Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 »
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Muzika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=16)
-- Eurovision 2012 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18596)

Postuar nga Deb* datë 27 Maj 2012 - 18:21:

Vizio s'mu duk e shemtuar Rona. Floket po. Urime Rones ka ze te mrekullueshem. Not a big fan of her song, though.

Postuar nga F_xhunior datë 27 Maj 2012 - 18:33:

Qofte mallkuar Eurovizioni!

Postuar nga Eria datë 27 Maj 2012 - 19:01:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Qofte mallkuar Eurovizioni!

He me te lumte, kshu o posi!

Postuar nga Vizioner datë 27 Maj 2012 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Edhe une e votova

Edhe pse isha me Suedine

Ps. Vizio e degjove Anke Engelke ke kishte kenge te preferuar.
Qe dje e kam qejf se e urreja ne kulm

Po Eria, sigurisht qe e ndigjova.

E urreje "danke Anke" ti!? Pse? Po ajo eshte shume sexi

Postuar nga Vizioner datë 27 Maj 2012 - 22:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Vizio s'mu duk e shemtuar Rona. Floket po. Urime Rones ka ze te mrekullueshem. Not a big fan of her song, though.

Deb, mbase e kishte fajin TV-ja ime ia zmadhonte shume fytyren dhe ia hapte shume gojen

Floket skandal, sinqerisht-per mendimin tim. Ketu, me ate model flokesh ( te mbledhura si shkurret e Kosoves ) te tallin. Apo jo Eria, si femer qe je i di ma mire keto gjana?
Le pastaj dhe veshja e kompletonte ne shemtirellek = gjithmone mendimi im, dhe i gjermaneve qe e pane me mua Festivalin.

Megjithate, na krenoje me vendin qe zuri. Te pakten, ne nje fushe, flitet dicka mire per Shqiperine.

Gjermanet qe ishin me mua, cmendeshin nga inati se si Shqiperia merrte shpesh pike, qofte edhe 1, kurse ato ne fillim shume pak

Postuar nga al74 datë 27 Maj 2012 - 22:38:

po hajt meqe bejme llaka - llaka , ne paste njerez qe vishen me kot jane gjermanet . athere si mund te thush qe vishet keq tjetri kur nuk ke guston e duhur? kjo me cudit.

Postuar nga Vizioner datë 27 Maj 2012 - 23:04:

Al, nuk e di se nga e ke krijuar ti kete pershtypje per gjermanet dhe per cfare kategorie njerzish e ke fjalen, por, nuk jam dakort kur i pergjitheson "gjermanet"!?

Mund te thuash qe, gjermanet vishen "thjeshte" por jo pa shije!
Gjermane (shumica), dine te ndajne kohen dhe vendin se si te vishen, ku, e kunderta ndodh me shume shqiptare si dhe vecanerisht popullsi e vendeve lindore.

Ne cdo vend ka kategori te ndryshme njerzish, prandaj dhe te pyeta se per cilen e ke fjalen, dhe, ne gjermani, zoteron gategoria e veshjes me shije si dhe paraqitja ne kohen dhe vendin e saje me veshjen e "caktuar".

Eshte e vertete qe, kudo, femrat ne perqindje me te madhe, i kushtojne me shume vemendje paraqitjes se sa meshkujt, por, ketu, ne kohen e drekes, kur dalin nga zyrat per te drekosur, ke kenaqesi te shikosh shumicen se si eshte veshur.

Postuar nga Piktor datë 28 Maj 2012 - 00:36:

Bravo Rona.
Fakti qe per te folen thuajse te gjitha mediat e botes e beri efektin.
Spikeri italian ketu u beri thirrje italianeve te votonin per Ronen. Ishte hera e pare qe degjoja nje gje te tille dhe u emocionova shume.

Postuar nga RAIMONDI datë 28 Maj 2012 - 01:06:

Rona ka zerin e Whitney Houston

Do bente mire te vinte ne USA ,, te gjente nje producer ( qe me ate ze qe ka ajo e gjen shume lehte )
dhe pa asnje dyshim ajo do behej e fameshme

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Maj 2012 - 01:38:

Po c'ia mbyte kot o Raimond.. Vendos cdo vajze te kendoje me sa ka ne koke ne zanoren "A" e do e shohesh. Whitney te kenaqte shpirtin, ne cdo pjese a fragment kenge do te te kujtonte mrekulline e zerit qe kishte.. e paarritshme, e paimitueshme.
Ka ze interesant, ok, po te mos e ekzagjerojme tani.

Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 »
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.