| Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 33 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Cfare preferoni te hani zakonisht ne restorante? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17519)
Re: Re: Re: Re: Cfare preferoni te hani zakonisht ne restorante?
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Po te te tregoja se ku gatuhen mishrat ne ato restorante do i frekuentoje me ??????????????
Re: Re: Re: Re: Re: Cfare preferoni te hani zakonisht ne restorante?
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ne fakt une zgjedh me shume prodhimet e detit. E di turll. Mjafton te dish kush punon neper keto kuzhina nuk do shume mend. Kam punuar njefare kohe ne nje restorant Italian, dhe me mire mos ti them cfare me kane zene syte atje. Dhe me e bukura klientet u benin komplimenta ushqimit. Gatime te ngelura prej disa ditesh, mos flasim per higjienen.
Nuk para hame shume jashte pikerisht per kete arsye. Edhe burri im qe s'para ben naze ne te ngrene, dhe ha kudo, nuk do qe te hame shpesh jashte.
Me pelqen guzhina franceze, ketu ne ny eshte alain ducasse nje resorant shume i mire qe shkoj shpesh.
Re: Cfare preferoni te hani zakonisht ne restorante?
Citim:
Duke u nisur nga nga eksperienca e djeshme ne lokal ku shoqja ime e kishte shume te veshtire te vendoste cfare do te hante po hap kete teme.
Cilat lloj restorantesh preferoni, dhe cfare preferoni te hani zakonisht ?

Re: Re: Cfare preferoni te hani zakonisht ne restorante?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
zakonisht zgjedh specialitetin e atij lokali ku jam ulur te drekoj apo darkoj.... pra porosis ate ushqim me te cilin njifet ky restorant... pershembull po shkova ne restorant peshku normal qe do zgjedh te ha peshk e jo mish packa se e ka ne menu, po te shkoj ne restorant indian tajlandez meksikan prap do zgjedh specialitetin e gjithsecilit etj etj
e thjeshte eshte besoj![]()

Deb une ulem gjithmone ne restorante qe i njof dhe e di specialitetin ... por dhe po mos e di e pyes kamarjerin 20 here para se te porosis ... ne ushqim nuk te fal e shijoj ne maksimum me keq se seksin
:p
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Deb une ulem gjithmone ne restorante qe i njof dhe e di specialitetin ... por dhe po mos e di e pyes kamarjerin 20 here para se te porosis ... ne ushqim nuk te fal e shijoj ne maksimum me keq se seksin:p

ketu ne Shqiperi ska surpriza per mua per restorantet e kam fjalen i njof mire ... surprize po eshte kur ndonjoni gatuan per mua ndonje darke romantike me qirinj por qe ne ket rast do ha ca eshte gatuar skam mundesi zgjedhje 
Re: Re: Re: Cfare preferoni te hani zakonisht ne restorante?
Citim:
Ku eshte ky mi? Mos eshte restoranti yt ky ? Po te vete une ka ulje cmimi.![]()
Yeeeeeesssssss Deb. Mundesisht ta shofesh kuzhinierin me syte e tua duke te gatuar ( nese ke merak gatimin).Hyme bashke ne kuzhine,
![]()
![]()
)Re: Re: Re: Cfare preferoni te hani zakonisht ne restorante?
Citim:
P.sh turll cfare me thuaj nje emer restoranti .
| Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 33 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.