me keto qe thua , dhe e di qe jane te verteta!
Po sesa te behet birucave dhe kanaleve ''kumari'' , le ta bejne ne publik , me kete rast vjel dhe taksat e duhura shteti !
ckemi
eshte mese normale qe nuk jam dakord me hapjen e kazinove
sepse ne si popull skena akoma mirqenje dhe ekonomi
dhe kur ske keto te dyja eshte normale qe s'duhen te
lejohen "kazinot" pa u arritur kto te dy objektiva.
dhe kur mirqenja dhe ekonomia do kishin nje rezultat ne shqiperi
atehere besoj se do isha dakord ! me kazinot.
Bukur e thene...Lloku
Dhe mire se erdhe ne forum...
Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 » Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.