Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- ndarja (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18540)

Postuar nga dylan datë 23 Janar 2012 - 05:45:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Si me?

dike qe ke kalu me te si mund ta gjuash me gur ,vetem ne qofte se esht sillur vulgar me ty ateher sdiskutohet
perndryshe pse
fundja te gjitha sa njifen takohen kaljne bashke sperfundojne bashke apo gaboj un

Postuar nga Deb* datë 13 Prill 2012 - 05:42:

Re: Re: ndarja

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

Respekt per cfare? Apo qe Kur te mbetesh pa gje, te shkosh prape tek ajo?

Respekt per momentet e bukura qe keni kaluar bashke do thoja.

Postuar nga dylan datë 13 Prill 2012 - 05:51:

sure deb ke te drejt ca gjera sharrohen ca momente
e keqja ehste kur momentet e kqija e fshijne bukurin e te bukures ashtu vehstir ti kujtosh dhe momentet e bukura te humbasin ne erresir

Postuar nga Deb* datë 13 Prill 2012 - 05:55:

Eh, koha te ben ti harrosh dhe ato momente. Shiko Rihanen qe u bashkua prape me ishin e saj qe ja nxinte syte.

Postuar nga dylan datë 13 Prill 2012 - 05:57:

ehe ska mundsi se kam shiku

po dahsuria sharrohet moj cti besh noshta i ka mbet dicka merak dhe asaj deshiron te riprovoj

Postuar nga Ana1 datë 13 Prill 2012 - 07:06:

Re: Re: Re: ndarja

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Respekt per momentet e bukura qe keni kaluar bashke do thoja.

ne teori ke te drejte, dhe ashtu duhet te jete faktikisht, respekt nga te dyja palet. Por, ngaqe ne femrat shqipetare lidhemi me nje mashkull per seriozitet, jo per kalim kohe flas ( sic lidhen femrat e kulturave te tjera), me duket paksa i hidhet respekti.

Ne jemi femra pa eksperience, ndaj dhe gabojme me shume sesa femrat e kulturave te tjera. Mamaja ime me ka edukuar qe t`u qendroj larg meshkujve qe duan te dalin me mua ( thene ndryshe, nuk kam pasur te drejte te "date" haptazi); dhe e kam bere tinezisht, gje qe tregon se nga vijme!
Vijme nga nje planet i " verbuar", i quajtur SHQIPERI, ku te nderrosh te dashurin akoma quhet KURVERI! ( direkt ne duam martese, pika qe nuk na bie!!!)

Postuar nga shelgu datë 13 Prill 2012 - 21:33:

Re: Re: Re: Re: ndarja

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

ne teori ke te drejte, dhe ashtu duhet te jete faktikisht, respekt nga te dyja palet. Por, ngaqe ne femrat shqipetare lidhemi me nje mashkull per seriozitet, jo per kalim kohe flas ( sic lidhen femrat e kulturave te tjera), me duket paksa i hidhet respekti.

Ne jemi femra pa eksperience, ndaj dhe gabojme me shume sesa femrat e kulturave te tjera. Mamaja ime me ka edukuar qe t`u qendroj larg meshkujve qe duan te dalin me mua ( thene ndryshe, nuk kam pasur te drejte te "date" haptazi); dhe e kam bere tinezisht, gje qe tregon se nga vijme!
Vijme nga nje planet i " verbuar", i quajtur SHQIPERI, ku te nderrosh te dashurin akoma quhet KURVERI! ( direkt ne duam martese, pika qe nuk na bie!!!)

Po pse me Ana si i thone po ta ndrrosh te dashurin, medemek a ka ndonje llaf tjeter?

Pu sa nuk i marr vesh une keto gjera.

Postuar nga Deb* datë 13 Prill 2012 - 22:50:

Te nderrosh te dashurin do te thote te lind dashuri e re.

Postuar nga shelgu datë 13 Prill 2012 - 23:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Te nderrosh te dashurin do te thote te lind dashuri e re.

Ky eshte shkaku.
Po veprimi si quhet? Kot me kot po e pyesja Anan sa per te pasuruar fjalorin.

Postuar nga Deb* datë 14 Prill 2012 - 01:56:

Duhet patjeter ti veme nje emer? Veprimi mund te quhet i pelqyeshen per dy personat qe dashurohen, dhe i nevojshem gjithashtu. Nuk rrihet tere kohen duke vajtuar dashurine e shkuar.

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.