Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 19 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Prostituta. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7988)
Pershendetje Indriti dhe Djali Urte.
Ju keshilloj qe ta vazhdoni kete teme pa ofendur ndonje anetar ose anetare, perndryshe do jemi te deryruar ti fshime temat..
Pershendetje Sabina!
Sic e sheh une kam hedhur dy poezi per nje perzonazh te njohur tek shqiptaret kohet e fundit, dhe me sa shoh ketu nuk po ofendohet ndonje anetar por thjeshte nje profesjon i urryer.
Te pakten une si indriti nuk po ofendoj njeri, dhe nuk besoj se ka nevoje te fshish tema.
Do mundohem te sjell poezi te tjera te ketij lloji pasi e shoh qe kane ngjallur interes.
Me respekt.
sikur talentin ne te shkruar ta perdorje ne nje menyre "ndryshe nga e zakonshmja jote" mund te dale dicka me vlere jo thjesht nje passatempo gjykimi mbi njer "profesion" ose nje "plage" te tille. fillo te mendosh ne nje menyre tjeter me nje horizont tjeter dhe kushedi mund te dale dicka me e bukur. ah dhe nje gje tjeter, prostitutat ekzistojne sepse ekzistojne dhe meshkujt qe shkojne pas tyre.....
Dido
Une kam kundershtuar edhe meshkujt e tille neper tema te ndryshme shoqerore dhe rasti i fundit tek erosi para dy apo tre ditesh prandaj kot nis te me gjykosh.
Fundja kjo eshte rubrika letraret e rinj dhe nuk eshte e thene te botohen kryevepra.
Fundja une e kam thene qe keto mundesi kam sbehem dot me i mire si letrar ...
Me shume po me habit fakti qe tema ime po perdoret si "Plumb" per inate e sherre personale.
Gjithe te mirat dhe flm per verejtjen njekohesisht.
Re: Dido
Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
Me shume po me habit fakti qe tema ime po perdoret si "Plumb" per inate e sherre personale.
Sabinaaaaaaaaaaaa
askushy sme ka inate por duke pare sherin mes dy anetaresh te ketij forumi, kam bindjen se kjo po perdoret si plumb per sherin mes tyre.
E ke mire ti tani u be boze duhet te hiqen mesazhet jashte teme..
Do te te kujtohen keto fjale...
Si e bukura e dheut me shkon
Por bukuria nuk eshte gjithcka
Me vete kushedi se cmendon
Se me te mire se ti jo nuk ka.
Bukuria nuk eshte cdo gje
Ashtu sic mendon ti
Je e bukur, do te jesh dhe me
Te te mos arrije njeri.
Bukuria vjen e me pas shkon
Bashke me vitet lozonjare te saj
Se je plakur nje dite kupton
Dhe dergjesh, dergjesh ne vaj.
Me pas ashtu e rrudhosur thinjur
Me koken bardhe qan e penduar
Kupton se bukuria eshte arratisur
Dhe rende mallkon rinine e shkuar.
Tashme kuptove dhe ti vete
Se cdo here je poshteruar
Dikur shiteshe si nje lecke
Ndersa sot je e harruar…
Tani mallkon tere vepren tende
Kur nderroje mik pas miku
Kur me rrije neper semafore
Si te ishe polic trafiku…
Tani dhe njerezit te sillen ftohte
Si te jene aisberge
Kembet kurre me s’te zene ngrohte
Madje as dhe nen kuverte.
Pershendetje te gjitheve
Pershendetje Indrit.
Mendoj se edhe me pare e kam vleresuar talentin tend gje te cilen po e ripohoj edhe nje here ketu, ne kete shkrim.
Pa dashur t'ju paragjykoj, ( e kam fjalen per ty dhe djalin e urte) do te benit mire te mos "luanit" me ndjenjen dhe sedren e te tjereve pavaresisht nga "profesioni" i saj/tyre.
Ndoshta gabohem... shpresoj te gabohem...
Ndoshta s'me takonte te nderhyja ne kete teme... por ja qe bera timen.
Shpresoj te mos me keqkuptosh.
Re: Dido
shpresoj ta kesh kuptuar se une te "kritikova " sepse pashe se po behej nje gje kaq vulgare kjo teme me ato poezi por aspak per sherre personale te pakten une per te tjeret nuk e di. te uroj gjithsesi qe te shkruash sa me shume poezi ndonese me njew teme me te "lexueshme" dhe me te pelqyeshme,
Une kam kundershtuar edhe meshkujt e tille neper tema te ndryshme shoqerore dhe rasti i fundit tek erosi para dy apo tre ditesh prandaj kot nis te me gjykosh.
Fundja kjo eshte rubrika letraret e rinj dhe nuk eshte e thene te botohen kryevepra.
Fundja une e kam thene qe keto mundesi kam sbehem dot me i mire si letrar ...
Gjithe te mirat dhe flm per verejtjen njekohesisht. [/QUOTE]
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 19 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.