Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 »
Trego 64 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Veset e Gjumit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18169)

Postuar nga Niqua datë 19 Dhjetor 2010 - 04:27:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
un po sqe dhoma pus ,, e kam mezor tme zej gjumi,, ose kur nderroj vend papapap vdekje,, dhe dicka ..kur jam me dike duhet me i kthy shpinen ..kjo mu kujtu per momentin..

une kur flej me dike ja vej njanen kame siper trupit ti..

Postuar nga Glaukus datë 19 Dhjetor 2010 - 04:31:

aaaaaaaa kshu skam as vese ... as gjum une

Postuar nga Deb* datë 19 Dhjetor 2010 - 04:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Une e kam ves te poshter qe s'fle dot vetem... kam frike......

Kurse une jo se kam frike, por s'me ngrohen kembet ne dimer per qamet po fjeta vetem.

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 04:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

une kur flej me dike ja vej njanen kame siper trupit ti..

haahhahahhahahhaa kurse mua..me kap ke llastiku... si puna bebushit ke duduni lool

Postuar nga Niqua datë 19 Dhjetor 2010 - 04:54:

Citim:

haahhahahhahahhaa kurse mua..me kap ke llastiku... si puna bebushit ke duduni lool

hahahahahahhahah hey he moj shife ket foton se vdeksha do te prezantoj kur te vish ne usa.. e kam king kunatin.. jane rrace e bukur dreqnit..

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 05:00:

Citim:

hahahahahahhahah hey he moj shife ket foton se vdeksha do te prezantoj kur te vish ne usa.. e kam king kunatin.. jane rrace e bukur dreqnit..

emmmmmmmm ky eshte mi? i lezecem

Se pashe kur e nderrove,, thashe me ke po fol

Postuar nga Niqua datë 19 Dhjetor 2010 - 05:03:

Citim:

emmmmmmmm ky eshte mi? i lezecem

Se pashe kur e nderrove,, thashe me ke po fol

hhhahaha ehe eshte shume simpatik dreqi... e di une ku e ke zemren ti eheheheh hahaha

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 05:05:

Citim:

hhhahaha ehe eshte shume simpatik dreqi... e di une ku e ke zemren ti eheheheh hahaha

looooooooooooool sma ni per asnje mu E di ti mos mbej nr shtrig po beqo o ky? ec mi jep infot cepave mos na lexojn intimitetet qe flasim

Postuar nga Niqua datë 19 Dhjetor 2010 - 05:13:

Citim:

looooooooooooool sma ni per asnje mu E di ti mos mbej nr shtrig po beqo o ky? ec mi jep infot cepave mos na lexojn intimitetet qe flasim

ahhahahaha e di une e di qe sja ndine ti.. po po beqo eshte, 27 vjece,. me pune te mire, rroge te mire, e di ti qe s'merrem me brek grisur une hahahaha... kur te vish ktu do te prezantoj me te...

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 05:15:

Citim:

ahhahahaha e di une e di qe sja ndine ti.. po po beqo eshte, 27 vjece,. me pune te mire, rroge te mire, e di ti qe s'merrem me brek grisur une hahahaha... kur te vish ktu do te prezantoj me te...

emmmm nice lool moj i ngjan .....apo mbejn syt mu

apo sqeka hot papappap se mos me lexon moj se skam tip ti rris vesht cunave un

Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 »
Trego 64 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.