Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju ka rahur me shume ne jet nga prinderit,,,?????ose vellai/motra (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7022)

Postuar nga Cx55 datë 25 Dhjetor 2004 - 03:53:

Angry aha maroj dajaku me duket;;;;;;;;::::::)))))))

Ju vjen turp te shkruni ketu ehhhh???????????,,,,,,,,,,
Ska shqiptar qe si eshte berr kurrizi me i bute se barku

Postuar nga myzeqari datë 25 Dhjetor 2004 - 15:32:

Kur kam qene i vogel , dru sa me kan dale syte nga vendi nga nene e shkrete ,mengjez drek dark, mor ta kisha gjall se hallall ja beja te me jepte akoma .por une kam pas edhe dajen qe sta pertonte
arsyja sme rinte b.... ne nje vend e te tjera tjera
prshendetje

Postuar nga oliinter datë 25 Dhjetor 2004 - 17:10:

Pershendetje!

Une kam qene femija me i urte ne te gjithe fisin! Te gjithe thoshin per mua qe ky kur te rritet do te behet mesues edukate dhe asnjerit nuk ja merte mendja qe une do te futesha ne radhet e ushtrise shqiptare! Edhe sot asnje nuk deshiron per mua qe te qendroj ne ushtri por mua me pelqen dhe ndjehem shume komode!

Hajd Tung!

Postuar nga devolliu datë 09 Janar 2005 - 16:57:

qe te dy ma kane leruare me shqepnin her e fundit qe kam ngren pellemben e fundit kam qen ne klas te 7 dhe sa e mbaj mend si tani u grinda me mesuesin e historis edhe ai lajmeron prindin edhe vjen babai ne klas edhe pa me pyetur farese kush e kish fajin te me ndez nje shpull te mir edhe un ika nuk shkova nja 2 jav ne shpi qe ater pastaj sme kan ven me dor

Postuar nga juventini datë 09 Janar 2005 - 17:19:

Ah pellembat

Babai jo asnjehere nuk ja njoh doren si e ka, kurse per mamane mos e pyet ckam hequr per cdo vazo me lule qe thyeja i numeronte gjethet dhe aq here ma ngopte pellemben. I thyemin duke luajtur me top futbolli bashke me vellain ai me i vogel shpetonte megjithese ai thyente me shume se mua une e haja drurin.

Postuar nga dodgy datë 09 Janar 2005 - 20:25:

Nuk mund te imagjinohet 1 shpull tek un,kurr asnji nuk me ka preklur me dor,gjithmon kam pasur te drejten te vendos per veten dhe qe i vogel i kam dal zot vetes.ne shkoll kam pas ca probleme me mungesat dhe me nja 2 zysha.Kur me thonin te sjell prindin i thoja babit te vi te shkolla dhe ai me thoshte qe kur te vi te shkolla ul koken dhe bo sikur e ke kuptu gabimin qe te kaloja klasen,ne dark te shpia qeshnim dhe diskutonim se sa bukur e lujtem pjesen para zyshave.Si perfundim babi e kishte kuptu qe ato zyshat ishin pak te semura.Ka qen me verte gallat

Postuar nga eng_girl datë 09 Janar 2005 - 20:33:

Une pervete nga asnjeri.
Nuk mbaj mend te jem rrahur ndonjehere...

Postuar nga devolliu datë 09 Janar 2005 - 21:51:

Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl
Une pervete nga asnjeri.
Nuk mbaj mend te jem rrahur ndonjehere...

lum ti

Postuar nga Une_Ti_Dhe_Vdekja datë 10 Janar 2005 - 16:53:

mami

amon kur e kujtoj mbohet ta vras jok

Postuar nga Enya datë 03 Gusht 2010 - 07:30:

Deri me sonte, askush.

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.