Forumi Horizont Gjithsej 14 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 135 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Sa veta ne forum e pijne kafene? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11477)

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Prill 2006 - 13:46:

Une pi 3-4 kafe ne dite

Postuar nga halfgang datë 26 Prill 2006 - 15:59:

pa tre kafe ne dite rralle shume rralle shpetoj... mire apo keq pa kafe syte nuk hapen....

Postuar nga ksenia datë 26 Prill 2006 - 16:45:

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
pa tre kafe ne dite rralle shume rralle shpetoj... mire apo keq pa kafe syte nuk hapen....

Edhe une tre kafe ne dite konsumoj...Madje sapo e piva nje tani

Postuar nga ~Enigme~ datë 26 Prill 2006 - 18:27:

Shenjat e nje mungese kafeine
Varesia qe krijohet nga kafeina jo vetem te ata qe pine disa kafe ne dite por edhe te ata qe pine vetem nje ne mengjes mund te behet e dukshme me simptoma si psh nese jeni zgjuar vone dhe nuk kini kohe te pini kafe .......ndiheni te lodhur apo dhimbje koke dhe muskujsh dhe artikulacionesh?

Studiuesit kane arritur ne kete perfundim pas analizimit:
-1 person nder 3 mes atyre qe nuk kane pire kafe ne mengjes ka thene se kishte dhimbje koke ndersa
-13 nder 100 persona kane thene se u ishin shfaqur simptoma qe lidheshin me mungesen e efikasitetit ne pune.

Postuar nga agata datë 26 Prill 2006 - 19:01:

Edhe un jam nje nga ato qe jam "dependante" e varur nga kafja, pa te nuk me hapen syte dhe nuk jam aspak efikase ne pune...

Postuar nga SPELAEAN datë 01 Maj 2006 - 18:46:

kafeja eshte si te thuash DROGA ime

Postuar nga NS-6 datë 01 Maj 2006 - 21:12:

Citim:
Po citoj ato që tha SPELAEAN
kafeja eshte si te thuash DROGA ime

hmmm...paskan fillu me e marre me hunde me duket

Postuar nga roke datë 17 Maj 2006 - 13:18:

Citim:
Po citoj ato që tha football
Une e pij Eliniko e dashur Enigma. (yack) Never turqiko

Tani qe ta marr vesh une, na paska dal deficit industria e kafes kohet e fundit dhe duhet me konsumu me teper kafe, se keshtu po vene keto te rejat shkencore kohet e fundit. Rrofte uniteti midis shkencave dhe kompanive prodhuese.

Po e rrit masen, ne dhjete ne dite.............

jam dakort me football.skane faj jo se nje ice cofey eshte $1.80 dhe 4 te tilla i bie te lesh $8 plus tips(bakshish) vete nje $15 per qejf.Po dite per dite kjo gje i bie nje bill e bukur ne fund te muajit.Prandaj pini kafe sa tju pihet se me dhune edhe sexy i tepert te ben dem:p

Postuar nga cupka datë 17 Maj 2006 - 18:16:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

me dhune edhe sexy i tepert te ben dem:p

seksi me dhune me duket se quhet perdhunim o shoku Koci!
Une nuk jam fare e varur nga kafeja, ndonje latte apo machiato i pij per kenaqesi por jo per te vene ne pune trurin, kemben apo veshet.
Konsumimi i kafese pa rendiment eshte i demshem per organizmin, mos e lejoni trupin te funksionoje ne varesi te dozave te kafese.
Your body is your temple, be good to it.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 17 Maj 2006 - 18:40:

une se pi fare.......

Gjithsej 14 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 135 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.