Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Per vajzat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6912)
Ca pytje eshte kjo lol?!
....
as kojshise s`i kisha dhan leje, jo ma burrit, apo t`fejumit!
Jo naqe, menoju thelle!
Jeta nuk asht i dit e dy, po pafunsi!
Masanej nuk ka ardhe puna deri aty sa te mashtrohen njerzit per i cop leter?!
Bela e kam gabim, i menim temin dhashe naqe!
tana te mirat!
ju perqafon_Sykaltra.
Sa xheloza qe qenkeni mor boboo. Po pse nuk shihni perspektiven? Ajo martohet me nje anglez psh (se une e kam fiksim nje pashaporte angleze ), ajo ben dokumentat, ndahet nga ai tipi, martohet me mua dhe ben robi rehat dokumentat, rron rehat pastaj dhe s`e vret mendjen. Kuptohet qe pas ca kohe ben nje divorc (se ajo nuk te hyn me ne pune )dhe fillon jeten tende per qejf tend.
C`a jane keto pyetje mor aman. Nuk e di nqs e keni pare filmin "Propozimi" me Robert Redford dhe Demi Moore dhe desh u shkaterruan si cift (dhe shperblimi per nje nate ishte 1 milion $ ). Kur amerikanet nuk e durojne dot nje je te tille e perfytyroni dot nje ballkanas t`a beje per nje cope leter? Dhe kush pa... shqiptaret? Mbase ne mijevjecarin tjeter se ne kete mijevjecar nuk ma ha mendja.
Ne radhe te pare i uroj sherim te shpejte Indritit nga aksidenti qe ka bere dhe Zoti qofte me te, dhe se dyti te rikthehet perseri per te na dhene sugjerimet e veta.
Se treti persa i perket pyetjes,per mua do te ishte fatale te lejoja burrin te martohej me dike tjeter per hir te dokumentave, qofte dhe 'de juro', sepse mjeti nuk e justifikon qellimin....
Do sqaroja dhe dicka tjeter, se kush permendi dikush me lart ate punen e grave te myslimaneve, THEKSOJ se eshte kapitull me vete, keshtu nuk ngjason fare me kete qe kerkon Indriti, apo jo Indrit?
gjithe te mirat
Rrofsh Isra se une harrova fare.
I uroj edhe une sherim sa me te shpejte Indritit dhe kthim sa me te shpejte ne FH.
Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Sa xheloza qe qenkeni mor boboo. Po pse nuk shihni perspektiven? Ajo martohet me nje anglez psh (se une e kam fiksim nje pashaporte angleze), ajo ben dokumentat, ndahet nga ai tipi, martohet me mua dhe ben robi rehat dokumentat, rron rehat pastaj dhe s`e vret mendjen. Kuptohet qe pas ca kohe ben nje divorc (se ajo nuk te hyn me ne pune )dhe fillon jeten tende per qejf tend.
![]()
C`a jane keto pyetje mor aman. Nuk e di nqs e keni pare filmin "Propozimi" me Robert Redford dhe Demi Moore dhe desh u shkaterruan si cift (dhe shperblimi per nje nate ishte 1 milion $ ). Kur amerikanet nuk e durojne dot nje je te tille e perfytyroni dot nje ballkanas t`a beje per nje cope leter? Dhe kush pa... shqiptaret? Mbase ne mijevjecarin tjeter se ne kete mijevjecar nuk ma ha mendja.
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.