Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 »
Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Psikologjia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=6)
-- Enderrat qe shikojne anetaret. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13876)

Postuar nga kontinenti datë 31 Maj 2007 - 20:39:

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Enderr e djeshme ose sotshme:

Sikur isha ulur me Sali Berishen dhe nje shoqen time ne mes te bulevardit tek sheshi Skenderbeu.Pinim kafe dhe benim muhabet per problemet kombetare. Nga mesi i bisedes degjojme zhurme heikopteresh dhe makinash qe na filmonin dhe fotografonin...

Kam pershtypjen qe kjo enderr u shfaq per arsye se keto dite kam disa takime te rendesishme pune qe me kane shkaktuar ethe..

Ksenia, ke lindur per pune te medhaja ti.
Ja ke per ta pare.

Postuar nga ksenia datë 01 Qershor 2007 - 15:05:

S'eshte cudi qe ngaterron sheshin Skenderbe me ushtarin e panjohur ti Oli...
Po ta mbarosh universitetin ne Skrapar...:p
Nga i gjete keto vite ti Olinter??? Ti per mua di vetem qe jam anetare e FH qe nga 2004...

Postuar nga oliinter datë 01 Qershor 2007 - 15:46:

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
S'eshte cudi qe ngaterron sheshin Skenderbe me ushtarin e panjohur ti Oli...
Po ta mbarosh universitetin ne Skrapar...:p
Nga i gjete keto vite ti Olinter??? Ti per mua di vetem qe jam anetare e FH qe nga 2004...

hahahahahhahaha kjo e mban mend kur shkohej ne skrapar me traget

kane ndryshuar kohet tani udhetohet me trap per te shkuar andej

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Qershor 2007 - 17:29:

Talking

Kjo teme eshte vetem per ata qe kane fantazi....dhe jo per ne te tjeret qe hapim syte dhe themi mo po qe kam pare nje enderr kam pare kete e di se kam fjetur ne siklet po se cfare ishte se s'po me kujtohet !!! Teme e kendeshme. Elseen do ta kemi per interpretimin e enderrave. (U go girl ! )

Postuar nga elsaaa datë 01 Qershor 2007 - 19:27:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Kjo teme eshte vetem per ata qe kane fantazi....dhe jo per ne te tjeret qe hapim syte dhe themi mo po qe kam pare nje enderr kam pare kete e di se kam fjetur ne siklet po se cfare ishte se s'po me kujtohet !!! Teme e kendeshme. Elseen do ta kemi per interpretimin e enderrave. (U go girl ! )

hahahahahha mendezka......sic duket kur zgjohesh shikon nga dritarja e dhomes ... u see the light pranaj si mba mend endrrat:p :p :p

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Qershor 2007 - 19:36:

Por kur nuk ka diell cfare ndodh ?
Te qenit supersticioze me ka bezdisur gjithmone te pakten kam gjetur rehat ne gjume

Postuar nga ~Enigme~ datë 01 Qershor 2007 - 19:45:

Kush mund te ma shpjegoje mua ne terma psikologjike cfare ndodh qe enderrat nuk mbahen mend kur zgjohemi?

Postuar nga kontinenti datë 02 Qershor 2007 - 12:39:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Kush mund te ma shpjegoje mua ne terma psikologjike cfare ndodh qe enderrat nuk mbahen mend kur zgjohemi?

Sepse truri ka te tjera pune me urgjente per te bere, por enderra te del ne kujtese me vone, atehere kur ti nuk e pret fare.

Postuar nga Aljohin datë 02 Qershor 2007 - 15:05:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Olo, kujdes....se po te vjen bani rrotull ty....hahahaha....ti te keshe miqesi me Konten? Ky eshte nje krim.

Kontinent tek nenforumi i ish-moderuar nga ty njerezve u jane fshire mesazhe dhe kane marre edhe bane per shkrime ironike (te tilla), normalisht qe ketu ti nuk je moderator keshtu qe mos u shqeteso...vetem...mos e ekzagjero...

Postuar nga kontinenti datë 05 Qershor 2007 - 05:23:

Dje pashe ne onderr Lelen, kishte nje pale gershone te medhoja ne dore dhe i thash;
- Lela, mos mi prej floket se me rrine mire.
- Nuk te pres floket, - me tha - por do te pres ato...
Sa me tha keshtu, ia kam mbath nje vrapi nga frika se m'i prejte dhe as qe pyta se perpara kisha nje si tip gremine....u hudha nga frika por per fat, rashe ne uje se ishte deti aty poshte. Fillova notin derisa kapa nje varke, por nuk kishte lopata se. Atehere fillova ta shtyj varken me dure dhe thash me vete; Ja e shef qe te duhen duret qe Lela donte te m'i priste.
Masanej aty me doli gjumi.

Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 »
Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.