Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Gezuar Vitin e Ri 2008 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15148)

Postuar nga Vizioner datë 01 Janar 2008 - 22:12:

Ju Uroj te gjithe Forumit,

Gezuar Vitin e Ri 2008 !

I uroj te gjitheve Shendet, Mbaresi dhe realizim te Enderrave e ellimeve qe kane ne jete...!

Gezuar! Gezuar! Gezuar!

Une jam...!!!
Elbasanas

Postuar nga SEXI datë 02 Janar 2008 - 16:43:

GEZUAR 2008.Gezim dhe lumturi paçit gjithmone...

Postuar nga SEXI datë 02 Janar 2008 - 16:45:

PER TE GJITHE MESHKUJT E FORUMIT NJE URIM SPECIAL.*GEZUAR 2008*

:p :p :p

Postuar nga Vizioner datë 02 Janar 2008 - 16:48:

Urime dhe ty, SEXI!

...SEXI, po cila je ti aty ne Foto?

Postuar nga SEXI datë 04 Janar 2008 - 16:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
Urime dhe ty, SEXI!

HAhhahahaaaa...une jam ajo qe kam bere foton...

Postuar nga Vizioner datë 04 Janar 2008 - 17:31:

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI

HAhhahahaaaa...une jam ajo qe kam bere foton...

....oooohhhhh!!!

Postuar nga sarandaebukur datë 04 Janar 2008 - 18:26:

Receta 2008!!!!!!

Receta per nje vit te mbare:

Marrim 12 muaj dhe i pastrojme mire e mire nga trishtimi, krenaria e tepert, urrejtja, zilia, frika dhe stresi.
Ndajme secilin prej tyre ne 28, 30 ose 31 dite sipas rastit, ne menyre qe sasia te na mjaftoje per nje vit te tere.
Çdonjeren prej diteve e pergatisim ne menyre te veçante duke e ndare ne tri pjese: nje pjese pune, nje qetesi dhe nje gjalleri me humor.
Pasi i kemi ndare shtojme mbi secilen: nje luge tolerance, nje fije bon sens dhe nje pike shprese.
Mbi masen e pergatitur hidhet shurup dashurie dhe miresie.
Fillojme dhe punojme brumin duke shtuar nje dore kurajo dhe me pas e pjekim me buzeqeshje dhe me nje filxhan kafe ose çaj sipas rastit.
Kjo recete nuk kompensohet dhe as realizohet duke zevendesuar materialet e perdorura. Ajo mund te perdoret duke e derguar tek te gjithe njerezit tuaj te afert.

Postuar nga kurt datë 10 Janar 2008 - 17:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
Urime dhe ty, SEXI!

kush i ka shkeuajtur kta fjale shume te bukura??!! kafshate qe s'kaperdihet eshte or vella mjerimi, kafshate qe s'karperdihet, dhe te ze trishtimi??!! shume fjale te fuqishme.

Postuar nga Eria datë 10 Janar 2008 - 18:13:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kush i ka shkeuajtur kta fjale shume te bukura??!! kafshate qe s'kaperdihet eshte or vella mjerimi, kafshate qe s'karperdihet, dhe te ze trishtimi??!! shume fjale te fuqishme.

E ke degjuar ndonjehere te flitet per Poemen e Mjerimit te Migjenit!
Aty i gjen ato vargjet !

Postuar nga kurt datë 11 Janar 2008 - 03:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

E ke degjuar ndonjehere te flitet per Poemen e Mjerimit te Migjenit!
Aty i gjen ato vargjet !

o sa rrote qe jam!!! i kisha degjuar kto fjale po nuk mu kujtonte se kush. kjo qe me ben edhe ma rrote budadhi esht se kam jetuar afer teatrit migjeni ne shkoder.hahahah kam humbur krejt si njeri me duket!! migjeni me pelqen shume se ai esht pesimist si une pak, ose une si ai pak dosha te them. shum faleminderit

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.