Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Jeni xhelozè ne dashuri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=894)

Postuar nga ^AngeL^ datë 04 Gusht 2003 - 20:47:

xheloza gjith ajo zkiskutohet nese dashurojme dikend behemi xheloza por ama xhelozia duhet te ket kufi,se po qe e tepert nuk ja vlen,se xhelozia e tepert tregon qe ske besim ,respekt,si dhe tjerat me radhe, njeriu duhet te behet xheloz per ate qe ta shofi me sy,jo me imagjinata.

Postuar nga Eltoni_uk datë 07 Gusht 2003 - 18:22:

Une jam i mendimit se gjelozia eshte e pranishme tek cdo person.Gjelozia eshte nje pjese e jetes se njeriut por ajo duhet te kete nje kufi sepse eshte gjelozia ajo qe shkaterron jeten e sa e sa te rinjeve .Une jam gjeloz per vete por me nje kufi te caketuar.Faleminderit te gjitheve

Postuar nga roke datë 07 Gusht 2003 - 22:21:

Question varet

Varet sa dhe ke quan xhelozi ,se inati,kunji,smirra nuk hyjne ne xhelozi.Hajde piqemi parafolese(per shejtonen)! Nga Roke!!

Postuar nga ^AngeL^ datë 07 Gusht 2003 - 22:55:

ehehehe sa mire e kap muabetin ti mer dreq drekt
jo ishte xhelozi pse do gjyshja kushon tjeter me shum

Postuar nga melina@pra datë 10 Prill 2004 - 22:24:

Paj nuk e di .Nuk kam qen kurr e dashuruar dhe nuk e di qka do te beja
megjithate nuk jam xheloze por ndoshta do te behem tashti sdi ç'te them!!

Postuar nga agata datë 10 Prill 2004 - 23:28:

ku ka dashuri sigurisht ka edhe edhe xhelozi,
e per mua te jesh xheloz eshte mese normale

por çdo gje e tepert ne jete eshte e demshme
te duash me tepert se ç'duhet eshte e demshme, te jesh xheloz me teper se ç'duhet eshte e demshme, te ushqehesh me teper se ç'duhet eshte e demshme.

un jam xheloze por besoj se di te permbahem ashtu siç di te bej nje djete kur mar kile me teper seç duhet..........

pershendetje te gjitheve.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 20 Maj 2004 - 18:25:

per mua nuk quhet xhelozi se jam me sh se xheloze jam jasht mase dmth
se kush e kishte then me lart tamam qe pa xhelozi ska dashuri
bye.

Postuar nga zonjusha datë 20 Maj 2004 - 18:39:

edhe une bashkohem me mendimin se ku ka xhelozi ka edhe dashuri , natyrisht po flas per dashurine e vertet sic mund ta quajme dhe jo dashuri sa per sy e faqe , por edhe xhelozia ka kufi si cdo gje ka kufirin e vet, se asgje e tepert nuk eshte e mire edhe as xhelozia e tepert nuk do i bente mire nje dashurie,
per sa me perket mua une per veten time jam xheloze (jo teper) por nuk e tregoj asnjeher xhelozine nuk bej skena xhelozie te pa kendshme e kam zakon dhe i mbaj gjerat per vete gjithnje.

Postuar nga volter datë 20 Maj 2004 - 19:43:

Po te them te drejten xhelozine e kam futur ne keneten e Fatmir Gjates... Mirekuptim!

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Maj 2004 - 07:18:

Dihet!!

Edhe un jam i te njejtit mendim me parafolsit , po varet se ne ca rrethane ndodh kjo xhelozi!!!!! mire do ishte per ata qe hapin temat te shpjegojne edhe ti shtejjellojne pak me qarte ( sorry qe po bej pak kritike) .
Un jam xheloz 2, po jo aq shum sa jam fanatik.
Respecte

Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.