Forumi Horizont Gjithsej 18 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 180 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare eshte gjeja e pare qe mendoni kur ngriheni ne mengjes? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7309)

Postuar nga volter datë 24 Janar 2005 - 18:20:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

......dhe.......????????????????...he vazhdo...apo vjen dreka dhe s'ke kohe.:p:p

ahaha me shkule roke... ej pastaj shkoj i laj dhembet me paste dhe i laj mollezat e kuqe me uje te fresket///

Postuar nga Klodel datë 24 Janar 2005 - 19:43:

Re: Cfare eshte gjeja e pare qe mendoni kur ngriheni ne mengjes?

Citim:
Po citoj ato që tha darke
what is the first thing you think about when waking up in the morning?

Considering that I have to change the alarm 3 times before I wake up my first thought is Oh let me sleep a little bit more, shut up u alarm

meqe e ndryshoj 3 here alarmin para se te jem ne gjendje te hap syte, mendimi im i pare eshte oh me ler te fle dhe pak, pusho ti alarm prandaj ve 3 alarme te ndryshme ne vende te ndryshme dhe me nje diference 15 min me njeri tjetrin

PS1 depending when I wake up, for I wake up several times during the night, my thoughts are in the dream I was just seeing that wake me up, so many times i need few minutes to realise I am was in a dream and reality.

PS! ne varesi edhe te kohes kur me del gjumi, sepse me del disa here gjate nates, mendimet e mia jane ne endren qe sapo po shihja dhe qe me zgjoi. ne me te shumten e rasteve kam nevoje per disa minuta qe te kuptoj se isha ne enderr dhe te orientohem ne realitet.

Postuar nga lorie datë 24 Janar 2005 - 20:30:

Mendimi i pare eshte gjithmone rikujtim i nje ngjarjeje ( reale ose jo ) qe ka mbetur ne mendjen time.
I dyti : kam gjera per te bere.

Postuar nga Sykaltra datë 25 Janar 2005 - 09:53:

Te laj fytyren..

dhe te vishem per shkolle!

naten nga une...

Postuar nga jam_ai_qe_jam datë 25 Janar 2005 - 10:27:

Bobobo....

iku dhe një natë e këndëshme....

Paçim !

Postuar nga dodgy datë 25 Janar 2005 - 22:09:

them kur do vi darka,nuk jam tifoz i paradites.preferoj te mos zgjohem ne mengjes po diku aty nga dreka

Postuar nga juventini datë 25 Janar 2005 - 23:19:

Prape dhe sot nuk haroi te bjere tel

Bobo duhet nderuar numri se perdite i njejti avaz hajde se je vone per pune ose ka nisur mesimi nxito.

Postuar nga eng_girl datë 26 Janar 2005 - 03:16:

Re: Cfare eshte gjeja e pare qe mendoni kur ngriheni ne mengjes?

Citim:
Po citoj ato që tha darke
what is the first thing you think about when waking up in the morning?

-bobo si do ngrihem; kete mendoj

Postuar nga arsona datë 26 Janar 2005 - 05:48:

Interesante dark urime per temen

Une per vete mendoj boooo u ngrita vone do jete makina e shkrire, dhe a kam kohe te me thahet floku. ha kur ngrihem me vones sikur me bie infakt ne zemer me duket.

Postuar nga durrsak datë 26 Janar 2005 - 06:40:

Sa bie zilja e zgjimit e kap e hudh poshte edhe fjale per fjale them: shiiiiit..... erdhi ora me ik n'pune o ti .. nonen, pas ksaj flej edhe 5 minuta i ulur edhe pastaj filloj edhe ja fus vrpait me u bo gati. Ca kam me hanger e haj rruges....

Gjithsej 18 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 180 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.