Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 119 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Me care losnit juve kur keni qene te vegjel? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4444)

Postuar nga SUNBELOVED datë 20 Mars 2004 - 02:39:

brunia !!! pyetja eshte me cfare keni lozur, apo si keni folur kur ishit te vegjel

Une kam lozur me karroce me kuzhinieta, me 3 rrota , ose me 4 rrota. me paketa, pafkash, me karbit , edhe normalisht me top, me shpata, loje luftash, doktorash, infermieresh ( se infermieret ta bejne gjilperen), kala dibrance..hopa topa ... gropa...lopthi..topthi, partizani dhe gjermani, me llastiqe, me te lenme, shkurti..vigani...vigani...shkurti...shkurti...shkurti....vigani ! - ketu e haja gjithmone une rrija gjithmone ne kembe si gallof.
Me zara qe vidhshim te skrapi i metalurgjiket,ose thynim kuzhiniteten e lavatrices ne shtepi.loznim loja luftash,lozshim me bore, rreshqitshim neper transhe, vidhshim, normale,vidhshim te komshinjte, thyenim me llastiqe dritat e rruges, xhamat e shkolles, i vinim flaken ndertesave ( ne fakt vetem gjendjes civile te lagjes i kemi vene flaken) dhe na erdhi i plotfuqishmi i lagjes ne shtepi, mire qe ishte 1989 se do e kishte henger plaku im per agjitacion e propogance. Vrisnim qente e lagjes, digjshim mace, vritshim zhapiqe me llastiqe, i gjushim gocave te shalet me plumbce...kam pas nje kerrabe te tel nenc ne forme zemre, me 5 llastiqe...hidhesh goca perpjete si bretkocke kur e godisje. Ziheshim me lagjet e tjera me lekura shalqini per nxehje, dhe pastaj me gure zalli dhe me gjysma tulle i here ne dy dite shkoshim me gjak ne shtepi. Lozshim dhe me gocat e lagjes, nuk e di sesa te sinqerta ishin ato po ne aty na rrinte mendja, ne vend te topit ti futshim duret.Po dhe ato nuk bishin poshte se pas lojes me top doshin te lozshin shpiash.
Me shume nostalgji kam per cunat e lagjes dhe futbollin qe lozmin atehere, ose kur iknim ne lume 25 veta ose ne pishine.

Postuar nga 100%PogradeCare datë 20 Mars 2004 - 06:38:

:D

hahahaha Brune tironse
me shkule se qeshuri o shejtane LOOLZ
mwaz :d

Postuar nga Genesis02 datë 21 Mars 2004 - 04:01:

Talking

Moj patriote, po qenke e lezetshme ti me! Me symbyllka, me peta............. Hahahaha shume te ;ezetshme ato lojrat. Vetem shkruaj pak me qarte se sikur s'te marr vesh megjithese jam nga Pg.

Postuar nga dodgy datë 21 Mars 2004 - 04:43:

la la la

Vetem kete pun bonim loznim gjith diten.Futboll qe i vogel u zgjonim ne oren 7 30 e loznim top.ne darke loznim luftash,loznim e ka kush e ka,me von pstaj loznim me te dredhme me lek,me zara,loznim kalipicash,syllambyllasi,e shum te tjera qe nuk me kujtohen tani

Postuar nga trojani datë 21 Mars 2004 - 15:49:

Kur une kam qene i vogel ishim kaq te varfer saqe nuk kishim shume pare per te blere lodra, keshtu qe nqs une nuk ngrihesha pre gjumit me mikun e ngritur, atehere nuk kisha se me te lozja ate dite.

Postuar nga skalabrino datë 23 Mars 2004 - 03:24:

o burnia me fal qe nuk ktheva pergjigje me pare po edhe mbase mund te jemi pufe neve thepthe kane qene thume femrat qe kam pufeur une nese do shotoja edhe dicka mendoj se po te me jepej mundesia do kisha deshire te luaja prap topa luftash ose me kopaca sepse i kam pasur shume qef po ce do se la vite

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 06 Prill 2004 - 21:31:

epo

cja fusni kot qe te gjithe ju
pse mor kur keni qen femije nuk keni lojtur me dhera me
baltra aman o zot na beheni si te ndershem
une per veten time qe te gjitha lojrat i kam lojt
po ajo qe pelqyer me shume edhe me pelqen kur luaja me cunat
e lagjes fudboll po ishte me e bukura se mami nuk me linte te dilja kohen e drekes se me theshte duhet te flesh po mua ku me rihej ne nje vend
edhe sa here doja te dilja vija nga oborri maj catise reshqisnja ne shtyllat
e elektrikut edhe perjashta me cunat
O zot ti mbaj mend po kur luanim me komando

Postuar nga roke datë 23 Prill 2004 - 00:41:

Ndersa tek pallati ku rrija une kishte shume djeme(koincidence) dhe nuk kisha cte beja luaja me ato,gocat.Luanim me burre e gruaja dhe une isha disi i priviligjuar dhe besha burre per te gjitha.Ah sikur ato goca te luanin edhe ne keto momente .por megjithate nuk ka problem se disa luajne kur jane te vogla,disa e luajne tani kur me te vertete shijohet kjo "loje".Ciao!!!

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 23 Prill 2004 - 23:17:

Wink Sa Qejf!!!

Kur ishja e logel dhe una kam luajtur tere ato lojra mo... Si psh: syllambylla, me litar, me 1 dhe veten, me ballcamime, me llastiqe, bickileta, lojra luftash..po me?? Hm, ja se po mendohem...
Uuu po dhe me llastiqe, karro me guzhunjeta, me PAFKA (isha eksperte fare), e tuuummeee e tuuummeee te tjerraaaa....

Eh, kohe te bukura ato... (*_*)

Postuar nga roke datë 24 Prill 2004 - 00:17:

Po me dashuricka ke luajtur???:p .Me beht qejfi qe ne vlonjatet kemi luajtur shume kur kemi qene te vegjel:p

Gjithsej 12 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 119 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.