Forumi Horizont Gjithsej 23 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 226 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Pse nje pjese e shqiptareve ne perendim nuk u meson femijeve shqip? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5491)

Postuar nga 100%Tironce datë 08 Gusht 2004 - 05:41:

Smile

MEndoj qe ketyo njerez
qe nuk i mesojne gjuhen shqipe femijeve te tyre bejne
nje mekat nga Zoti,si eshte poezia"Gjuha Shqipe".
Mendoj qe gjuha eshte kulture c'fare do gjuhe te jete ajo
,sidomos gjuha e vendit te vet,qe te ben krenar qe te jesh shqiptar.

Ju du shume
nga Ela

Postuar nga Lacjani_07 datë 12 Gusht 2004 - 00:17:

Kjoft Mallkue ai bir shqyptari
Qe ket gjuhe te perendis
Trashegim qe ja la i par
Trashegim sja len ai fmijs!

Postuar nga 100%Tironce datë 12 Gusht 2004 - 02:46:

hiiiiiiiiiiiii!

[QUOTE]Po citoj ato që tha Lacjani_07
Kjoft Mallkue ai bir shqyptari
Qe ket gjuhe te perendis
Trashegim qe ja la i par
Trashegim sja len ai fmijs!
[/QUOTE

This is what I was talking about.

Postuar nga Aurelian datë 17 Gusht 2004 - 01:19:

Pra mallkue njai bir Shqyptari
Qi kete gjuh te perendise
Trashigim, qe na e la i Pari,
Trashigim s'i a len ai fmis,
Edhe atij ju thafte, po, goja,
Qi e perbuze kete gjuhe hyjnore,
Qi n'gjuhe t'huej, kur s'asht nevoja,
Flet e t'veten len mbas dore.

Gjergj Fishta

Nuk dua te shtoj me shume, se cfar do qe te them do ja prish bukurine ketyre vargjeve te te madhit tone Fishta

Postuar nga Niqua datë 27 Shtator 2004 - 14:49:

Une skam femi por Qenit shqip i flas ta kupton shqipen si me u pa rrite ne shkoder,,,,,,,,,, Une tham me marr naj Amerikan do ja msoj shqipen e jo femive te mi,,,,,,, shqip o ska

Postuar nga Ajrori datë 27 Shtator 2004 - 19:25:

Re

Dreqe jam i bindur qe amerikanit qe do marresh per burre ke per t'ja mesu shqipen.

Postuar nga Niqua datë 28 Shtator 2004 - 07:39:

Re: Re

[QUOTE]Po citoj ato që tha Ajrori
Dreqe jam i bindur qe amerikanit qe do marresh per burre ke per t'ja mesu shqipen. [/QUOTE

hahahahahahah Ajrori i njifke mire shkodranet eeeeeeee hata jena,,,,,,
shkodrance o hic

Postuar nga Eneid datë 12 Tetor 2004 - 16:35:

Digjo, persa kohe shqiptaret qe ndodhen jashte vendit nuk do gjejne nje perkrahje qofte edhe indirekte nga qeveria shqiptare (organizime kulturore, mbeshtetje financiare per lobingje shqiptare jashte vendit etj etj) aq me shume keta shqiptare do te humbasin lidhjen dhe afrimitetin me vendin ame.
Dhe pasojat jane sic i shohim edhe ne qe femijet shqiptare rriten pa ditur shqip. Ky eshte nje skandal. eshte e vertete qe ne vete duhet te ndjehemi te ndergjegjshem per te ruajtur zakonet dhe mbi te gjitha gjuhen tone te bukur, por ama kjo njenje atdhedashurie duhet te mbeshtetet dhe te reflektohet diku, gje qe nuk ndodh me ata derra politikanesh qe na kane qeverisur prej mese 14 vjetesh

Postuar nga ESHI datë 13 Tetor 2004 - 04:09:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Une skam femi por Qenit shqip i flas ta kupton shqipen si me u pa rrite ne shkoder,,,,,,,,,, Une tham me marr naj Amerikan do ja msoj shqipen e jo femive te mi,,,,,,, shqip o ska

Sigurisht Dreqe qe Americanit do i mesosh shqipen. Pse c'deshe ti ,ti mesosh English?? j/k.lool

Postuar nga Lunax datë 14 Tetor 2004 - 16:21:

Question

Gjeja me e cuditshme eshte se Dikush do te kete faje: Dicka nuk shkon dhe dikush per forca ka faj!!!
Po pse???
I bej urimet (e ma fal qe si mbaj mend emrin ) asaj vajzes qe fliste per kurset shqip per femij ne vendin ku rrinte.
Fakti qe jeni apo jo prinder nuk ka te beje por fakti nese vihemi ne pozitat e personit me ke flasim po!!!
A keni menduar ndonjehere qe femija nuk don ta mesoj gjuhen?
apo a keni menduar qe nje Italian duke ditur se je shqipare te largohet e dhe femijs se tij i thote qe mos te luaj me tendin???
Do te jene rrazista, injorat, o ku ta di une por eshte femija jot ai qe vuan duke u ndjere i vene me nje ane nga shoket e klases.
Sigurisht ata (ital) do ta kuptojne qe jo te gjithe jane te keqij por i duhet kohe e ne keto raste kush vuan, femijt.
Do ta kem edhe gabim por keshtu e mendoj

Gjithsej 23 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 226 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.