Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)
U besoj mo te keqen u besojne i shikojne si te vegjel edhe opaaa bien brenda me te dyja dockat loool nejse une them se ekziston edhe per disa ka sukses shume te mire kjo lidhje jo per gje po keshtu me ka ndodh mua dmth me ka ec mire loool.
I'm too old for this shit
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, Kurr
ne internet njerzit genjejn e te mashtrroj , po un nuk jam aq budallaqe....
un vetem flas normalisht me te tjeret dhe kaq, nuk besoj fare te bie ne dashuri ne internet!!!
lidhjet nepermjet internetit
Well, njof nje cift qe jane njohur nepermjet chat-it dhe qe sot e kesaj dite jane te martuar .Ata ia kalojne shume mire bashke , por une per veten time nuk do ta deshiroja nje gje te tille .ohhhhh Megjithate cdo gje ben vaki!!!! Kot nuk i thone Fatit nuk i dihet!!!! Pse them qe fatit nuk i dihet pasi nje shoqja ime e ka njohur bashkeshortin e saj ne autobuz. Dhe qe sot e kesaj dite ajo eshte e lumtur si diten e pare dhe ka nje femije me te .....
teme interesante
mua me ka dhene sukses, por
vetem me te huaja, e theksoj me te huaja....
O moj As e vogel dhe As e madhe! Po pse te tjeret sipas teje mashtrojne dhe ti na del qe flet drejt.Edhe une keshtu them.Te tjeret mashtrojne dhe vetem une flas drejte.Pra?.....
Sa per dashurine ne internet per ti besuar eshte disi e veshtire per mua,por nje shoqeri te mire mund ta lidhesh.pastaj koha eshte tregues.Eshte disi e veshtire,pasi ne,shqiptaret kemi kaluar shume peripecirash te drejteperdrejta,kemi dhe vazhdojme te ruajme kulturen dhe besimin tone si shqiptare(sado qe njerezit ndryshojne dhe pershtaten me jeten ku e jetojne) dhe kemi pak si te veshtire te besojme ne nje dashuri te tille sado qe ajo mund te shfaqet e paster.Pra per mua shkurtimisht JO!!!
Me pare njerezit lidheshin qe ne djep, keshtu qe nuk eshte ndonje cudi e madhe dhe lidhja prej internetit. Njerez te mire ka kudooooo!!!!
dashuria ne internet ekziston po ne shumicen e rasteve qe njoh une shumica kane perfunduar ne ndarje dhe teper te dhimbshme por ka edhe raste te kunderta qe mund kane rezultuar te suksesshme. Po une per vete nuk e kam provuar
P.S vetem se ka dicka.perfytyroni nje djale normal qe bie ne dashuri me nje goca ne chat dhe pas disa kohesh te takohen.Dhe papritur te zbuloje qe kjo "goca" na qenka nje alamet zezaku gay dhe per me teper gay aktiv . Keshtu qe te keni kujdes se ca nuk ndodh sot.
iluzion i embel
As une nuk i besoj keto dashurira ne internet ,e pranoj qe kane ndodhur po spara kane zgjatur.
Gjithsej 39 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.