| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 26 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fizikë dhe Astronomi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=10)
-- Vrymet E Zeza (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2948)
Vrimat e zeza
Ne na duken qeshake vetem femijeve tane ju duhet nje vendlindje ere
sepse jemi te Rrezikuar shume nga Dielli heret apo vone Bota jon nuk dote jete per ket njeriut intereson te di me shume per vrimat e zeza qe te bartin ne sekonde andej por kur te dalim andej kerkohet harta po harten kemi tani .
sykaltra
Citim:thuhet se jeta dote shuhet ne planetin tone dhe kjo eshte me esigurta sepse qka eshte dhuruar botes tone do ti miret nga dielli per kete kerkohet nje vende te ri per femijet tone po ku dote jete ai vende kete ne ase nuk mundemi ta emagjinojme sepse troket apsurte sykaltra .
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
do shuhet jeta pastaj....
Vrymet e zeza
jan ye kure shkaterrohen krijohet nje vrime qe mundet te na barte prej nje ye ne tjetren pra si nje tunel qe shkurton rrugen .po ku te sjellini qe kerkohet nje harte mendoje se harta gjindet tashe eksperimentet kan filluare.
Naim, Vrimat e zeza nuk jane yje, as diej qe kane mbaruar ciklin e tyre.
Vrimat e zeza jane zoteruese e shume proceseve misterioze gje e cila nuk ka te beje me nje diell te vdekur, etj. etj.
kontinenti
ndoshta nuk kam kuptuare mir pytjen shpjego ne se di me mire konti
Re: Vrymet E Zeza
Citim:plotsishte jam dakorte me ju galaktika yje shterne mendoje sekan filluare eksperimentet .
Po citoj ato që tha botaed
CFAR JANE VRYMET E ZEZA ?Ato i kan torturuar prej kohesh shkencetaret dhe akoma nuk ka nje ide te qarte.Mendohet te jene antimaterie dhe galaktika thithese por e verteta eshte qe une nuk di shume per to.
Re: Botaed
Citim:kontinenti deshta edhe diqka te shtoje terheqja eshpejte ju interesone shkencetarve per mjete me te shpejte ne kalimin e tjerave galaksive pra mundet te jet nje shkurtime i rrugese si nje tunel kur ndertohet per shkake te shkurtimit te rruges por problemi vjen se pasi te dale andej nepermese asaj vrime kerkohet nje harte se ku te shkoshe etj .
Po citoj ato që tha kontinenti
Askush nuk di shume per to.Nje gje eshte e sigurte qe Vrimat e Zeza kane nje rol shume te rendesishem ne galaksi.Pa Vrimen e Zeze nuk mund te jetoje galaksia.Virma e Zeze ka aq force sa edhe driten e terheq.Vrima e Zeze ka aq force sa ben transforminin e lendes. Pikerisht ketu eshte misteri i saj me i madh.
Naim, jo jo lal, Vrimen e zeze nuk duhet ta ngatarrojme me nje tynel.
Aje ne nje fare menyre eshte tynel, por, jo per kalimin e njerzve p.sh. dhe as te nje sonde kozmike p.sh.
Ato jane aq te tmerrrshme sa bejne transformimin e cdo gjeje qe e kane nen forcen e tyre e qe e thithin.
Aty mund te hyhet Naim, por, nuk dilet me, pervec se ne filma.
kontinenti
jo jo nuk eka ndermende askushe me hyre njeher por une mora si shembulle apo si ekam kuptuare vete vrymet e zeza por ato dikujte i intersoje por per ne trokasin apsurde shkencetaret disa thone se nje dite ne atje diku nalte dote banojme se jemi te detyruare per ndryshe toka jone heret apo von nuk dote egzistoje keshtu eparashohin per te kerkuare galaksia tjera ne univerzi pra vrima e zeze dote ishte menyra me eshpejte se kaluari andej por ne kete sote nuk mundemi ta emagjinojme pra kerkohen ide te reja Raketa te reja me fale se une nuk kam studiuare dhe nuk studioje fizike apo por kam deshire me diture pake se qka po ndodhe ne boten tone
kontinenti ne po shkruajme per ato qe kemi ndegjuare apo pare neper libra e filma te pershendes mirkuptim .
kontinenti
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Naim, Vrimat e zeza nuk jane yje, as diej qe kane mbaruar ciklin e tyre.
Vrimat e zeza jane zoteruese e shume proceseve misterioze gje e cila nuk ka te beje me nje diell te vdekur, etj. etj.
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 26 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.