Forumi Horizont | Gjithsej 10 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Trego 98 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Je Shqiptar vetem kur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10757)
Belgium,
cfar llogarie apo raport pret Ti nga une, pos qe je munduar t´i ikesh pyetjeve te mia dedikuar Ty... nuk ke pergjigje efikase zoteri, sepse jo vetem Ti por askush nuk do kete......
heheheh zoteri, per leksion gjuhe do kisha nevoje vetem atehere kur jam e bindur se kam mangesi, por hmmm mbeteni i zhgenjyer, nuk keni sens per me teper, me vjen shume keq qe beheni PRE e inferioritetit te "diturise" suaj......apo e sistemit emocional...
PS. Kupto po munde(sinqerisht), nuk ka fare dmth. se nga jam e ku jetoje, mos mendo se Ju ne Shqiperi nuk perdorni barbarizma ne gjuhe dhe shprehjen e saj.....????
re
Citim:
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
Belgium,
cfar llogarie apo raport pret Ti nga une, pos qe je munduar t´i ikesh pyetjeve te mia dedikuar Ty... nuk ke pergjigje efikase zoteri, sepse jo vetem Ti por askush nuk do kete......
heheheh zoteri, per leksion gjuhe do kisha nevoje vetem atehere kur jam e bindur se kam mangesi, por hmmm mbeteni i zhgenjyer, nuk keni sens per me teper, me vjen shume keq qe beheni PRE e inferioritetit te "diturise" suaj......apo e sistemit emocional...
PS. Kupto po munde(sinqerisht), nuk ka fare dmth. se nga jam e ku jetoje, mos mendo se Ju ne Shqiperi nuk perdorni barbarizma ne gjuhe dhe shprehjen e saj.....????
Belgium,
Ty thjesht te mungon kultura ne te shprehur e nje mendimi korrekt e pa asnje instrumentalizem tjeter, une menjehere te lexova kapacitetin tend, por gjithnje duke u nisur nga parimi pozitiv mendova se do angazhohesh ne bisede konstrunktive e jo duke kaluar ne sistem tipik ballkanik siq eshte fyerje apo nençmim te nje mendimi i bazuar sipas pervojes jo personale por me gjere........seriozisht je per keqardhje...
Une kam ku e deshmoje personin tim, assesi ne arenen virtuale zoteri, nuk jetoi me gjera jasht realitetit por e shikoje jeten ne sy e jo larg tyre...
nuk ishte ana e karakterit tim ne pyetje se ajo s te intereson aspak, duhesh te mesohesh te fitosh rezistence ndaj kundermendimeve.....ky fenomen eshte pjese perberese e moderimit njerezor...
ciaooooooooooooo
ps. EC me kohen....
re
Citim:
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
Belgium,
Ty thjesht te mungon kultura ne te shprehur e nje mendimi korrekt e pa asnje instrumentalizem tjeter, une menjehere te lexova kapacitetin tend, por gjithnje duke u nisur nga parimi pozitiv mendova se do angazhohesh ne bisede konstrunktive e jo duke kaluar ne sistem tipik ballkanik siq eshte fyerje apo nençmim te nje mendimi i bazuar sipas pervojes jo personale por me gjere........seriozisht je per keqardhje...
Une kam ku e deshmoje personin tim, assesi ne arenen virtuale zoteri, nuk jetoi me gjera jasht realitetit por e shikoje jeten ne sy e jo larg tyre...
ciaooooooooooooo
ps. EC me kohen....
ti ishe ai monologu jo une....dhe ti ishe ai qe fillove me vleresim te thate e pa pike njohurie...dhe Ti je ai qe "dezertove" pikerisht nga monolugu yt...
une e thash mendimin troq e jo me stilizime se nuk jemi ne teater o zoteri i mire bota e jeta aktron jasht teatrit...e te shqiptari yne jeta vertet eshte aktrim i rrejshem..behu i sinqerte dhe prano kritiken( une nuk dyshoje se nuk je i sinqert, por je kokefort)..
mirembetshi per se fundi here...
Je shqiptar vetem kur?!!!???
-Ke lindur ne Shqiperi!
-Flet perfekt gjuhen shqipe!
-Mban ne shtepi flamurin Kombetar!
-Mban akoma traditat dhe kulturen kombetare shqiptare!
S`e kuptova mire une kete pyetje Isra!
Mos doje te thoje qe :Kur ndihemi Shqipetare te vertete?!
Re: Je shqiptar vetem kur?!!!???
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
-
S`e kuptova mire une kete pyetje Isra!
Mos doje te thoje qe :Kur ndihemi Shqipetare te vertete?!
Re: Re: Je shqiptar vetem kur?!!!???
Citim:
Po citoj ato që tha isra
Jo e dashur, me sa shoh tema ime paska kaluar ne zona te nxehta, saqe si prisja fare. Madje mesazhi i kesaj teme eshte thjesht per te buzeqeshur, as per te qeshur
, as per debat
Po ti shihni pikat me nagadale do kuptoni qe shume prej tyre jane te verteta, cilesi qe e kane karakterizuar shqiptarin gjithmone, (behet fjale qe nga koha e monizmit dhe deri tani)
Nuk kuptoj as debatet e 'Le te jem e para' as te Belgiumit..
Me siguri qe jane keqkuptuar.
Tani, lerini debatet, po te keni deshire komentoni ndonje pike dyshuese...
ju pres....![]()
O ISra po ku i ke gjete gjithe keto mi zemra?
Gjithsesi na kenaqe..
Tung KISS
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
O ISra po ku i ke gjete gjithe keto mi zemra?
Gjithsesi na kenaqe..
Tung KISS
Gjithsej 10 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Trego 98 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.