| Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 34 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- kush eshte kujtimi juaj me i hershem i femijerise (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16575)
Tani mu kujtua nje ngjarje shume e hershme, do kem qene nja dy-tre vjece ndofta.
Prindrit e mij cuditen si une e mbaj mend kete moment.
Ishim ne Hotel Turizmin e Durresit me pushime, ndofta aty nga vitet 60.
Une ngrihem ne mes te nates dhe kacavirrem neper shkalle te kerkoj prinderit e mij, se femijet i vinin te flinin vec nga prinderit ne dhoma te vecanta. E qara ime ne mes te nates ulerinte ne kulm dhe zgjoi tere hotelin. Kisha arritur ne mes te shkalleve, "duhet te kem qene me e vogel se perse te kacavirresha dhe te mos ecja".
Papritur shoh mamane time te re shume te bukur ne maje te shkalleve duke vrapuar si e llahtarisur neper shkalle, te me rrembente dhe te me hangaliaste "hug=perqafim edhe kjo fjale duhet te jete me prejardhje shqipe"
Ky ka qene momenti im me i bukur dhe me i sigurte ne jete, qe une kurre nuk e harroj tere jeten.
MOM I love you so much and I know you can hear me very well.
As vete s'e mbaj mend sa vjece kam qene,sigurisht nen 5.Isha ne nje dhome me oxhak bashke me gjyshin dhe njerin vella,i cili eshte me i vogel se mua.Kujtoj ngrohtesine e zjarrit dhe gotat me qumesht te nxehte qe kishim perpara.Gjyshi qe luante me ne e fjalet e tij kur me tregonte se si vellackoja e pinte qumeshtin me nje fryme e une ndaloja pas cdo "glleku" :p
Fund 
5 e 5 me top llastiku 35 leksh zbathur duke vene bast nga 5lek personi
rezultati; sherr dhe kembet gjak
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
kujtim im i hershem i femijerise eshte kur ishim te vegjel loznim me kalalmajte e lagjes me top^me lecka apo dhe me plasmas e simbolizonim lojtaret e njohur te Partizanit apo Dinamos
pershendetje belga 
Citim:
Po citoj ato që tha belga
kujtim im i hershem i femijerise eshte kur ishim te vegjel loznim me kalalmajte e lagjes me top^me lecka apo dhe me plasmas e simbolizonim lojtaret e njohur te Partizanit apo Dinamos
pershendetje belga![]()
e akoma vazhdon te vish verdalle (vendndodhja jote) nga ajo perpjasje ti Turll. 
Komplimente per temen
Kujtimi me i heret per mua eshte pasditja e nje dite vere ne "Ujin e Ftohte", Vlore, me prinderit e mi... qe me ndihmen e tyre, me vone kam marr vesh se kam qene 3 vjec e 2 muajsh! 
Mbaj mend saktesisht 2 - 3 minuta te asaj pasditeje...
Dmth kujtimi im me i hershem ... kur kam qene 3 vjec 
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
e akoma vazhdon te vish verdalle (vendndodhja jote) nga ajo perpjasje ti Turll.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
| Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 34 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.