Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 176 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Si e mendoni kete gje ...nuk eshte shaka !!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17204)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
me shume kenaqsi do shkoja ne ndonje dasem homoseksualesh do jete interesante mendoj une![]()
po po te garantoj qe nga dasem do perfundoje ne funeral duke njof temperamentin shqiptar
Mos rri kaq ne merak se tek ne aplikohen mire ligjet. :p
jo moj ca meraku une mezi po pres se do dalin hap dyfytyrshat tani do kemi me cte merremi ketej nga Shqiperia
Nuk kam gje kunder ligjit.
Kur po shikoja lajmin ne tv, pashe dhe fytyrat qesharake te disa ministrave (Majlinda Bregu dhe nja 2 te tjere, perfshi dhe Salen) qe qeshnin me te madhe kur Sala lexonte lajmin per te shpjeguar ligjin e ri.
Une them qe e kane bere ne favor te italise meqe keto si len Papa, le te vijne te martohen ne Shqiperi.
Biles do te filloj te bej propagande, se ketej ku rri une jane me shumice, apo s'kam dhe Shoqaten e Gay-ve afer
Personalisht, nuk jam kundra ligjit...
Dmth ligjit per martese, sepse ligjit per adoptimin e femijeve eshte nje gje tjeter, dhe per kete jam kunder.
Me ligj apo pa ligj, me dhune apo pa dhune me pelqimin tone, apo pa te, nje homoseksual lind dhe vdes i tille...
E kote t'i dalim kundra natyres, qe i krijoj te tille...
Ketu behet fjale per perversitete te plota. Nuk eshte fjala qe ishte Sala, apo Edi dhe ju ra bukuria ketyre muterve po te bejne ligjin. Ata kane bere mutsilleqe me te medha se keto.
Puna eshte se si do te shkoje ky kryeminister dhe te bisedoje me nje fshatar, nga Smokthina te themi meqe jemi labe ketu dhe t'i shpjegoje qe ai dyfeku qe ka ai ne mes te kembeve qenka edhe per ca pune te tjera dhe jo vetem per te pjelle femije.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
me shume kenaqsi do shkoja ne ndonje dasem homoseksualesh do jete interesante mendoj une![]()
Cedrus, a di gje cfare po flet?
Te lejosh njerezit te jetojne te lire qenka te konvertosh nje fshatar ne gay?
Po kujt i plas cfare mendon fshatari i Smokthines ketu. Fshatari mund te mesohet qe disave u pelqen seksi ne menyre tjeter. Dhe nese nuk mesohet le te marre cfurkun dhe te shkoje ne Bruksel per protesta.
Do mbajme ligje qe mos skandalizohen fshataret tani, se sheh.
P.s. Kam dyshimin qe fshataret e Smokthines jane rrenjosur brenda shume prej atyre qe kundershtojne lirine e homoseksualeve. Dhe kjo duket qofte ne forum, qofte tek ministrat qe qeshin gjate prezantimit te ligjit. Sidoqofte po te ishte per fshataret e Smokthines do ishim akoma ne epoken e gurit. Njerezimi ka ecur mbi bazen e zhvillimeve kulturore... Dhe nje nga keta eshte respekti i pakicave gjersa nuk bezdisin apo cenojne lirite e te tjereve.
P.s.2 Lajmeroje njeri fshatarin e Smokthines se ka lindur interneti dhe mund te lexoje forumet...
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Cedrus, a di gje cfare po flet?
Te lejosh njerezit te jetojne te lire qenka te konvertosh nje fshatar ne gay?
Po kujt i plas cfare mendon fshatari i Smokthines ketu. Fshatari mund te mesohet qe disave u pelqen seksi ne menyre tjeter. Dhe nese nuk mesohet le te marre cfurkun dhe te shkoje ne Bruksel per protesta.
Do mbajme ligje qe mos skandalizohen fshataret tani, se sheh.
P.s. Kam dyshimin qe fshataret e Smokthines jane rrenjosur brenda shume prej atyre qe kundershtojne lirine e homoseksualeve. Dhe kjo duket qofte ne forum, qofte tek ministrat qe qeshin gjate prezantimit te ligjit. Sidoqofte po te ishte per fshataret e Smokthines do ishim akoma ne epoken e gurit. Njerezimi ka ecur mbi bazen e zhvillimeve kulturore... Dhe nje nga keta eshte respekti i pakicave gjersa nuk bezdisin apo cenojne lirite e te tjereve.
P.s.2 Lajmeroje njeri fshatarin e Smokthines se ka lindur interneti dhe mund te lexoje forumet...
Gjithsej 18 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 176 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.