Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ju kane tradhetuar ndonjehere? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4904)

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 20 Gusht 2004 - 04:15:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Si ishte ajo shprehjen mbi tradhetine ne katror?

Amor ta them un ty ate shprehjen po ku vajti se....apo e kam shkrujt te tema tjeter??

Postuar nga DMX_feat_2PAC datë 20 Gusht 2004 - 06:11:

edhe un dashurova nje nga puerto rico....kjo ka ndodhur para 4 vjetesh ..dhe e dashurova seriozisht po me tradhtovi ...me tha te pelqej po dua te jem me nje te races ime .....kam dashuruar vajza te tjera me vone po asnje nuk kam mar seriozisht .... dashuria ne fillim esht e embel pastaj te zhgenjen dhe te jep strese

Postuar nga _mIzZzA_ datë 20 Gusht 2004 - 19:52:

oh thats sad
that portoricko girl
yeah iwas with and portorican dude before 2
but nothing serjozisht .......

Postuar nga Billi datë 17 Nëntor 2005 - 20:07:

KETU KA TRADHETI BURRA (GRA)

Une mendoj qe tradhetia e ka nje arsye dhe per kete ne nje forme apo tjeter jane meshkujt.

QE ESHTE E DHIMBSHME ESHTE KUSHDO QE NUK E PRANON THJESHT GENJEN OSE NUK DO TE TREGOJE VETEN

Postuar nga Amici di Nessuno datë 17 Nëntor 2005 - 22:51:

Ca ja fut kot ti. Po mire e lal ne nuk shkojme me femra? Ato nuk tradhetokan keshtu?
Po thuj qe per sa kohe nuk morim vesh gjo ..... .

Postuar nga kacurelja datë 22 Nëntor 2005 - 01:14:

as nuk me kane tradhtuar dhe as nuk kame tradhtuar jemi njerez te rritur dhe kur njerit partner nuk i pelqen me duhet ta thoje dhe jo te tradhetoje sepse me mire eshte qe te kesh nje fund me dhimbje sesa nje dhimbje pa fund.tradhetia do te me shkaterronte vertete.......

Postuar nga Cindi datë 22 Nëntor 2005 - 01:17:

Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja
as nuk me kane tradhtuar dhe as nuk kame tradhtuar jemi njerez te rritur dhe kur njerit partner nuk i pelqen me duhet ta thoje dhe jo te tradhetoje sepse me mire eshte qe te kesh nje fund me dhimbje sesa nje dhimbje pa fund.tradhetia do te me shkaterronte vertete.......

Po si ta thoje moj kacurrele. Po ta thoje do jete fund me dhimbje. Ma mire mos me e thoje me qene fund pa dhimbje

Postuar nga kacurelja datë 22 Nëntor 2005 - 01:24:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Po si ta thoje moj kacurrele. Po ta thoje do jete fund me dhimbje. Ma mire mos me e thoje me qene fund pa dhimbje

po te mos ma thote vete dhe ta kapja une me pras ne dore, do ta vdisja fare dhe ate gocen do ta kapja per fyti ta ndaja ne dyshe. e mire se mos ju fut frika football tani...:p:p:p

Postuar nga Cindi datë 22 Nëntor 2005 - 01:29:

Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja

po te mos ma thote vete dhe ta kapja une me pras ne dore, do ta vdisja fare dhe ate gocen do ta kapja per fyti ta ndaja ne dyshe. e mire se mos ju fut frika football tani...:p:p:p

Ndersa po ta thote do te bash te kunderten. Ate do ta kapje per fyti dhe gocen do ta vdisje ahhh?

Postuar nga leentii datë 27 Nëntor 2005 - 21:11:

billi

bbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllliiiiii
iiiiiiiiiiiiiiii
nuk esht e vertet se meshkujt tradhtojn ma shum se femrat jan ma te leta nga mendja .... te lutem mos i ja fut kot...

Gjithsej 9 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.