Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Per vajzat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6912)

Postuar nga Sykaltra datë 15 Dhjetor 2004 - 01:59:

Ca pytje eshte kjo lol?!

....
as kojshise s`i kisha dhan leje, jo ma burrit, apo t`fejumit!

Jo naqe, menoju thelle!

Jeta nuk asht i dit e dy, po pafunsi!

Masanej nuk ka ardhe puna deri aty sa te mashtrohen njerzit per i cop leter?!
Bela e kam gabim, i menim temin dhashe naqe!

tana te mirat!

ju perqafon_Sykaltra.

Postuar nga jimmy84 datë 15 Dhjetor 2004 - 16:41:

Sa xheloza qe qenkeni mor boboo. Po pse nuk shihni perspektiven? Ajo martohet me nje anglez psh (se une e kam fiksim nje pashaporte angleze ), ajo ben dokumentat, ndahet nga ai tipi, martohet me mua dhe ben robi rehat dokumentat, rron rehat pastaj dhe s`e vret mendjen. Kuptohet qe pas ca kohe ben nje divorc (se ajo nuk te hyn me ne pune )dhe fillon jeten tende per qejf tend.

C`a jane keto pyetje mor aman. Nuk e di nqs e keni pare filmin "Propozimi" me Robert Redford dhe Demi Moore dhe desh u shkaterruan si cift (dhe shperblimi per nje nate ishte 1 milion $ ). Kur amerikanet nuk e durojne dot nje je te tille e perfytyroni dot nje ballkanas t`a beje per nje cope leter? Dhe kush pa... shqiptaret? Mbase ne mijevjecarin tjeter se ne kete mijevjecar nuk ma ha mendja.

Postuar nga Isra datë 15 Dhjetor 2004 - 17:08:

Wink

Ne radhe te pare i uroj sherim te shpejte Indritit nga aksidenti qe ka bere dhe Zoti qofte me te, dhe se dyti te rikthehet perseri per te na dhene sugjerimet e veta.
Se treti persa i perket pyetjes,per mua do te ishte fatale te lejoja burrin te martohej me dike tjeter per hir te dokumentave, qofte dhe 'de juro', sepse mjeti nuk e justifikon qellimin....
Do sqaroja dhe dicka tjeter, se kush permendi dikush me lart ate punen e grave te myslimaneve, THEKSOJ se eshte kapitull me vete, keshtu nuk ngjason fare me kete qe kerkon Indriti, apo jo Indrit?
gjithe te mirat

Postuar nga jimmy84 datë 15 Dhjetor 2004 - 17:21:

Rrofsh Isra se une harrova fare.

I uroj edhe une sherim sa me te shpejte Indritit dhe kthim sa me te shpejte ne FH.

Postuar nga durrsake_topolake datë 15 Dhjetor 2004 - 18:38:

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Sa xheloza qe qenkeni mor boboo. Po pse nuk shihni perspektiven? Ajo martohet me nje anglez psh (se une e kam fiksim nje pashaporte angleze ), ajo ben dokumentat, ndahet nga ai tipi, martohet me mua dhe ben robi rehat dokumentat, rron rehat pastaj dhe s`e vret mendjen. Kuptohet qe pas ca kohe ben nje divorc (se ajo nuk te hyn me ne pune )dhe fillon jeten tende per qejf tend.

C`a jane keto pyetje mor aman. Nuk e di nqs e keni pare filmin "Propozimi" me Robert Redford dhe Demi Moore dhe desh u shkaterruan si cift (dhe shperblimi per nje nate ishte 1 milion $ ). Kur amerikanet nuk e durojne dot nje je te tille e perfytyroni dot nje ballkanas t`a beje per nje cope leter? Dhe kush pa... shqiptaret? Mbase ne mijevjecarin tjeter se ne kete mijevjecar nuk ma ha mendja.

hej jimmi mendon se jane te paket nejrezit qe kane bere nje gje te tille?? vetem nja 8/9 raste i kam degjuar + disa i kam njohur dhe personalisht.shpesh interesat personale bejne qe te biesh ne kompromisa qe mposhtin edhe gjerat me me vlere te jetes sic eshte martesa apo sentimentat etj etj.
sido qe te jete mund te jete ndonje rast qe i perket tipologjise: il fine giustifica i mezzi
Mendimi im eshte qe nuk eshte e drejte si gje , por sa gjera jane te drejta ne kte bote?........
Kjo nuk do te thote qe jam dakort me kte zgjidhje gjithashtu nuk e justifikoj, por ne disa raste ndoshta edhe mund ta kuptoj.

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.