Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Per Mikun Tim Myzeqari (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7847)
Myzo u Befsh eshte 100 vjec. Pac fat edhe shume lumturi ne jete.
E do nje makine si kjo? he se nuk pyes shume une, njehere shkruaj.
U befsh 100 vjec Myzo ,gezimi dhe lumturia te shoqerofte ne c'do dite te jetes tende.
Edhe 100 vjet !!! E shoh qe me lule te ka mbyshur Syri,dhe me dhurata je i velur, por te lutem prano dhe nje dhurate te vogel nga fukarenjte e forumit..
O mona ne te dyja e kemi rritur shume cmimin e dhurates. Kur te vi e jona duhet te harxhoj po aq shume sac i kemi dhen ne. U sa qejf
.
MYZO, u befsh 100, te uroj cte te doje zemra...!
Gezuar dhe urime ditelindjen myzo, paci nje shpirt te qete, dhe me shume bukuri...
urime dhe me fat
plloshtani
Urime ditlindjen! me shume fat myzeqari
Dionis
Ju falenderoj perzemersisht te gjitheve duke filluar nga Etniku, qe me nderoi duke e hapur kete teme dhe vazhdoj me Keila , patriotin tim Azurro , Trojanin , Analisten , Syrin (flm per lulet) , Eshi , Isra , Plloshtani , Dionis dhe ne fund Hiron dhe Monen . pse thoni ju i lashe per ne fund keto te dyja !?
Se keto mor te keqen e kane pazarin e larte shume , se ti Mona fukarenj vertet por ta plas qindshen nga balli , si ta kuptoje une kete tani
jo per ndonje gje por ri dhe vras mendjen se ne ketej kemi vetem njezece dhe pesdhjece , prandaj po bej llogarine tani sa i bie me kursin qe ta coj dhe une kur te vije ditlindja jote
Kurse Hirua me dergon Audin TT qe kur te jete rradha e saj ti marr Porche une Rugullohesh me me nje Volswagen ti Hiro
Dje kam kaluar vetet nje dite fantastike sebashku me bashkshorten time, plus mora dhe dhuratat e mia (te vertetat) , me pelqyen te tera jashte mase por mbi te gjitha nje aukuarium me dy peshq shume te bukur , ngela pas tyre gjithe diten , vdes per peshq
Por sidoqofte ndjeva dhe nje fare vetmie me mungon shume familja dhe shoket e mi , sado qe komunikuan per te me uruar prape , nejse kete ruge te jetes ndoqa dhe vec veten time bej me faj dhe asnje tjeter .
Kur hapa temen dhe pashe keto urimet tuaja u ndieva shumeeeeeee me mire , me bene te ndihem high dhe me sollen buzeqeshjen ne vend
Edhe njehere ju falenderoj te tereve nga zemra
P.S Plloshtan me i bukur se jam s'behem dot se te marin me sysh pastaj (shaka bej e di qe ne tjeter kuptim e the)
Myzo,dhe 100 te tjera.Shpresoj qe ditelindja tjeter te te gjeje me nje Barbie te bukur perkrah
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Myzo,dhe 100 te tjera.Shpresoj qe ditelindja tjeter te te gjeje me nje Barbie te bukur perkrah![]()
Gjithsej 11 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.