Forumi Horizont | Gjithsej 10 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Trego 98 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Policet Greke Torturojne 2 Te Mitur Shqiptare!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14011)
Cfare burrerie kane bere e....ptuuuuuuhhh u shufshi si rrace, rrace zvarranikesh.
Prandaj cdo familje greke ka nje te goditur ne gjirin e saj.
Prandaj jane kthyer ne pederasta...se u mungon karakteri.
Jane felliqesirat e Europes te mjeret greke dhe e shikojne se po u shket dheu nga kembet me Camerine, ndaj dhe hedhin urrejtjen dhe tek adoleshentet.
Ptuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........qelbesiraaaaa.
Iku....iku Kosova o qelbesira......e ka rradhen Cameria tani.....
Ptuhhhhhhhh........o kerma.
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Prandaj cdo familje greke ka nje te goditur ne gjirin e saj.
Prandaj jane kthyer ne pederasta...se u mungon karakteri.
Jane felliqesirat e Europes te mjeret greke dhe e shikojne se po u shket dheu nga kembet me Camerine, ndaj dhe hedhin urrejtjen dhe tek adoleshentet.
Ptuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........qelbesiraaaaa.
Iku....iku Kosova o qelbesira......e ka rradhen Cameria tani.....
Ptuhhhhhhhh........o kerma.
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Nuk e di... une deri para dy muajsh jetoja e studioja ne Itali po mos o zot ca thoni...
Kur me tregonin njerezit qe vinin nga greqia aty ... me dukeshin si makthe, si perralla horrorr, edhe pse i besoja... po s'doja te besoja...
Eshte per te ardhur keq...
Ndertojme nje vend ku trajtohemi thuajse si skllever...
Ku e kam ate te perdndriturin Janullatos?
Ku eshte ai njeriu i zotit?
A do te reagoje per kete video?
Kurre nuk do reagoje sepse dhe ai eshte nje qelbesire anti shqiptare.
Ndertoni o greke makinen anti shqiptare se sharra ne gozhde do t'ju mbese.
Sa xhelozi u derdh nga ju o greke qe pate Xhorxh. W. Bush. ne Shqiperi qe u prit ashtu sic dine te presin shqiptaret?
Sa urrejtje u derdh nga ju per kete vizite?
Sa sharje keni bere?
Ptuhhhhhhhhhhhh............qelbesira te ndyra.
Citojini fjalet e Bushit nen ze o greke.
Ato jane plumb per ju.
Se shpejti Kosova merr pavarsine. ( 100% e sigurte kjo)
E ka rradhen Çamëria.
Rrofte Kosova e lire.
Rrofte Cameria e lire.
Jam shume d'akord, te pakten kjo eshte edhe bindja dhe intuita ime qe ata po ndertojne nje makine te tille "anti-shqiptare" ...
Eshte nje genocid ne te gjitha menyrat!!!
ke te drejte kur thua edhe virtualisht...hahaaaa... nuk e di te qaj apo te qesh!
Te shqetesohem apo ti konsideroj te semure...
Sido qe te jete mbeten shume njerez te liq!
Ata kapen me shqiptaret duke thene fraze te tipit... " jeni njerez te shpifur "
" vini ere te keqe "...
Po te jete keshtu pse i pallohen (te me falni) grate e motrat jo vetem me shqiptaret por ku di une edhe me aliene, edhe me kuaj, me gomere, me qener me derrkuca, ****e e tyre se s'po me vijne me fjale...!
Po sidoqofte, sa te duan te mundohen ata emri i ILIRIT, ARBRIT, ALBANIT, DARDANIT, CAMIT... s'ka per te vdekur kurre!
Peace!
keto gjona ndodhin sepse kemi nje qeveri qe nuk e ca shume menderen per qytetaret e vet qe jane jasht shteti dhe sidomos ne Greqi...dua te shoh se si do e anashkalojne kete ceshtje sepse fundja nuk eshte gje qe prek karriket e tyre...ah,mjere per ne!
greket qe jane popull i felliqur e kane treguar me kohe dhe kjo gje nuk eshte hera e pare qe tregojne brutalitet te tille...
me vjen keq se si jemi katandisur dhe me e keqja eshte qe keto keqtrajtime nuk do perfundojne ketu dhe jam i sigurte qe qeveria jone do mbylle syte sic ka bere edhe heret e tjera
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
keto gjona ndodhin sepse kemi nje qeveri qe nuk e ca shume menderen per qytetaret e vet qe jane jasht shteti dhe sidomos ne Greqi...dua te shoh se si do e anashkalojne kete ceshtje sepse fundja nuk eshte gje qe prek karriket e tyre...ah,mjere per ne!
greket qe jane popull i felliqur e kane treguar me kohe dhe kjo gje nuk eshte hera e pare qe tregojne brutalitet te tille...
me vjen keq se si jemi katandisur dhe me e keqja eshte qe keto keqtrajtime nuk do perfundojne ketu dhe jam i sigurte qe qeveria jone do mbylle syte sic ka bere edhe heret e tjera![]()
Ah se per pak harrova :
Tani kane bere ate shkollen ne Korce me leje te ... guess who...? Fatos Nano!filogrek tashme i njohur boterisht!!!
Dhe tani kjo shkolle i meson femijeve shqiptare qe Shqiperia eshte greqi...!!!
Eshte te ulerasesh... ne mes te Korces, ne qytetin e Mesonjetores se pare...
Qytet simbol i 7Marsit, ndodhin keto gjera!!!
Posedojne : AMC, Tirana Bank, Vivechrom etj...
Dhe politika jone...
Jane bere Esad Pashe Toptane te gjithe tani! Dhe me e keqja eshte kur shoh qe thone : " ej shife mo ca makine... ate pallatin aty e ka filani... eshte cuni i fistekut..."
E keni parasysh ate muziken me klarinete te famshme, tek filmi "Gjeneral Gramafoni" ajo po me vjen ne mend tani...
Vaj medet...
Peace
greket jane fshataret e ballkanit
italianet gabelet,kurvat e evropes
serbet,si krisqe e lige
dhe sa te kemi keta rreth e rotull te tilla gjera do te degjojme,,,,
por u mbush kupa...nuk me harrohet vitin 93-4kur vrane 5ushtare shqipetare ne nje fshat te gjirokastres ne kufi,,,
Gjithsej 10 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Trego 98 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.