Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- shqiperia (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7497)

Postuar nga belgium datë 01 Qershor 2005 - 14:13:

re

Citim:
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
mos beni "sallta" me krenari te rrejshme...

nese je per noi salto reale osi noi fakt real me ta mbush mendjen ne belgjik me ke .
besoj se do e kenaq kureshtjen tende pres mosbesueseje

Postuar nga Shtojzovalle datë 01 Qershor 2005 - 15:22:

Wink

Belgium,

hm, nuk e di se cfar faktesh do me prezentoje ti, dyshohje ne faktet e tua reale dhe virtuale...

si kusht e ke nga une, te vraposh cdo dite nga 6 km/28 minuta, e nese me kete me binde live beso se do behem e besueshme...pra shtrengo lidhezet e patikave fort e fort qe nga sot..

Postuar nga belgium datë 01 Qershor 2005 - 22:09:

re

Citim:
Belgium,

hm, nuk e di se cfar faktesh do me prezentoje ti, dyshohje ne faktet e tua reale dhe virtuale...

si kusht e ke nga une, te vraposh cdo dite nga 6 km/28 minuta, e nese me kete me binde live beso se do behem e besueshme...pra shtrengo lidhezet e patikave fort e fort qe nga sot..

me kaq u bindke ti ??
qeke kot un thash se po me kerko me bo nai maraton se 6 km i boj 2 her ne dit vajtje ardhje ke puna dhe me vrap .
leje leje sqeke tipi im ti tu marka fryma shpejt .

Postuar nga Shtojzovalle datë 02 Qershor 2005 - 15:32:

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

me kaq u bindke ti ??
qeke kot un thash se po me kerko me bo nai maraton se 6 km i boj 2 her ne dit vajtje ardhje ke puna dhe me vrap .
leje leje sqeke tipi im ti tu marka fryma shpejt .

heheheh po maraton pse cka kuptove ti, une eci 12 km ne dite, por te vraposh me nje tempo te shepjt qe te arritesh brenda 28 minutash 6 km pa u ndaleeeeeeeeeeeeeeeeee...kety eshte esenca...

me kuptove tash(as ti nuk je tipi im)

Postuar nga belgium datë 02 Qershor 2005 - 15:37:

Re: Re: re

Citim:

heheheh po maraton pse cka kuptove ti, une eci 12 km ne dite, por te vraposh me nje tempo te shepjt qe te arritesh brenda 28 minutash 6 km pa u ndaleeeeeeeeeeeeeeeeee...kety eshte esenca...

me kuptove tash(as ti nuk je tipi im)

mos moj se do me besh me komplekse kur me thua keto gjema :-)))))))))))

Postuar nga Shtojzovalle datë 02 Qershor 2005 - 15:51:

Re: Re: Re: re

Citim:

mos moj se do me besh me komplekse kur me thua keto gjema :-)))))))))))

komplekset nuk kane vendbanim tek une fare por te shikoje ne sy edhe ate kur "vrapon".... hehehehehe

Postuar nga belgium datë 02 Qershor 2005 - 15:54:

Re: Re: Re: Re: re

Citim:

komplekset nuk kane vendbanim tek une fare por te shikoje ne sy edhe ate kur "vrapon".... hehehehehe

po jo me vrap po me shpejtesi drite te boke me ik ti aq embelsi paske ne komunikim :-)))))))))))))))))))))

Postuar nga Shtojzovalle datë 02 Qershor 2005 - 16:26:

Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

po jo me vrap po me shpejtesi drite te boke me ik ti aq embelsi paske ne komunikim :-)))))))))))))))))))))

belgium,

hmmm, asnje sheqerke nuk perdora gjat komunikimit vetem embelsi natyrale...dhe pakez energji te vraposh me shpejt...

me nderime

Realistja

Postuar nga belgium datë 02 Qershor 2005 - 16:30:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

belgium,

hmmm, asnje sheqerke nuk perdora gjat komunikimit vetem embelsi natyrale...dhe pakez energji te vraposh me shpejt...

me nderime

Realistja

nese kjo qeka gjith embelsia natyrale qe ke ti ateher te ftoj te vish deri ne tok se me duket qeke ne planet pa minerale dhe vitamina lolllllllllllll

Postuar nga Shtojzovalle datë 02 Qershor 2005 - 16:33:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

nese kjo qeka gjith embelsia natyrale qe ke ti ateher te ftoj te vish deri ne tok se me duket qeke ne planet pa minerale dhe vitamina lolllllllllllll

o jam ne toke dhe ate me dy kembe, s´ka djall e as engjell qe me nderron venstrehimin, ndersa mineralet e mia bazohen krejt me perberje natyrale..

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.