| Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 134 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dialektet (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=339)
-- Dialekti shkodran (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11920)
Irsa mire e ke ti dialekti shkodran ndryshon me dialektet tjera te veriut.
tresh ca kam qesh me fjalen piliherdhe.
ca ke maj burnesh (ker e perdor une shpesh)
A mun me na i perkthu kush, se nuk kena kuptu kurgja, ca do me thane tan keto fjale vllazin.
Shnet tresho
Ene i gja desha me shtu:
Tropojancja me shkodrancen ndryshojne si anglishtja me amerikance-irlandezce 

[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ca ke maj burnesh (ket e perdor une shpesh)
Sidomos mamit i thua shpesh "ca ke maj burrnesh" ti Dreqe.
Ku je ti ke hup krejt? As voice mail s'na punon ma me duket. Pasha krut e dacit qe m'ka dek mram.
Ca pa m'zgerdhihesh.
Tashi kush na e zberthen fjalen gerdhihesh nga vjen.
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ca ke maj burnesh (ket e perdor une shpesh)
Sidomos mamit i thua shpesh "ca ke maj burrnesh" ti Dreqe.
Ku je ti ke hup krejt? As voice mail s'na punon ma me duket. Pasha krut e dacit qe m'ka dek mram.
Ca pa m'zgerdhihesh.
Tashi kush na e zberthen fjalen gerdhihesh nga vjen.
Uuuuuu mor i mjere po une per i fije mandanitet nela dhe pa fmi tu te hekte mortja jarabil!
Kte e kam nga estrada e Shkodres se me ka pelqy shume.
Football dialekti shkodran ska lidhje fare me vershmoshin e tropojen ata jane maloke te trashe,jane tamam si katunori me qytetarin ke neve.Njof njenen une nga Selca e vermoshit dhe nje tjeter nga vau dejes qe kane lind anej ene kane ardhur ne shkoder te medhaja e me hiqen shkodrane.Clidhje kishte,shitja e mendve,aspak une as nuk u ndikova atyre asgje,pse duhej te genjenin?
hahahahahaahah Simona te raft e mira
ja dhe do shprehje tjera
Per dielekt shkodran e per rrethinat e shkodres po flisni maj grizhla..?
Simon maj te marrsha t'keqen per tropojanet s'di ca t'hem ,por per vermoshaxhiet pyte pyte pak dreqen sa te cilibirume sorry cilivizuara jane
masanej edhe me i pa si buk kallamoqit e djath i njome ngjajne.. hahahaha
per qytetart e vertete maloke ,fshatare shkodrane shqiptare s'kam ca them
dhe ktu ne forum vetem Unstoppable ma hjek mallin e shkodres ,por dhe ai do ket ngel noj zall..
Unsto m'ka marr malli per ty..
Eshi tjeta naqe. 
dreqe si t'kam?
tresh ca thot jeta e puna mire a?
hahahahahah demokrate ku ta di une se si jan vermoshalite se mos jam une nga vermoshi. ne fakt ca kam pa une ne jugoslavi( se aty kam njoht ma shume vermoshali) femrat i kishin shume te cilivizuar. per mendimin tem Malsoret jan te pashme me dit me majt veten.
nje shprehje tjeter shkodrane
ato si rrin si te urta jan ma te rrezikshme
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ato si rrin si te urta jan ma te rrezikshme
....
| Gjithsej 14 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 134 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.