Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lojra zbavitëse (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=264)
-- lodhe trurin (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16405)

Postuar nga sguardo strano datë 25 Shtator 2008 - 00:00:

je afruar...por kerkohet te dihet se cfare ben edhe me dy te tjeret....hahah

Postuar nga bona19 datë 25 Shtator 2008 - 00:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
sguardo strano, Piktori te dha pergjigjen e sakte pavaresisht nese ti e do ndohsta fjale per fjale.

Gruaja e moshuar shoqerohet e para ne shpi, pastaj dy te tjeret e justifikojne veten se jane ne gjendje te ngasin makinen. I jep celesat shokut te tij/saj dhe per vete nen cati, me njeriun e zemres pret autobusin.

zgjidhje e mire hahahha
une per vete do isha hutuar fare do kisha harro plaken po si tja bej me shokun e vjeter pastaj te dashurin e jetes zot cfare ngaterrese hahahah sdi spergjigjem do kisha qendru me gjithe to aty po me shpresen qe plaka te mos vdese se duhet ti bejme varrimin hahah

Postuar nga sguardo strano datë 25 Shtator 2008 - 00:06:

nje ndihme:po kujt i behet vone per zonjen se eshte ne fund te jetes...

Postuar nga bona19 datë 25 Shtator 2008 - 00:09:

Citim:
Po citoj ato që tha sguardo strano
nje ndihme:po kujt i behet vone per zonjen se eshte ne fund te jetes...

se di per zotin ajo ka jetu mjaft ne jeni ne tamma ne jeten me te bukur dhe sdine sa do jetojme jetojme me pikeputje ajo do jetoje me shume hahahah
mu jo per veten time une 40 ti kap kam mjaft sdu me shume pse te kem problem per plaken

Postuar nga Piktor datë 25 Shtator 2008 - 00:10:

ok:
Do merrja shokun dhe do te me çonte ne shpi, shoku do shkonte e te merrte ate plaken e do ta çonte ne shpi ose spital dhe sikur te mos kishte arritur autobuzi do me sillte femren e enderrave ne shpi qe une pastaj ta percillja per ne shtepine e saj.

Postuar nga bona19 datë 25 Shtator 2008 - 00:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
ok:
Do merrja shokun dhe do te me çonte ne shpi, shoku do shkonte e te merrte ate plaken e do ta çonte ne shpi ose spitl dhe sikur sdo te kishte arritur autobuzi do me sillte femren e endderrave te ma neshpi qe une pasatj ta percillja per ne shtepine e saj.

hahahahah
po se lexove ti moi se nuk kishe te drete te beje plot rruge nje ishte zgjill hahahah

Postuar nga sguardo strano datë 25 Shtator 2008 - 00:14:

te korrigjoj bona19:duhet te besh vetem nje rruge ...

Postuar nga bona19 datë 25 Shtator 2008 - 00:17:

Citim:
Po citoj ato që tha sguardo strano
te korrigjoj bona19:duhet te besh vetem nje rruge ...

hahahah kiss po ja pictori po na ben te ndershmin
se per zotin shiko mu jam me mendje te pictorit une cdo benete ai
do merrte ate femren ejetes per keto tjeret sdo i shifte se jane aty te tregpj une hahahahah mos te vije inat ty po thuaj te verteten dhe ketu ne sy te gjitheve hahah

Postuar nga sguardo strano datë 25 Shtator 2008 - 00:24:

nuk ka te bej me ndershmerine por me instinktin e nje çuni,pranaj te them mos u mendo shume PIKTOR...

Postuar nga Piktor datë 25 Shtator 2008 - 00:40:

Po ore po keshtu nuk me merr ne pune kollaj se.

Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.