Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 »
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Per ato qe jane larg Familjeve. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7125)

Postuar nga agata datë 02 Janar 2005 - 18:15:

Pershendetje Dursak..

Me mallengjeve me mesazhin tend..
jane shume te sakta ato qe ke thene...
Edhe per mua, ky forum ka qene nje shoqeri e denje, qe kam kalur çaste vertet te kendshme ne momente vetmie..
Ka shume qe nuk e kuptojne kete, ashtu sikurse thote edhe fajtori..por ndoshta sepse nuk e kane provuar, cfare do te thote vetmi, dhe cfare do te thote nje urim aq i ngrohte, nga dikush qe nuk te njeh por qe ta thote vertet sinqerisht...

me respekte sabina

Postuar nga trojani datë 02 Janar 2005 - 18:49:

pershendetje durrsak

Uroj nga zemra qe ky vit te jete me fat te mbare per ty dhe per gjithe FH.

pershendetje trojani

Postuar nga devolliu datë 02 Janar 2005 - 20:03:

ketu me keni edhe mua

respekte

Postuar nga hirushja datë 02 Janar 2005 - 20:56:

E dini per ke me vjen keq qe ndodhen larg Familjeve te tyre? Jane djemt shqiptare qe mblidhen te gjithe bashke ne nje lokal te huaj per te festuar Vitin e Ri. Me date 31 dhjetor me pjestare te familjes time, kishim dalur ne nje pub ne qytetin ku jetoj une. Pershtypja e pare qe vura re ishte....kur pashe te gjithe djemt shqiptare qe mblidheshin ne nje tavoline per ta kaluar Vitin e Ri te gjithe se bashku. Aty ku ndoshta asnjehere nuk do e ndienin kenaqesine qe festonin dikur me familjet e tyre, aty ku tradita shqiptare nuk do rikujtohej si vitet e tjera. me vjen keq qe e gjithe rinia e tyre apo nje pjese e jetes se tyre kalohen me pesimizem te madh ne fund te vitit.

Postuar nga Indrit datë 03 Janar 2005 - 13:21:

Pershendetje Durrsak!

Duke qene se une jam shume i ngjashem me ty u detyrova qe te shkruaj dicka ne kete teme.
Te them te drejten po kerkoja nje artikull qe e kam bere perpara dy vjetesh per tete mars ne fakt por nuk po e gjej dot!!! se di se me cfare emri e kam ruajtur.
Gjithesesi mendoj se eshte i ngjashem me postin tend.
Mendoj se mbaj mend disi se ckam shkruar ne te dhe poe bej ne vargje:

Sa here qe dalendyshet vijne
nga shqiperia lajme marr
te falat nga nena bijne
dhe me zbute pak ky mall.

se here qe dalendyshet shikoj
nje lutje zotit gjithmone i bej
te me jape krahe te flutoroj
nenen time te shikoj.

te rend atje ne shqiperi
atje o nene ku me pret ti
te ngis shkallet me nje fryme
se ty nene te dua shume.

me pas te trekas ne dere
me shume gaz si kurdohere
dhe perballe saj te rri
derisa ta hapesh ti.

Me pas dua te hidhem ne qafe
e te peqafoj me mall
dhe pastaj te pershendes
edheb kraheve tju jap prap.

Postuar nga ksenia datë 03 Janar 2005 - 19:24:

Gezuar te gjitheve kudo te jeni.
Edhe per Durrsakun nje urim ivecante...Nuk dua ne asnje menyre te trishtohesh. Ka edhe nga ata qe e kane kaluar me kqe Vitin e Ri. Ti te pakten ke qene ne forum...

Lote nenash, Dhimbje, Mall...
Brenga te tilla vetem NE shqiptaret kemi njohur dhe vazhdojme te perballemi.

