Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Fshehja/apo mos fshehja e passwordeve ndaj partnerit/es. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17790)
Deb ....... ke hapur teme pa sondazh ????????????????????
Uauu ..... .
Deb ........ e di burri yt qe ti futesh ne FH ?????
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Hhahaha sa seriozisht e merr dhe ti.
Privacy-ja eshte e shenjte mendoj une. Po hyre ne kaq detaje password-e kontrrolle celularit etj etj me duket kot lidhja, te imagjinosh qe nje person te kontrrollon jeten kaq shume pfffffffff me tu shpif gjithcka. Nje lidhje duhet te bazohet te besimi dhe respekti reciprok po arriten te diskutohen keto budalliqe aha e ka marre ferra uraten thom une
Passet e mia si di asnje,dhe ska per ti ditur ndonjehere...E respektoj privatesine e tjetrit,dua te me respektohet dhe e imja.
Me duket cik budallallik mos fshehja e passwordit,se perderisa ekziston,ekziston per te fsheh dicka .. A na pelqen? Hic s`na pelqen po si opsion qe eshte duhet ta perdorim.Si dhe per te mos lodh trute (shkatru nervat)tu i shpjegu njonit a tjetrit kush eshte ky ,kush eshte ai
Nga ana tjeter po mendoja po te kesh nje mardhenie te mire a ka nevoje te kesh password?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Nga ana tjeter po mendoja po te kesh nje mardhenie te mire a ka nevoje te kesh password?
Nuk jam per fshehjen e passwordeve, por ndonjehere eshte e nevojshme. P.sh nuk kam asgje per te fshehur ne Fb. Kam vetem familjare dhe shoqeri, kryesisht femra, ose persona qe i njeh dhe burri. Prape si vjen mire qe i kam , po nejse.
Ata qe me kerkojne friendship jane kryesisht meshkuj. Nese burri im shikon kush me ka kerkuar friendship si vjen mire. Me ben te ndihem ne faj edhe pse se kam pranuar shoqerine e tyre.
Zakonisht nuk bej dalje fare nga fb apo forumi. Me Google chrome qe perdor une me te klikuar hapen faqet qe frekuentoj une me shume, dhe mund te hysh pa qene nevoja per password. Burri im as nuk ka nevoje ti dije passwordet. Ai nuk di as passwordin e FB te vet qe ja kam hap une.
Eria mos thuaj kurre se si dihet. Gjersa do jeni burre e grua nuk keni pse mbani sekrete. Keni te drejte te dy te kontrolloni njeri-tjetrin ne rast dyshimi, apo fiksimi, apo keshtu thjesht per sport.
Mendoj qe nje cift nq se ska gjo per te fshef ndaj njoni tjetrit, nje password i ditur sdo ndryshonte privatsine e tyre.
Besoj se mbajtja e nje fare distance ne çift krijon nje raport te shendoshe. Heret a vone secili ka nevoje per hapesirat e veta, prandaj trajtimi i tjetrit si vazhdimesi e vetvetes eshte problematik.
Passwordet e perbashketa mendoj se nuk tregojne lirine ne raport, aq sa lirine per te kontrolluar. Liria tregohet kur mbajtja e nje passwordi personal nuk diskutohet fare. Po te futesh ne hapesirat e tjetrit me force (ne momentin e gabuar, me passwordin e zakonshem) jo vetem qe nuk zgjidh gje per ta mbajtur per vete, por mund te besh efektin e kundert, ta largosh perfundimisht.
Nese partneri ka çdo password atehere ti nuk je me ti, por jeni JU. Per ca kohe mund dhe te gustoje kjo gjendje, por çdo individ ka nevoje per identitet personal, pra per hapesira personale, pra per passworde personale. Individualizmi ne raport me duket pozitiv, perkunder menyres kooperativiste qe kerkon te eleminoje konkurrencen ne vend te beje produktin e vet me te mire.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Besoj se mbajtja e nje fare distance ne çift krijon nje raport te shendoshe. Heret a vone secili ka nevoje per hapesirat e veta, prandaj trajtimi i tjetrit si vazhdimesi e vetvetes eshte problematik.
Passwordet e perbashketa mendoj se nuk tregojne lirine ne raport, aq sa lirine per te kontrolluar. Liria tregohet kur mbajtja e nje passwordi personal nuk diskutohet fare. Po te futesh ne hapesirat e tjetrit me force (ne momentin e gabuar, me passwordin e zakonshem) jo vetem qe nuk zgjidh gje per ta mbajtur per vete, por mund te besh efektin e kundert, ta largosh perfundimisht.
Nese partneri ka çdo password atehere ti nuk je me ti, por jeni JU. Per ca kohe mund dhe te gustoje kjo gjendje, por çdo individ ka nevoje per identitet personal, pra per hapesira personale, pra per passworde personale. Individualizmi ne raport me duket pozitiv, perkunder menyres kooperativiste qe kerkon te eleminoje konkurrencen ne vend te beje produktin e vet me te mire.![]()
Gjithsej 12 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.