Forumi Horizont Gjithsej 23 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 228 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Votoni per çiftin forumor 2010! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17938)

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2010 - 19:59:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

shume fjale te medhaja thua zotrote ... dua te ciftosem me cedrus

e prit ne ti avash spo qahem une qe me kan ven me polin e kundert boke llafe ti ...ai antari me siper (qe i prishte llastiku i brekeve asaj femre ishallla)thote me hiq nga lista ...ti thua te nderrosh partner ca u be ketu u liberalizuan vizat e ...kjo eshte lista nuk nderrohet pike ose me sakte 2 pika...

Postuar nga AngelDevil datë 26 Gusht 2010 - 20:01:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

e prit ne ti avash spo qahem une qe me kan ven me polin e kundert boke llafe ti ...ai antari me siper (qe i prishte llastiku i brekeve asaj femre ishallla)thote me hiq nga lista ...ti thua te nderrosh partner ca u be ketu u liberalizuan vizat e ...kjo eshte lista nuk nderrohet pike ose me sakte 2 pika...

jo moj nuk qahem se kshu goxha mashkull me kane gjet ... apo se kam ene ketu afer 1 lagje me tutje

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2010 - 20:04:

Citim:

jo moj nuk qahem se kshu goxha mashkull me kane gjet ... apo se kam ene ketu afer 1 lagje me tutje

e pra e shikon ti ...Faje me leje ku banon ju ,jo per gjo po mos te kam komshi e nuk e di

Postuar nga shelgu datë 26 Gusht 2010 - 20:04:

Citim:

shume fjale te medhaja thua zotrote ... dua te ciftosem me cedrus

Perse e ke fjalen mi Angel, do lujm balet ne akull?

Di te patinosh ti zemra?

Postuar nga AngelDevil datë 26 Gusht 2010 - 20:05:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Perse e ke fjalen mi Angel, do lujm balet ne akull?

Di te patinosh ti zemra?

jo luajm topa djegsi mbi akull me mire.... he si thu bohet apo ke fryk

Postuar nga cecilia datë 26 Gusht 2010 - 20:53:

Citim:
kesaj i thojne te te ciftosin me zor.... po ate Sander mafishen e pyete mi Cec apo yyyyy ti

S'kam nevoje me e pyt i lexoj mendjen

Postuar nga Fajtori datë 26 Gusht 2010 - 21:33:

Mossss, ca kembesh thu mi Cece. Imagjino mu te kembet e Biondes qe me ve ket kengen per te me zgju:

Ti kujto se po tallem eee? E ve me verte ajo

Postuar nga Deb* datë 26 Gusht 2010 - 21:38:

Prape me Turll mua?! Jam kundra. E treguam sondazhin e pare qe nuk bejme si cift.
Plotesojani deshiren turllit. Mua me vini me ke te doni, ose mos me vini asnje. S'kam shume pretendime keshtu virtualisht.

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2010 - 21:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mossss, ca kembesh thu mi Cece. Imagjino mu te kembet e Biondes qe me ve ket kengen per te me zgju:

Ti kujto se po tallem eee? E ve me verte ajo

Sdo te vija kenge te tilla qe te zgjoja sepse do me zgjoje ti me melodine e zerit tend dhe me puthjet e tua ...eh sa romantike qe jam shikoj keto gjera dhe tek nje njeri pa ndienja si Faja ...

Postuar nga Niqua datë 26 Gusht 2010 - 22:01:

Re: Votoni per çiftin forumor 2010!

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Petter - Niqua, Adami & Eva

ufffffffff kush e doru tani petter ne privat

Gjithsej 23 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 228 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.