| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fizikë dhe Astronomi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=10)
-- Flamuri shqiptar ne hene (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6653)
Padrino ne njeren ane ka te drejte sepse besoj qe ai ka pare te njejtin emisjon qe kam pare edhe une qe tregonte per keto gjera dhe eshte me te vertete e cuditshme se si e shpjegonin qe disa foto te nasas ishin komplet fallso dhe mendohej se ishin filmuar ne "area 51".
Megjithate kjo sdo te thote qe te gjitha jane genjeshtra...
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Ok..te pergjigjem une.
1-) Per ceshtjen e flamurit amerikan ne hene,po te them se flamuri nuk valevitet,por,forma e tij eshte konvekse dhe konkave,pra eshte me vale.
Ky flamur,nuk qendron vete ashtu i drejte sic e shikojme ne,por,ashte ne nje shtize e cila eshte nje kend 90 grade dhe aty eshte montuar flamuri.
2-) Foto e anijes kozmike mund te jete ne ate pozicion qe dielli nuk ekap mire,apo pas ndonje shkembi a kodre,por,e mira do te jete sikur ta postosh ate foto.
Edhe une qe jam ne kete forum,po te premtoj se kur ta cosh ate foto,do ti jap drite e hije si te kem deshire une.Dua te them me kete se...me qe qenka mashtrim,valle nuk pati asnje mjeshter qe ta perpunoje ate foto e ta beje me se te besueshme per syrin njerzor?
3-)Atmosfera jone vertet na mbron ashtu si thua ti,por,dielli yne nuk ta jep kancerin me nje te pare qe te ben ty edhe mua.
Ne qoftese kane kancer rrezet e diellit,kozmanautet jane te veshur me ate kostum qe kushton rreth 1 milion dollare apo me shume.Ai kostum i mbron edhe nga rrezatimi radioaktiv i cili eshte me i demshem se sa rrezet e diellit.
Dielli eshte i dobishem Padrino dhe nuk mund te krahasohet me radioaktivitetin e Cernobilit.
pyetjet skeptike qe kane lindur nga zbritja e njeriut ne hene.
1) Tek apollo 14 eshte filmuar Allan Shaper ( me origjin shqiptare) duke luajtur golf ne hene, duke qelluar topin e golfit ne te djathte.Kur ne e dime se ne hene ska atmosfer as ajer si mund te ndodhi kjo gje???
2) Tek apollo 16 nje kamer ka bere filmimin e uljes se hene . Kush e beri filmimin ??
3)Ne nje fotot e Nases ne Apollo 11 tregon Amstrong te bej "hapin gjigand "pra e prekjes se Henes. Pra fotografi duhet te jete shtrire perdhe per te bere foton. Nqs se Amstrong ishte njeriu i pare ne hene athere kush e beri fotografin ???
3) Ne apollo 12 , Nasa tregon se vetem 2 kozmonoaut shkelen henen, atehere kush i ka bere fotografit???
4) Kemba e kozmonautit duket qarte se ka lene shenja ne pluhurin e kraterit te henes. Anija kozmike peshon 17 ton dhe gjat uljes nuk ka lene shenja ne kraterin e henes duke imagjinuar edhe turbinat e anijes. Si ka mundesi kjo???
5) gjate uljes se Apollo 11 ishte e pamundur te behej nje lidhje direkte Televizive por vetem radifonike. Por me vone ne filmimet qe ishin xhiruar gjate "uljes ne hene " dhe u trasmentuan ne Tv doli se filmimet nuk korespondonin me ato qe ishin thene ne trasmentimin DIREKT radiofonik.
Padrino...anija vertet peshon aq ton sa the ti,por anija kurre nuk eshte ulur ne Hene lal,atje ka shkuar vetem sonda.Ashtu si nje anije e madhe qe rri larg bregut te detit dhe ne breg vjen vetem mostskafi apo varkat.
Kurse per fotot,m'i co mu se t'i postoj un ty.
Keto kater foto jane te Il padrinos
Keto foto qe do jene me poshte jane te IL_Padrinos i cili per arsye teknike m'i dergoi mua dhe une i postova kete per llogari te tij.
Kjo eshte foto numr 1
.
.Padrino,nuk paske pas faj ti lal,faji qenka teknik sepse un i kam bo te gjitha dhe fotot nuk dalin,kurse nga ana tjeter me thote se ju e keni postuar foton.
.Jo jo jo....fajin e ka vete Forumi.
Kjo teme nuk ka as moderator...
Wydra....ku jeeeeeeeeee?
ketu jam, po s'di c'tju them, sa c'dini ju, di dhe une... Une nuk kam shume access ne punet teknike te ketij lloji, prandaj s'kam shume ne dore, nuk di si t'ju ndihmoj.
Nqs doni mund te provoj une t'i vendos fotot. Nqs po, me dergo mp kontinenti, te te jap adresen.
Wydra prap e cova ate foton e IL Padrinos dhe me thote ....Ju e keni cuar nje here kete foto.
Wydra...kompjuteri genjen mi...hahahahahahaha...ku eshte foto se?
S'ka turp fare kompjuteri mi Wydra..hahahahaha., si t'ja bojm?
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 25 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.