Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shkarkime - Download (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=347)
-- Iphone (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16056)

Postuar nga cupka datë 05 Shkurt 2009 - 00:16:

no, nuk ka iphone. nga e nxorre kete? meqe u permend video-conference i shared a funny moment regarding video-conference.
anywhoo, iphone eshte telefon ultra...me pelqen shume Palringo qe te jep mundesine te dergosh instant msg si me ze ashtu dhe me foto.

Postuar nga ColdFire datë 05 Shkurt 2009 - 00:21:

Ishte pyetje moj e Kozmait.

Meqe ra fjala po sikur te bejme ndonje dhurate ne shqiperi p.sh iphone, punon atje...apo na hapen yckla te tjera?

Postuar nga cupka datë 05 Shkurt 2009 - 00:29:

nuk e di, dhe nje telefon (te thjeshte) qe i dergova kushos para tre vjetesh me thot 'ej po ky ishte pak i ciflosur ne ane' nderkohe qe une nga dyqani direkt e ne poste vajta, ne kuticke e ne qeske ashtu sic ma dhane ashtu e futa ne kutin e postes keshtu qe tani mustaqet e celos u dergoj.

pastaj, ti sill veten ne kete shekull njehere pastaj mendo per te tjeret :p

Postuar nga ColdFire datë 05 Shkurt 2009 - 00:33:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
nuk e di, dhe nje telefon qe i dergova kushos para tre vjetesh me thot 'ej po ky ishte pak i ciflosur ne ane' nderkohe qe une nga dyqani direkt e ne poste vajta, ne kuticke e ne qeske ashtu sic ma dhane ashtu e futa ne kutin e postes keshtu qe tani mustaqet e celos u dergoj.

pastaj, ti bli nje per vete pastaj mendo per dhurata :p

hahahahaha
Moj e Kozmait mire e ke ti po ja u behet qejfi njerzve...Une s'e kam problem...ne celularin tim, marr centralin dhe them: "o shoqe me lidh pak me ushnjen moj"
Tak del ushnja ne telefon...pa problem fare

Postuar nga ColdFire datë 05 Shkurt 2009 - 00:37:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

pastaj, ti sill veten ne kete shekull njehere pastaj mendo per te tjeret :p

hahaha ma more shpirtin, s'te bredh dot nga pas...
Qe thua ti per mua vetem nje shekull ka..ai i 15-te

Postuar nga roke datë 06 Shkurt 2009 - 00:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Gjyshi yt ka iPhone???? :p :p
Une ngela akoma me te shekullit 19

Ne kete shekull njerezit merreshin vesh me te uleritur.....:p

Postuar nga ColdFire datë 06 Shkurt 2009 - 04:04:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Ne kete shekull njerezit merreshin vesh me te uleritur.....:p

hahahaha... Prandaj shekulli im i preferuar eshte i 15-ti ku mbreterova. Atehere s'kishte nevoje per ulurima dhe iphone, nje shikim i imi mjaftonte :p :p

Postuar nga myzeqari datë 04 Shtator 2011 - 21:31:

Iphone 5 ka ndermend te dali apo ti fusim ndonje ''goditje denimi'' drejt Galaxy S2

Postuar nga Piktor datë 04 Shtator 2011 - 22:33:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Iphone 5 ka ndermend te dali apo ti fusim ndonje ''goditje denimi'' drejt Galaxy S2
Ke te drejte kjo eshte nje lufte e drejtperdrejte teknologjike mes samsungut Kines dhe Iphone Usa.
Zgjidh e merr.

Postuar nga myzeqari datë 04 Shtator 2011 - 22:50:

Per mua nuk do jete e lehte per arsye se qe te dy modelet me pelqejne , konkretisht kam iphone4 dhe kontrata me mbaron ne nentor . Galaxy s2 eshte Dual Core Application dhe 1.2ghz processor eshte super fast dhe slim dhe teper i pershtatshem per mua , kurse per iphone 5 nuk di pothuajse asgje dhe pse dua ti mbetem besnik ketij te fundit mbetet mister !

ps. Ne mos gaboj Samsung provjen nga Koreja e jugut , kurse Iphone nga Apple prodhohet ne Kine !

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.