Postuar nga devolliu datë 03 Janar 2005 - 20:04:

o dursak ahaha gezuar more qerata

ate nat te vitit te ri
isha un ishte eng_girl ishe edhe ti
keshtu qe jo se kaluam ne vetmi
vetem na mungonte cacke raki

uriimeee te gjitheve jeni fantastike

respekte

Postuar nga devolliu datë 03 Janar 2005 - 20:15:

Re: Re: Per ato qe jane larg Familjeve, larg Shqiperise.

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

GEZUAR PER SHUM VJET DURRSAK DHE TE UROJ ME GJITHE ZEMER KETE VIT TE RI QE HYRI TE GJENDESH SA ME SHPEJT NE KRAHET E TE DASHUREVE TE FAMILJES TENDE , DHE TA KESH MESE TE QARTE SE BOSHDHEKU QE TE ESHTE KRIJUAR TY NGA QE I KE LARG U ESHTE KRIJUAR DHE ATYRE GJITHASHTU

E lexova me vemendje ato qe ke shkruar , dhe me ke prekur te them te drejten , lexova dhe devolliun ne nje faqe tjeter dhe ai kishte shume trishtim edhe madh per njerzit e tij qe i kishte larg
une personalisht i kam humbur prindrit mi fatkeqsisht dhe padrejtesisht te rinj kam vllezer e motra qe me duan dhe u mungoj shume
Ska shume qe u bera daj per here te dyte dhe nipcen vetem ne fotografi e kam pare dhe ka mare nga mua komplet e marte e mira
Me mungojn shume e mezi pres te ndodhem pran tyre
Ne shqiptaret ndryshe nga shume vende te tjera jemi shume te lidhur me familjen dhe njerzit e aferm qe na rethojn , dhe sidomos ne keto dite festash te gjithe e festojn bashke ndrimin e vitit , pervec meje teje devolliut e mijra te tjere qe i kane larg njerzit e zemres , nuk te bej psikologji ketu thjesht te them ato qe diej ne keto momente qe te shkruaj e pra vllacko te uroj nga zemra ty forumistve dhe gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen
gezuar vitin e ri 2005 mbaresi dhe lumturi ne jete pa perjashtim te gjithve atyre qe me kane dashur e respektuar dhe atyre qe kane bere te kunderten gjithashtu
me respekt myzeqari

Ne radh te par te uroj gjith te mirat .
Me vjen me te vertet keq per fatkeqsin dhe nuk po gjhej dot fjal qe ta pershkruaj se car dhimbje po ndjej ne keto momente .
Pergezime meqe qenke bere daje per se dyti dhe jet te gajt nipces dhe se shpejti u e befsh edhe xhaxha edhe me sa me shum nipka e mbeska.
Nuk po gjej dot fjalet e duhura ne keto momente dhe spo di carte them...

Gezuar edhe ti
respekte

Postuar nga Lela_Dr datë 03 Janar 2005 - 21:33:

Durrsak

Si gjithmone, kur lexoj shkrimet e tuja, me sbret nje lot nga syt...
Shkruan gjera qe me prekin firekt ne pikat e duhura, por jam e lumtur per gjerat qe ke shkruajtur shume shqiptare per naten e vitin te ri, e kane kaluar vetem pa asnjeri afer, dhe pa trokitur gotat me njerezit me te aferm....
Une p.sh e kalova ne pune...por do te me pelqente te isha ne shqiperi me te gjithe familjaret e mi ne nje lokal duke henger gjellet tona dhe duke kercyer popullore.....
Por ja qe nuk ndodin gjerat qe ke qejf te besh ne jete...
Ju falenderoj te gjithve ne Forum sepse kam gjetur me verte njerez te sinqerte.....

Postuar nga Klodel datë 03 Janar 2005 - 21:36:

pershendetje durrsak
gezuar dhe ty dhe shpresoj qe 2005 do te te sjelle vetem buzeqeshje. eshte vertet forum i vecante per ata qe dine ta kuptojne

gjithe te mirat

devolliu shpresoj qe ne 2005 do shkoj serisht ne devoll se kam 4 vjet pa shkuar e me griu malli

Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 »
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.