Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 » Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Nje Nder Traditat Shqiptare, (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7213)
ahahhahahaahh, dreqe. Lëre lulen se osht bizi tani për tani...
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Per ke e ke fjalen ti mi LE TE JESH TI E PARA! Keto gjera qe thu ti ndodhin vetem ne Kososve se te ne sdo tia di njeri ca bo ti , akoma si ka mor malet gruja komshiut e .Sa per njohuri sic e dime te gjithe qe grate e kosoves kur martohen ia dredhin burrit se e kane marre me fotografi te shkretin pasi e ruajne nderin deri diten qe martohen pastaj behen prone e te gjitheve ne te mire te kombit.KUSH JETON NE AMERIKE E DI MIRE KETE GJE.
Le te jem e para -------- ku e di ti me bindje se ato jane nena shqiptare apo mos je bere edhe ti shoqe e tyre edhe ke punuar perkrah tyre se une per vete i kam futur ne dore ca kosovare te martueme qe shkrihen per icik banane Shqiprie.
E verteta eshte e hidhur per t^u pranuar,
Ps. meso te shkruash shqip paster se fjala diskfalifikuar shkruhet diskualifikuar , le qe ku dini shqip ju kosovaret rendesi ka qe dini serbisht edhe e lagni sa here iu del nonje i martum apo beqar pak rendesi ka!
Here e trete qe kam vene cezven ne zjarr sot!
Ka tre here qe me shterret uji!
Sa zakon i keq -nuhatja!
Ma ne fund po pi nje Kafee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Dreqe mora vesh me se kjo lulja ka shkuar krushke ne rahovec se marton nje shokun e saj edhe do bejne dasem atje po kur te kthehen do vine pa nuse se nusja duhet te rrije ne katun me pleqte e te punoje token me speca e qepe edhe shoku i ksaj Lules po kthehet javen tjeter ne Amerike pa nuse.Hajde tradite hajde rendesi ka te kesh nje cader se bie shi apo diell pak rendesi ka . Nejse kjo Lulja me dhjet fare kur e shof sidomos kur ia nis te beje si propotende me potence maroj nga te qeshurat. Kisssssss lali edhe flasim!
Amoxil a don i kaffe mu qetsu!
Citim:
Le te jem e para -------- ku e di ti me bindje se ato jane nena shqiptare apo mos je bere edhe ti shoqe e tyre edhe ke punuar perkrah tyre se une per vete i kam futur ne dore ca kosovare te martueme qe shkrihen per icik banane Shqiprie.
E verteta eshte e hidhur per t^u pranuar,
Ps. meso te shkruash shqip paster se fjala diskfalifikuar shkruhet diskualifikuar , le qe ku dini shqip ju kosovaret rendesi ka qe dini serbisht edhe e lagni sa here iu del nonje i martum apo beqar pak rendesi ka!
Ju lutem, permbahuni temes qe te gjithe!
Ju faleminderit dhe mjaft me te shara!
Kafeja turke, ose me sakte Shqiptare=ka TRE veti te jashtezakonshme
a)-per te te vene ne gjume,
b)-per te te larguar stresin,
c)-ka te njejten vlere me RedBull!:p
Citim:
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
shko ne itali dhe shiko vajzat shqiptare neper rruget e Italise, aty hase ne nena shqiptare nga Shqiperia, te cilat i sherbejne Europes se gjere mashkullore....natyrisht ne " te mire te Shqiperise"...
O trimush, ka kaluar koha kur ne kosovaret jemi furnizuar me informacione te rrejshme nga Shqiperia, per vendin e luleve etj. etj. tani po i shohim gjerat nga afer. S ka vend per trillime te natyres sate...
Citim:
Dreqe mora vesh me se kjo lulja ka shkuar krushke ne rahovec se marton nje shokun e saj edhe do bejne dasem atje po kur te kthehen do vine pa nuse se nusja duhet te rrije ne katun me pleqte e te punoje token me speca e qepe edhe shoku i ksaj Lules po kthehet javen tjeter ne Amerike pa nuse.Hajde tradite hajde rendesi ka te kesh nje cader se bie shi apo diell pak rendesi ka . Nejse kjo Lulja me dhjet fare kur e shof sidomos kur ia nis te beje si propotende me potence maroj nga te qeshurat. Kisssssss lali edhe flasim!
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 » Trego 58 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.