Forumi Horizont Gjithsej 28 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- C'mendoni per Facebook? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16956)

Postuar nga bruni22 datë 09 Prill 2009 - 11:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
                  Cfare mendoj?

Humbje kohe. Shoqerite ne Europe ndoshta zgjasin dhe ju besoni, ndersa ketu ne Amerike shoqerite jane fallco, ashtu sikurse dhe dashurite.

[/font] [/B]

uaaaaa!!!! sa pesimiste vajza
enya me fal po ca lidhje kan ato qe citove me lart me facebook?

un x vete se perdor shum nuk i bej 5 min.. edhe turll ma kalon

sa x privacy si c'do sit apo comunyty tjeter opsionet i ka ne dor secili prej nesh. ashtu si than dhe parafolsit lezhjani-82 & lela_dr

Postuar nga eliz datë 09 Prill 2009 - 13:15:

S`kam shume kohe qe e kam hap pas nje ftese qe me beri nje i njohur.Perndryshe as qe kisha ndermend.Por tani me behet qefi qe e hapa pasi kam gjetur nje shoqe durrsake nga e kaluara qe shume deshire kam ta takoj

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Prill 2009 - 16:08:

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11

un x vete se perdor shum nuk i bej 5 min.. edhe turll ma kalon

Gjithmone e kam thene qe Interfans.org eshte shume divertent .............. nuk krahasohet as me Zeiling jo me facebook ................

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Prill 2009 - 16:10:

Une dje pata nje histori shume interesante ne facebook ................... .

Postuar nga Deb* datë 09 Prill 2009 - 16:34:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Une dje pata nje histori shume interesante ne facebook ................... .

Me pak fjale nuk tregohet mo trull?

Postuar nga Katilesha datë 09 Prill 2009 - 23:57:

Fb eshte bere si em.  La mm chose. Gjithsesi ia kalon kendshem kur qellon on me nja 3 miq  dhe  behen lemsh profilet.

Mua me ka vlejtur sepse aty kam takuar miq te 8-vjecares qe kisha vite e vite qe nuk i takoja.

Nje lloj forumi,por i konceptuar ne nje fomr tjeter.

Nje account qe ne nje te neserme  pasi eshte permbushur qellimi i hapjes e mbyll fare pa problem.

fb-im te mbare popull.

Postuar nga AndreaPirelli datë 10 Prill 2009 - 03:19:

Ajo qe me mungon shume ne facebook (dhe nje nga arsyet qe nuk e perdor shume) jane ...................... ikonat (facinat, smiles) .......

Postuar nga diabolic datë 10 Prill 2009 - 22:32:

Facebook ?
Hmmmmmmm e perdor sa as mua sdo me shkonte mendja , jo per gje por merr informacione per shoqnin e vjeter qe nuk do i kishe marre ose do i merje me vones.Para disa ditesh mora vesh qe nje shoqja ime priste nje beb keshtu qe pata mundesine ta uroja , pervecse edhe riafersim me nje pjese se shoqeris qe kam patur ne femijri qe gati ishin harruar fare.Per mua eshte gjenial te pakten per momentin se pastaj te kap monotonia edhe aty...

Postuar nga agata datë 10 Prill 2009 - 23:13:

C'mendoni per Facebook?

Citim:
Po citoj ato që tha turll

:dukemendu :dukemendu ............. ty nuk te kam gjetur aty.............

Qe nuk me gjetur do te thote se me ke kerkuar!!!

Postuar nga agata datë 10 Prill 2009 - 23:22:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
akoma nuk kam hyre ne facebook, profil t'imin jo qe jo qe s'kam hapur...
nuk kam ndonje opinion ne lidhje me facebook, thjesht nuk jam edhe aq social person...
kam nje prifil ne myspace dhe ka kohe qe nuk kam hyre aty, para disa kohesh kisha ditelindjen, dhe mora ne e-mailing tim privat nje happy birthday nga ish e dashura ime qe jeton tani ne east-coast. huh!! thashe me vete, sa me paska dashur kjo qe mbanka mend daten, dhe fillova te rreflektoj pse e lashe te iku ket goce une, sa e mire qe paska qene...:p
nje jave me vone m'u kujtua qe ditelindjen e kam ne profil ne myspace!! o sa idiot jam thashe me vete!!!:p
for a second i thought i was special

ahahahah sa me ke bere me qeshur, Si gjithmone...

Un se kam mare kurre serjozisht Facebook, por para pak kohesh gjeta disa shoqe te ngushta femijerie dhe per kete u gezova shume.
Sa per jeten private, Mendoj se pa e kuptuar ne cenojme ne menyre te vulnetshme jetes tone private ose ate te tjereve duke vendosur foto te miqve tone pa i mare leje atyre... Psh: ne profilin tim nuk kam asnje foto timen, kurse ne profilin e nje mikes time, pashe qe ajo kishte vene ca foto te miat ne oren 4 te mengjesit duke kercuer ne maje te tavolines... Me iku truri se diçka e till me ndodh vertet shume rralle.

Gjithsej 28 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.