Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Per Mikun Tim Myzeqari (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7847)

Postuar nga hirushja datë 25 Mars 2005 - 02:06:

Thumbs up

Myzo u Befsh eshte 100 vjec. Pac fat edhe shume lumturi ne jete.

E do nje makine si kjo? he se nuk pyes shume une, njehere shkruaj.

Postuar nga ESHI datë 25 Mars 2005 - 02:15:

U befsh 100 vjec Myzo ,gezimi dhe lumturia te shoqerofte ne c'do dite te jetes tende.

Postuar nga unforgiven datë 25 Mars 2005 - 02:38:

Edhe 100 vjet !!! E shoh qe me lule te ka mbyshur Syri,dhe me dhurata je i velur, por te lutem prano dhe nje dhurate te vogel nga fukarenjte e forumit..

Postuar nga hirushja datë 25 Mars 2005 - 02:47:

O mona ne te dyja e kemi rritur shume cmimin e dhurates. Kur te vi e jona duhet te harxhoj po aq shume sac i kemi dhen ne. U sa qejf .

Postuar nga Isra datë 25 Mars 2005 - 12:17:

MYZO, u befsh 100, te uroj cte te doje zemra...!

Postuar nga volter datë 25 Mars 2005 - 16:07:

Wink

Gezuar dhe urime ditelindjen myzo, paci nje shpirt te qete, dhe me shume bukuri...

urime dhe me fat

plloshtani

Postuar nga Dionis datë 25 Mars 2005 - 16:51:

Urime ditlindjen! me shume fat myzeqari

Dionis

Postuar nga myzeqari datë 25 Mars 2005 - 22:23:

Ju falenderoj perzemersisht te gjitheve duke filluar nga Etniku, qe me nderoi duke e hapur kete teme dhe vazhdoj me Keila , patriotin tim Azurro , Trojanin , Analisten , Syrin (flm per lulet) , Eshi , Isra , Plloshtani , Dionis dhe ne fund Hiron dhe Monen . pse thoni ju i lashe per ne fund keto te dyja !?

Se keto mor te keqen e kane pazarin e larte shume , se ti Mona fukarenj vertet por ta plas qindshen nga balli , si ta kuptoje une kete tani
jo per ndonje gje por ri dhe vras mendjen se ne ketej kemi vetem njezece dhe pesdhjece , prandaj po bej llogarine tani sa i bie me kursin qe ta coj dhe une kur te vije ditlindja jote

Kurse Hirua me dergon Audin TT qe kur te jete rradha e saj ti marr Porche une Rugullohesh me me nje Volswagen ti Hiro

Dje kam kaluar vetet nje dite fantastike sebashku me bashkshorten time, plus mora dhe dhuratat e mia (te vertetat) , me pelqyen te tera jashte mase por mbi te gjitha nje aukuarium me dy peshq shume te bukur , ngela pas tyre gjithe diten , vdes per peshq
Por sidoqofte ndjeva dhe nje fare vetmie me mungon shume familja dhe shoket e mi , sado qe komunikuan per te me uruar prape , nejse kete ruge te jetes ndoqa dhe vec veten time bej me faj dhe asnje tjeter .
Kur hapa temen dhe pashe keto urimet tuaja u ndieva shumeeeeeee me mire , me bene te ndihem high dhe me sollen buzeqeshjen ne vend

Edhe njehere ju falenderoj te tereve nga zemra

P.S Plloshtan me i bukur se jam s'behem dot se te marin me sysh pastaj (shaka bej e di qe ne tjeter kuptim e the)

Postuar nga amor alucius datë 26 Mars 2005 - 00:18:

Myzo,dhe 100 te tjera.Shpresoj qe ditelindja tjeter te te gjeje me nje Barbie te bukur perkrah

Postuar nga myzeqari datë 26 Mars 2005 - 02:18:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Myzo,dhe 100 te tjera.Shpresoj qe ditelindja tjeter te te gjeje me nje Barbie te bukur perkrah

E ke llafin me nje bebi
Te falenderoj perzemersisht per urimin amor

Gjithsej 11 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.