Forumi Horizont Gjithsej 19 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Momentin tuaj me te privilegjuar gjate dites... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17765)

Postuar nga lezhjani-82 datë 17 Prill 2010 - 08:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Kur luaj me veten.

Te pakten e sinqert...

Postuar nga ksovari datë 21 Prill 2010 - 14:27:

Re: Momentin tuaj me te privilegjuar gjate dites...

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ktu mund te pershkruani momentin tuaj me te mire gjate dites (pse jo dhe nates)...

Kjo ide me erdhi pasi per mua momenti ku ndjehem e privilegjuar eshte vetem kur mbas nje dite te lodhshme pune, ndez makinen, vendos muziken qe pelqej dhe ajo gjysem ore qe eci me pak shpejtesi...eshte momenti qe preferoj me shume. Ndjehem vertet e lirshme dhe pa asnje obligation...Aty mendja me kthjellohet dhe idete i kam me te qarta.

Hajde, bashkebisedim te kendshem.

NJe teme shume origjinale, e praktikes, une rastesisht e pash se ju e keni hapur,dhe kisha bindjen se nuk hap tema koti,hehe, mepelqen shume kjo tem, kerkoj falje qe kete tem nuk e pash dje, por nese me lejoni e kisha pershkruar te djeshmen persot...

Nxenesi qe ne lenden mesimore qe e merr nga une ka qene shume i odbet dhe i zhurmshem, dje u ngrit per te perseritur temat qe kemi diskutuar oret e fundit, dhe befasia ishte se une ne saj te vullnetit per te bere perseritja thash t'ia kontrolloj dijen qe ka ne lemi dhe ai u pergjigj tamam si nje profesionalist i vertete, u befasova perte mire, e pyetja jo me si nxenes por si studentin ne universitet, ai shprehej lirshem dhe pa asnje penges,ne fund mori noten maksimal, por kureshtja me shtyu qe ta pues a keni mesuar nga libri apo nga ligjeratat dhe praktika, ai mu pergjigj KJO E DYTA...

derisa po eshkruaj kete shkrim timin po me vjen ideja te hap nje tem tjeter PERMETODAT E TE PEYTURIT...

por besoj se kjo teme ndoshta eshte dikutuar ne ne forme ose tjeter...

ajo qe me detyron te them eshte BRRAVO CICILIA

Postuar nga Deb* datë 30 Gusht 2010 - 04:52:

Kur flene gjume femijet, kam cik kohe vetem per veten time.

Postuar nga Enya datë 30 Gusht 2010 - 05:14:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ne dyqan kur shpenzoj dhe paret jane te amores ska me moment te mrekullueshem ...ah me mbushet shpirti me oksigjen sa me eshtrenjte eshte rrobja aq me shume gezohen ....

Oh Car qwjfi! Sikur te filloj edhe une keshtu! Ngela duke paguar only with My credit cards!!!! My poor checking account, it's going down each day of each month! I should start playing the " bitch" with My amore for a while, what do u think Bjondia? LoL )))))

Postuar nga Fajtori datë 30 Gusht 2010 - 05:23:

Na doli bitch Biondia

Enya, se ke gjet me shpi te blere amoren? Apo kushton shtrenjte property tax thuaj, s'dlain leket edhe per Armani

Postuar nga Niqua datë 30 Gusht 2010 - 06:44:

varet

Postuar nga shelgu datë 31 Gusht 2010 - 06:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
varet

Mos e lere te varet edhe ti, bej si te besh.

Momente ka shume mor zot. Kush i ben keto pjetje te ngatarrume?

Postuar nga Enya datë 31 Gusht 2010 - 17:23:

Hahhhhahahhahaha shejtan ti, car i thua vajzes ti eh? E bane me marre!

Postuar nga Niqua datë 02 Shtator 2010 - 03:52:

hahahahahah enya ma la te varur

Postuar nga shelgu datë 03 Shtator 2010 - 03:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Hahhhhahahhahaha shejtan ti, car i thua vajzes ti eh? E bane me marre!

No mi, po e kam kujdes. Jo per gja po kjo dreqja i ka si me lezet kto muhabetet

Ti je ti motra, te ka ra nur ke kjo foto. Kur shef ashtu si shtrember rrzo malet.

E u shtofshin per Zotin

Gjithsej 19 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.