Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- perse femrat shqiptare!!!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9477)

Postuar nga amoxil datë 23 Shtator 2005 - 21:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Animal

ka dhe nga ato femra qe nuk duan ti shohin me sy meshkujt shqiptare, e jo pastaj te lidhen me to.

Me mire rriji larg atyre lloj femrave se ske beqeret vellai im.

Postuar nga Amstel datë 25 Shtator 2005 - 17:09:

mire e ke ti amoxilo por eshte turp mer jahu me qone shqiptare ene me bo pislliqe,

kela ku e di ti mi qe shqiptaret njihen nji kilometer larg? disa po,por jo te gjithe lal,p.sh mua sme besojne qe jam shqiptar duhet me i tregu pashaporten qe te besojne....
pa ofendim

Postuar nga amoxil datë 25 Shtator 2005 - 17:32:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
mire e ke ti amoxilo por eshte turp mer jahu me qone shqiptare ene me bo pislliqe

Ore turp ësht po ça tu bësh që u dalin trut mbi flokë....

Postuar nga Amstel datë 25 Shtator 2005 - 18:35:

[QUOTE]Po citoj ato që tha amoxil
[B]

Ore turp ësht po ça tu bësh që u dalin trut mbi flokë....

duhet me u dhene plumin por kush tja jap thuj kjo eshte e keqja.

Postuar nga amoxil datë 26 Shtator 2005 - 17:44:

Ato qe e meritojne do e hane se hu me hu do t'u hyje ndonje hu po he.

Postuar nga Kela datë 26 Shtator 2005 - 18:31:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Ato qe e meritojne do e hane se hu me hu do t'u hyje ndonje hu po he.

Hej djema leni "hunjte" dhe "gropat" se ne kete bote ka djem e vajza shqiptare qe jane shume te mira;shume te keqi ose aty ne mes.

Ashtu sic kam thene edhe me pare ne vajzat kemi ndryshuar ne emigracion sepse jeni ju djemte qe ke ndryshuar. S'kemi c'te bejme eshte ligji i pershtatjes bazuar ne Darvinin!!!

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Shtator 2005 - 18:33:

Halfgang, une mendoj se c'do femer e ka ne shpirt karakterin e vet. Kudo qe te ndodhet. Une per vete kam 14 gati ne mergim, dhe s'kam ndryshuar asgje nga karakteri, perkundrazi jam bere me forte, sepse jeta ketu te han me dhembe.

Edhe ne shqiperi ka femra plot qe shisin tangarllik firauni (si i themi ne), dhe sigurisht kur dalin nga vendi tangarlliku dyfishohet, kjo eshte mese normale.

Mos i fut te gjitha femrat ne nje kllap siç tha dhe Amoxil, sepse ka shume lloje femrash.

Postuar nga halfgang datë 26 Shtator 2005 - 22:02:

wow wow wow....
nuk kam thene te gjitha femrat une por per shumicen e tyre....
sapo kane mesuar gjuhen vendase, nuk flasin me shqip ne vende publike, ka dhe shume qe nuk flasin as ne familje shqip...
sapo u bien pak leke ne dore fillojne blejne rroba firmash( harrojne qe ne shqiperi kane qene me breke me andra)
sapo mesojne se cfare eshte kafja e shoqerojne me cigare ( pa djenine e prinderve)
u del para per ti propozuar - TI I FLET SHQIP, AJO PERGJIGJET GREQISHT...

per keto goca e kam fjalen une, dhe jo ato qe dalin trotuareve, se ato nuk quhen me goca por TETA....

Postuar nga naimi datë 26 Shtator 2005 - 22:40:

e njemendimit jam me ju

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Halfgang, une mendoj se c'do femer e ka ne shpirt karakterin e vet. Kudo qe te ndodhet. Une per vete kam 14 gati ne mergim, dhe s'kam ndryshuar asgje nga karakteri, perkundrazi jam bere me forte, sepse jeta ketu te han me dhembe.

Edhe ne shqiperi ka femra plot qe shisin tangarllik firauni (si i themi ne), dhe sigurisht kur dalin nga vendi tangarlliku dyfishohet, kjo eshte mese normale.

Mos i fut te gjitha femrat ne nje kllap siç tha dhe Amoxil, sepse ka shume lloje femrash.

dhe nuk kam se qka te shtoi me shum te gjitha mvaren nga prinderit .

Postuar nga Amstel datë 26 Shtator 2005 - 23:17:

[QUOTE]Po citoj ato që tha halfgang
[B]wow wow wow....
nuk kam thene te gjitha femrat une por per shumicen e tyre....
sapo kane mesuar gjuhen vendase, nuk flasin me shqip ne vende publike, ka dhe shume qe nuk flasin as ne familje shqip...
sapo u bien pak leke ne dore fillojne blejne rroba firmash( harrojne qe ne shqiperi kane qene me breke me andra)
sapo mesojne se cfare eshte kafja e shoqerojne me cigare ( pa djenine e prinderve)
u del para per ti propozuar - TI I FLET SHQIP, AJO PERGJIGJET GREQISHT...

per keto goca e kam fjalen une, dhe jo ato qe dalin trotuareve, se ato nuk quhen me goca por TETA....

ke fol tamam edhe une jam i mendimit me ty...
lela nuk behet fjale per te tere gocat shqiptare por nji pjese qe bejne ato marrezira.

Gjithsej 9 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.